قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم
سرخط خبرها

نظامی استرالیایی متهم به جرایم جنگی در افغانستان خواستار تجدیدنظر شد

  • کد خبر: ۲۱۱۶۶۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
نظامی استرالیایی متهم به جرایم جنگی در افغانستان خواستار تجدیدنظر شد
بن رابرتز اسمیت، کهنه سرباز استرالیایی که به ارتکاب جنایت جنگی حین انجام ماموریت در افغانستان متهم شده بود، خواستار تجدیدنظر در حکم دادگاه فدرال آن کشور علیه خود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سی‌بی‌اس نیوز روز سه‌شنبه، ۲۴ بهمن گزارش داده که رابرتز در حال اعتراض به حکم دادگاه فدرال است که پرونده افترای او را رد کرده بود.

او در ماه جون سال گذشته علیه سه روزنامه استرالیایی که گزارش‌هایی مبنی بر جرایم جنگی اسمیت در افغانستان منتشر کردند، شکایت کرده بود، اما دادگاه شکایت وی را رد کرد.

سه رسانه استرالیایی از جمله سیدنی مورنینگ هرالد، ایج و کانبرا تایمز در ۲۰۱۸ گزارش‌هایی منتشر کردند که براساس آن‌ها، رابرتز اسمیت در جریان مأموریتش در افغانستان در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲، شش غیرنظامی را به قتل رسانده است.

با این حال، رابرتز این پرونده را برای رفع اتهام‌ها علیه خود و با عنوان «شکایت علیه افترا» باز کرد.

اما پرونده وی که ۱۵ میلیون دلار نیز هزینه برداشت، سرانجام با شهادت بیش از ۳۰ تن مبنی بر دست داشتن او در قتل‌های غیرقانونی در افغانستان، به سود اسمیت پیش نرفت و او بازنده شد.

گفتنی است که پس از اثبات جنایت جنگی این نیروی ویژه استرالیایی در افغانستان، ارتش این کشور با موجی از انتقادات مواجه شده است.

پس از آن، چارد مارل، وزیر دفاع استرالیا گفت که دولت این کشور گزینه‌های پرداخت غرامت به قربانیان جنایات جنگی در افغانستان را بررسی می‌کند، اما تا کنون این طرح عملی نشده است.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->