فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

فیلم «هیولا» و ستاره‌های سینمای ژاپن

  • کد خبر: ۲۱۱۹۸۶
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
فیلم «هیولا» و ستاره‌های سینمای ژاپن
«هیولا» درباره مادری است که بعد از اینکه رفتار پسرش نامنظم می‌شود با معلم وی روبه‌رو می‌شود.

به گزارش‌ شهرآرانیوز، هیروکازو کورئیدا کارگردان ژاپنی، یکی از چهره‌های همیشگی جشنواره فیلم کن محسوب می‌شود که ۵ فیلم از ۹ فیلم اخیر او در کن به نمایش درآمده‌اند. علاوه بر این، فیلم‌های وی در جشنواره موفقیت‌های خوبی نیز کسب کرده‌اند. «مثل پدر، مثل پسر» او سال ۲۰۱۳ جایزه هیات داوران را برد و «دزدان فروشگاه» جایزه نخل طلای سال ۲۰۱۸ را از آن خود کرد. «دلال» هم سال پیش برنده جایزه هیات داوران جهانی شد و سونگ کانگ هو بازیگر آن به عنوان بهترین بازیگر مرد انتخاب شد.   این فیلم اولین فیلم کورئیدا پس از «موباروسی» در سال ۱۹۹۵ است که بر مبنای فیلمنامه شخص دیگری ساخته شده است. 

این کارگردان در «هیولا» با نامی پرطرفدار در صنعت تلویزیون ژاپن یعنی یوجی ساکاموتو همکاری کرده که سال ۲۰۲۱ با فیلم «من مثل دسته گل عاشق شدم» دیده شد.

حالا «هیولا» درباره چیست؟ این فیلم درباره مادری است که بعد از اینکه رفتار پسرش نامنظم می‌شود با معلم وی روبه‌رو می‌شود. اما بین این سه شخصیت چه می گذرد؟

در خلاصه رسمی «هیولا» آمده است: وقتی پسر کوچک وی میناتو شروع به رفتارهای عجیب و غریب می‌کند، مادرش احساس می‌کند مشکلی وجود دارد. او که متوجه می‌شود معلم وی مسئول این رفتار است، به مدرسه می‌رود و می‌خواهد بداند چه خبر است. اما همانطور که داستان از چشم مادر، معلم و کودک می‌گذرد، حقیقت به تدریج آشکار می‌شود.

در این فیلم ساکورا آندو، هنرپیشه «دزدان فروشگاه» دوباره با کورئیدا کار کرده و در نقش سائوری، مادر تنهای میناتو بازی می‌کند. در «هیولا» همچنین ناگایاما ایتا، تاکاهاتا میسوکی، کاکوتا آکیهیرو، ناکامورا شیدو، تاناکا یوکو و بازیگران کودک سویا کوروکاوا و هیناتااره هیراگی بازی کرده‌اند.

بعد از سریال «ماکانایی: غذا پختن برای خانه مایکو» که در اوایل امسال به صورت استریم پخش شد، این دومین باری است که کورئیدا و کارامورا با هم همکاری می‌کنند.

یک نام بزرگ دیگر در «هیولا» جای دارد؛ آهنگساز افسانه‌ای ریویچی ساکاموتو، که ماه در ۲۸ مارس درگذشت، موسیقی متن فیلم را ساخته است. ساکاموتو که به عنوان غول دنیای موسیقی ژاپنی شناخته می‌شد، اولین برنده ژاپنی اسکار در بخش بهترین موسیقی متن برای فیلم «آخرین امپراتور» در سال ۱۹۸۷ بود. از دیگر موسیقی‌های ساکاموتو می‌توان به «کریسمس مبارک، آقای لارنس» محصول ۱۹۸۳، «آسمان پناهگاه» در سال ۱۹۹۰ و «بازگشته» در سال ۲۰۱۵ اشاره کرد.

 درام ژاپنی هیولا با تدوین و کارگردانی هیروکازو کوره-ایدا، اولین نمایش جهانی‌اش را در جشنواره کن ۲۰۲۳ تجربه کرد و در بخش مسابقه اصلی، برای کسب نخل طلا رقابت کرد؛ و در نهایت دو جایزه شامل بهترین فیلمنامه را هم برنده شد. «هیولا» که مورد تحسین اغلب منتقدان غربی قرار گرفته است، جوایزی را هم در جشنواره‌های شیکاگو، استکلهم (جایزه فیپرشی) و ونکووِر (جایزه تماشاگران) برنده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->