فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

جدیدترین خبر‌ها از فصل چهارم «زیرخاکی»

  • کد خبر: ۲۱۰۳۲۰
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۸
جدیدترین خبر‌ها از فصل چهارم «زیرخاکی»
فیلمبرداری فصل جدید سریال «زیرخاکی» سکوت خبری ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهراد خرازی که به عنوان بازیگر «تمساخ خونی» جدیدترین اثر جواد عزتی به خانه جشنواره فیلم فجر آمده بود از حضورش در سری جدید «زیرخاکی» خبر داد و همچنین در سریال جدید پرویز شیخ‌طادی که فضایی جنگی دارد و با نام «جان برادر» این روز‌ها در حال ساخت است نیز ایفای نقش می‌کند.

گیتی قاسمی که با فیلم «شه‌سوار» به برج میلاد آمد در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم از یک «زیرخاکی» ویژه و شاید بهتر از فصل‌های گذشته خبر داد که حال مردم را در ایام نوروز خوب کند.

اما پژمان جمشیدی که نقش اصلی سریال را بازی می‌کند به صورت تلفنی درباره «زیرخاکی» جدید این نکته را مطرح کرد که در جزیره خارک فیلمبرداری در جریان است.

 

این در حالی است که چندی پیش خبر‌هایی به گوش می‌رسید «زیرخاکی» در شهرک سینمایی دفاع‌مقدس تصویربرداری می‌کند. شاید برای اولین بار باشد بعد از مدت‌ها هم پژمان جمشیدی درباره «زیرخاکی» جدید صحبت کرده و هم دیگر بازیگران؛ چون تاکنون خبر رسمی از حضور بازیگران جدید بیرون نیامده، اما در عین حال هم سیاوش چراغی‌پور و هم بهراد خرازی جزو بازیگران جدیدی‌اند که به فصل جدید پیوسته‌اند.

مجموعه‌ای که سه فصل پرطرفدار را در تلویزیون پشت سرگذاشت و درباره ساخت فصل جدید آن بحث‌های مختلفی شد.

بسیاری از سریال‌های این روز‌های سیمافیلم در سکوت کار خودشان را پیش می‌برند؛ در حالی که بازتاب اخبار گسترده ساخت فصل جدید «زیرخاکی» و «نون‌خ» و همچنین بازگشت احتمالی فصل هفتم «پایتخت» نشان می‌دهد مخاطب انتظار ساخت چنین کار‌هایی را از تلویزیون دارد.

اساساً ساخت طنز که به صورت جدّی در دستور کار تلویزیون قرار گرفته است.

داستان و سرانجام اتفاقات سریال به کجا خواهد رسید؟ باید منتظر ماند و دید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->