همکاری تازه میان رادیو و مارکت موسیقی کانون پرورش فکری تولید پادکست کودکان را آغاز کرد وحید رونقی، «جشنواره فیلم کوتاه تهران» را روایت می‌کند بازیگر جدید سریال «وحشی» معرفی شد + بیوگرافی «می‌روم که به کنسرت برسم»؛ جدیدترین رمان شمس لنگرودی در راه است دو فیلم جدید در راه اکران سینماها دارا حیایی و کیسان دیباج دوباره در کنار هم روی صحنه شفافیت در سینما | درخواست کانون کارگردان سینمای ایران «یوز» صدرنشین گیشه شد + تیزر جدید رسول صدرعاملی با «تهران» به سینما می‌آید جلسه شورای هنر با حضور وزیر فرهنگ برگزار شد انتشار «آواز باد» در شبکه نمایش خانگی علیرضا قربانی در اپرای حافظ حضور فیزیکی ندارد نظر بهروز افخمی درباره ساخت فیلم کوتاه موفق + فیلم بیژن امکانیان پس از ۱۷ سال روی صحنه تئاتر می‌رود تجربه ای انتزاعی از حس و رنگ در نقاشی های طبیعت | گزارشی از نمایشگاه «روها» در نگارخانه آسمان مشهد ترانه می تواند حافظِ زبان فارسی باشد اعضای هیئت‌علمی و داوران جایزه کتاب سال دفاع مقدس معرفی شدند
سرخط خبرها

نمایش «قاضی شماره ۲» کلینت ایستوود در جشنواره کن

  • کد خبر: ۲۱۴۰۵۴
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
نمایش «قاضی شماره ۲» کلینت ایستوود در جشنواره کن
کمپانی برادران وارنر و ایستوود امیدوار هستند که «قاضی شماره ۲» ساخته کلینت ایستوود در جشنواره کن نمایش داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «قاضی شماره ۲» جدیدترین ساخته کلینت ایستوود برای نمایش در جشنواره کن آماده می‌شود.

یکی از تولیداتی که بیشترین ضربه را از اعتصاب اتحادیه بازیگران خورد، فیلم آخر کلینت ایستوود ۹۳ ساله بود که احتمالا واپسین فیلمی است که او کارگردانی کرده. فیلمبرداری «قاضی شماره ۲» پس از اعتصاب از سر گرفته شد. یکماه بعد، نوامبر، ایستوود با خنده و ریش بلند سرصحنه فیلمبرداری شکار عکاسان شد و فیلمبرداری هم به پایان رسید.

ایستوود در کارگردانی خیلی فرز است و تعجبی ندارد که دوران فنی «قاضی شماره ۲» بزودی پایان پیدا کند. برنامه‌ریزی شده بود که پاییز ۲۰۲۴ فیلم اکران شود و ابدا نمایش «قاضی شماره ۲» در کن مطرح نبود. اما به نظر می‌آید که کمپانی برادران وارنر و ایستوود امیدوار هستند که «قاضی شماره ۲» در جشنواره کن نمایش داده بشود؛ که خبر مهمی است. چه بهتر از نمایش آخرین فیلم یک بازیگر و کارگردان محبوب و قدیمی در جشنواره کن و فرانسه. در کشوری که منتقدانش همیشه با ایستوود و کارهایش مهربان بودند.

آخرین فیلمی که از کلینت ایستوود در جشنواره کن به نمایش درآمد، «بچه جایگزین/“Changeling محصول سال ۲۰۰۸ بود. یک سال بعد ایستوود نخل طلایی افتخاری دریافت کرد. تونی کولت، نیکلاس هولت، کیفر ساترلند و زوئی دویچ بازیگران «قاضی شماره ۲» هستند.

منبع: دنیای تصویر

{$sepehr_key_۴۱۹۵۵}

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->