فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

گزارشی از نخستین روز جشنواره فیلم‌ فجر در مشهد (۱۶ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۰۳۸۷
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰
گزارشی از نخستین روز جشنواره فیلم‌ فجر در مشهد (۱۶ بهمن ۱۴۰۲)
از ساعت ۱۸ اکران فیلم در جشنواره فجر آغاز شد که مورد استقبال اصحاب رسانه و مردم قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، در نخستین روز از برگزاری بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر در مشهد، سینما هویزه، با اکران فیلم آغوش باز به کارگردانی بهروز شعیبی در ساعت ۱۸ و فیلم  آبی روشن به کارگردانی  بابک لطفی خواجه پاشا در ساعت ۲۰:۳۰، پذیرای مخاطبان مشهدی بود.

از سویی دیگر مردم  نیز با حضور پرشور خود در سینما هویزه  به استقبال بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر مشهد رفتند تا نخستین روز از این رویداد را در مشهد به یادماندنی کنند.

در این بین حضور جواد خواجوی، بازیگر فیلم آغوش باز بهروز شعیبی نیز از حواشی دلنشین این رویداد بود که با صحبت‌هایش  پیش از اکران فیلم، خنده را روی لبان بسیاری از مخاطبان نشاند.

گزارشی از نخستین روز جشنواره فیلم‌ فجر در مشهد (۱۶ بهمن ۱۴۰۲)

در سینما سیمرغ نیز ساعت ۱۸ فیلم تابستان همان سال به کارگردانی محمود کلاری  و ساعت ۲۰:۳۰ فیلم آبی روشن به کارگردانی  بابک لطفی خواجه پاشا اکران شد.

در این سینما نیز تعداد قابل توجهی از مردم حضور داشتند و نظاره‌گر فیلم‌های جشنواره بودند.

همچنین سینما آفریقا با اکران فیلم نبودنت به کارگردانی کاوه سجادی حسینی در ساعت ۱۸ و فیلم شورعاشقی به کارگردانی داریوش یاری در ساعت ۲۰:۳۰ میزبان اصحاب رسانه بود.

سالن اصلی سینما آفریقا، میزبان اصحاب رسانه و فرهنگ بود. جشنواره فیلم فجر، از این لحاظ حائز اهمیت است که مخاطب فیلم‌ها در این بازه زمانی صاحب نظران حوزه فیلم و سینما و اصحاب رسانه هستند.

حضور اصحاب رسانه و منتقدان سبب می‌شود فیلم‌های جشنواره از سمت نگاه حرفه‌ای به سینما تماشا شود و سپس در رسانه‌ها بازتاب پیدا کند که بازتاب نظر صاحبان قلم، موجب تاثیرگذاری در مخاطب خاص می‌شود.

این روز‌ها اصحاب رسانه مشغول گفتگو، نقد و بررسی هستند. رسانه‌های مکتوب گفتگو‌های انتقادی و یادداشت‌هایی را منتشر می‌کنند که از بطن جشنواره بیرون می‌آید. چندرسانه‌ای‌ها نیز گزارش‌های تصویری و مستند‌های مردمی‌شان را آماده می‌کنند تا بتوانند جشنواره را زیر ذره‌بین صاحب نظران قراردهند.

گزارشی از نخستین روز جشنواره فیلم‌ فجر در مشهد (۱۶ بهمن ۱۴۰۲)

بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر در مشهد در حال برگزاری است و این موضوع بسیار حائز اهمیت است که بستر نقد و بررسی برای استان‌های دیگری جز پایتخت فراهم شده است.

امشب، در سینما‌های مشهد شور و شوق دیگری برپا بود. جشنواره فیلم فجر اسم باشکوهی دارد و همین موضوع سبب می‌شود تا مردم از فیلم‌های اکران شده دیدن و حمایت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->