برنامه‌های تلویزیون در سالگرد شهید جمهور برگزاری آیین قرآنی ابراهیم به‌مناسبت سالگرد شهادت شهید جمهور در مشهد سریال «سووشون» مجوز پخش ندارد یادی از ابراهیم شکورزاده بلوری، محقق و پژوهشگر فرهنگ عامه خراسان | راوی قصه‌های مردم حال‌وهوای بهاری این روزهای تئاتر مشهد | آینده روشن تئاتر مشهد در مسیر جوان‌گرایی جشن تولد ۵۷ سالگی رضا عطاران در کنار مشهدی‌ها روایت «حماسه و ادب» در مشهد | از رونمایی انیمیشن با موضوع شاهنامه تا پویش «بچه‌مرشد» معرفی نامزد‌های جایزه «ارغوان» + اسامی اعلام آمادگی صداوسیما برای تولید پایتخت ۸ تولید فیلم «رستم و سهراب» محمدحسین مهدویان متوقف شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ توقیف سریال سووشون قبل از توزیع در شبکه خانگی درگذشت رابرت بنتون، کارگردان «کرامر علیه کرامر» پست اینستاگرامی محسن یگانه برای تولد ۴۰ سالگی‌اش + عکس مریم شیرزاد فصل جدید مجموعه آن‌شرلی را دوبله می‌کند نخل طلای افتخاری جشنواره کن به رابرت دنیرو اهدا شد حرف‌های کارگردان سریال جنگل آسفالت درباره وضعیت این اثر آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته | آغاز اکران فیلم‌های تازه نفس از امروز (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور «نیکلاس ون پوکه»، پیانیست هلندی در جشنواره موسیقی فجر

  • کد خبر: ۲۱۰۶۵۸
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
حضور «نیکلاس ون پوکه»، پیانیست هلندی در جشنواره موسیقی فجر
نیکلاس ون پوکه، پیانیست هلندی با لقب موسیقیدان شاعر به سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز نیکلاس ون پوکه پیانیست هلندی با اجرا‌های استادانه خود توانسته جایگاه خاصی در میان مخاطبان موسیقی پیدا کند. روزنامه هلندی de Volkskrant لقب موسیقیدان شاعر "true poetic musician" را به او داده است.

نیکلاس سفر موسیقایی خود را در یک خانواده اهل موسیقی از ۶ سالگی آغاز کرد. پدر او نوازنده ترومپت و مادرش نوازنده ویولن بود او تعلیمات خود را زیر نظر استادان به نامی همچون David Kuyken, Jan Wijn, Martha Argerich, Murray Perahia, and Alfred Brendel ادامه داد و بعد‌ها تحصیلات حرفه‌ای خود را در کنسرواتوار آمستردام در پیش گرفت.

مسیر حرفه‌ای، نیکولاس را به اجرا در سرزمین مادری خود هلند و همچنین سرتاسر جهان رساند که این اجرا‌ها شامل اجرا‌های تک نوازی پیانو و همچنین همکاری‌هایی با ارکستر‌های معروف از جمله ارکستر مجلسی هلند می‌شد. از اجرا‌های شاخص او می‌توان به حضور او در Royal Festival Hall با ارکستر Chineke و به رهبری Roderick Cox اشاره کرد که اجرایی به یادماندنی از کنسرتو شماره ۳ بتهوون ارائه داد.

علاوه بر اجرا‌های زنده جذابش آثار منتشر شده از او نیز توانایی‌های منحصر به فرد او را در شیوه‌های مختلف نوازندگی تفسیر‌های دقیق و درست او از آثار کلاسیک و رمانتیک را نشان می‌دهد او در جدیدترین کار خود که مجموعه‌ای از آثار شوپن بود توانایی خود را در نوازندگی و دقت به آثار ماندگار نشان داد که توانست توجه منتقدان و مخاطبان موسیقی را جلب کند علاوه بر این با انتشار مجموعه آثار شومان جلد دوم "The Schumann Collection Vol. ll"که با استقبال زیادی همراه بود توانست جایگاه خود را به عنوان یکی از بهترین تفسیر کنندگان آثار شومان تثبیت کند.

با توجه به مشغله زیاد کاری نیکولاس اجرا‌های متعددی که در طول سال دارد، اما او همچنان به ریشه‌های فرهنگی خود پایبند است و حداقل دو بار در سال در زادگاه خود و در سالن illustrious Concertgebouw به تکنوازی پیانو می‌پردازد.

نیکولاس فن پوکه در سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ در سالن رودکی روی صحنه رفت. او پیش از این در سال ۱۴۰۰ و در سی و هفتمین دوره جشنواره موسیقی فجر قرار بود به ایران سفر کند که سفر او به دلیل ابتلا به ویروس کرونا لغو شد. در آن دوره از جشنواره موسیقی فجر، موریتس ارنست، پیانیست آلمانی جایگزینِ نیکولاس فن پوکه شد. حالا این بار، علاقه‌مندان به موسیقی در ایران منتظر دیدن و شنیدن اجرای این هنرمند در تالار رودکی هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->