اعلام نامزدهای بخش تلویزیون ‌«تندیس‌حافظ‌» ‌+ اسامی گفتگو با کارگردان مستند رادیویی «زخمه‌های عاشقی» که در سومین دوره جشنواره میراث فرهنگی شیراز درخشید «منظر پریده‌‌رنگ تپه‌ها» ایشی‌گورو فیلم سینمایی می‌شود درخشش انیمیشن «پیانو» در چهار جشنواره بین‌المللی «علت مرگ: نامعلوم» پروانه نمایش گرفت + زمان اکران صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ افول جایگاه اجتماعی کارمند جماعت جبار رحمت‌زاده، استاد آواهای مقامی خراسان چشم از جهان فرو بست+ فیلم با موز میلیون‌دلاری حراجی ساتبیز آشنا شوید! «صد روز با رئیس‌جمهور» در برنامه تلویزیونی «زمانه» + زمان پخش اجرای طرح بهبود صندوق اعتباری هنر با هدف صیانت از حقوق اعضا ساخت پویانمایی «کشتی‌گیران» برای نوروز ۱۴۰۴ رونمایی از مستند «پروانه» هم‌زمان با سالگرد درگذشت زنده‌یاد پروانه معصومی آمیختن طنز با تنهایی «مثل دانه‌های تگرگ» مدیران مسئول «نسیم بیداری» و «اعتماد آنلاین» مجرم شناخته شدند سرپرست خبرگزاری ایسنا منصوب شد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) داوران بخش کتاب نخستین جایزه پژوهش سال تئاتر ایران را بشناسید
سرخط خبرها

حضور «نیکلاس ون پوکه»، پیانیست هلندی در جشنواره موسیقی فجر

  • کد خبر: ۲۱۰۶۵۸
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
حضور «نیکلاس ون پوکه»، پیانیست هلندی در جشنواره موسیقی فجر
نیکلاس ون پوکه، پیانیست هلندی با لقب موسیقیدان شاعر به سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز نیکلاس ون پوکه پیانیست هلندی با اجرا‌های استادانه خود توانسته جایگاه خاصی در میان مخاطبان موسیقی پیدا کند. روزنامه هلندی de Volkskrant لقب موسیقیدان شاعر "true poetic musician" را به او داده است.

نیکلاس سفر موسیقایی خود را در یک خانواده اهل موسیقی از ۶ سالگی آغاز کرد. پدر او نوازنده ترومپت و مادرش نوازنده ویولن بود او تعلیمات خود را زیر نظر استادان به نامی همچون David Kuyken, Jan Wijn, Martha Argerich, Murray Perahia, and Alfred Brendel ادامه داد و بعد‌ها تحصیلات حرفه‌ای خود را در کنسرواتوار آمستردام در پیش گرفت.

مسیر حرفه‌ای، نیکولاس را به اجرا در سرزمین مادری خود هلند و همچنین سرتاسر جهان رساند که این اجرا‌ها شامل اجرا‌های تک نوازی پیانو و همچنین همکاری‌هایی با ارکستر‌های معروف از جمله ارکستر مجلسی هلند می‌شد. از اجرا‌های شاخص او می‌توان به حضور او در Royal Festival Hall با ارکستر Chineke و به رهبری Roderick Cox اشاره کرد که اجرایی به یادماندنی از کنسرتو شماره ۳ بتهوون ارائه داد.

علاوه بر اجرا‌های زنده جذابش آثار منتشر شده از او نیز توانایی‌های منحصر به فرد او را در شیوه‌های مختلف نوازندگی تفسیر‌های دقیق و درست او از آثار کلاسیک و رمانتیک را نشان می‌دهد او در جدیدترین کار خود که مجموعه‌ای از آثار شوپن بود توانایی خود را در نوازندگی و دقت به آثار ماندگار نشان داد که توانست توجه منتقدان و مخاطبان موسیقی را جلب کند علاوه بر این با انتشار مجموعه آثار شومان جلد دوم "The Schumann Collection Vol. ll"که با استقبال زیادی همراه بود توانست جایگاه خود را به عنوان یکی از بهترین تفسیر کنندگان آثار شومان تثبیت کند.

با توجه به مشغله زیاد کاری نیکولاس اجرا‌های متعددی که در طول سال دارد، اما او همچنان به ریشه‌های فرهنگی خود پایبند است و حداقل دو بار در سال در زادگاه خود و در سالن illustrious Concertgebouw به تکنوازی پیانو می‌پردازد.

نیکولاس فن پوکه در سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ در سالن رودکی روی صحنه رفت. او پیش از این در سال ۱۴۰۰ و در سی و هفتمین دوره جشنواره موسیقی فجر قرار بود به ایران سفر کند که سفر او به دلیل ابتلا به ویروس کرونا لغو شد. در آن دوره از جشنواره موسیقی فجر، موریتس ارنست، پیانیست آلمانی جایگزینِ نیکولاس فن پوکه شد. حالا این بار، علاقه‌مندان به موسیقی در ایران منتظر دیدن و شنیدن اجرای این هنرمند در تالار رودکی هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->