ترامپ خطاب به زلنسکی: هدف نشست با پوتین آتش‌بس است عربستان اظهارات نتانیاهو را محکوم کرد انتقاد ترامپ از رسانه‌ها | «پوتین از قبل برنده شده است» چه حرفی است؟ پاسخ صریح فضائلی به اظهارات محسن هاشمی درباره بیانات ۷ سال پیش رهبر انقلاب واکنش تند قطر به اظهارات جدید نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی شرط گذاشت شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟ حماس از مواضع شجاعانه یمن تقدیر کرد عراقچی به نجف سفر کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه: سال گذشته، ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانشگاه فرهنگیان خط مقدم نبرد فرهنگی است واکنش تند اکبر گنجی به نتانیاهو: بزرگترین تروریست جهان کتاب مرا معرفی کرد، صدهزار خاک بر سر من! پاسخ عطوان به ترامپ و نتانیاهو: مردم غزه گله گوسفند نیستند | مقاومت هرگز سلاحش را زمین نمی‌گذارد دیدار نبیه بری و لاریجانی در بیروت انتقاد تند نماینده مجلس درباره طرح مدرسه مجازی بزرگسالان: بدون برق و اینترنت عدالت آموزشی ممکن نیست
سرخط خبرها

افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۳ قطعی شد

  • کد خبر: ۲۱۲۰۲۰
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۳ قطعی شد
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ از تایید مصوبه مجلس برای افزایش حقوق سربازان در سال آینده در شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن دهنوی، بحث سربازی و حقوق سربازان را یکی از موضوعات بسیار مهم برای مردم در بودجه سنواتی خواند و افزود: یکی از مصوبات بسیار مهم مجلس در بودجه سال آینده حقوق سرباز بود که طبق آن حقوق سربازان مجرد معادل ۶۰ درصد دریافتی پایور و حقوق متاهلین بدون فرزند نیز معادل ۹۰ درصد دریافتی پایور خواهد شد.

دهنوی اضافه کرد: به عبارت دقیق‌تر طبق مصوبه مجلس، در اجرای ماده (۴۹) قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۱۳۶۳.۷.۲۹، حداقل دریافتی ماهانه سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق غیرعملیاتی معادل ۶۰ درصد حداقل دریافتی پایور، حداقل دریافتی ماهانه سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق عملیاتی معادل ۷۵ درصد حداقل دریافتی پایور و حداقل دریافتی ماهانه سربازان وظیفه متأهل بدون فرزند معادل ۹۰ درصد حداقل دریافتی پایور است. سازمان برنامه و بودجه مکلف است کلیه اعتبارات لازم جهت اجرای این بند را در ردیف بودجه مستقل (به صورت جداگانه) ذیل ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران منظور کند.

حداقل حقوق سربازان متاهل ۹ میلیون تومان می‌شود

وی در توضیح اهمیت این مصوبه گفت: با تصویب این حکم برای سال آتی، میانگین حقوق سربازان مجرد به ۶ میلیون تومان خواهد رسید و حداقل حقوق سربازان متاهل نیز به ۹ میلیون تومان خواهد رسید.

این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نکته بسیار مهم دیگر بحث ایجاد ردیف مستقل برای تحقق پرداخت کامل حقوق است که در سالیان قبل به دلیل عدم تفکیک ردیف بودجه مستقل، موجب پرداخت کمتر حقوق سرباز می‌شد، ولی با تفکیک و ایجاد ردیف بودجه مستقل، پرداخت حقوق سرباز طبق حکم بالا به صورت کامل و بدون هیچ کم و کسری خواهد شد.

ردیف مجزا و مستقل در جهت پرداخت کامل حقوق سربازان پیش بینی شد

وی با تاکید بر اینکه مسئله سرباز و پرداخت حقوق کامل سربازان جزو خط قرمز‌های مجلس بوده است، افزود: بر همین اساس ما همواره به دنبال تحقق حقوق اصلی سربازان بویم. امسال نیز با توجه به مسیر سال‌های قبل، علاوه بر اینکه به صورت کامل منابع و اعتبارات لازم برای تحقق پرداخت بدون کم و کسر حقوق سرباز برای دولت تامین شده، ردیف مجزا و مستقل در جهت پرداخت کامل حقوق سربازان پیش بینی شد که قدمی مهم و بزرگ برای پرداخت حقوق کامل سربازان به شمار می‌آید و کسی نمی‌تواند به حقوق سربازان دست زده و آن را تغییر داد؛ این حکم در شورای نگهبان نیز تایید شد و باید از ابتدای سال آتی اجرایی شود.

این عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: از ابتدای مجلس تلاش همه نمایندگان به خصوص آقای قالیباف برای احقاق حق سربازان به عنوان خدمتگزاران بزرگ این کشور بود. در همین راستا نیز مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق و مجلس در جهت پرداخت کامل حقوق بدون هیچ‌گونه کسری در جهت تحقق این امر محسوب می‌شود. روز گذشته نیز بر اساس گزارش شورای نگهبان، هیچ ایرادی به این بند گرفته نشد و باید از ابتدای سال آتی به صورت کامل و بدون هیچ کم و کاستی این حکم مهم در تحقق حقوق قانونی سربازان و جوانان این کشور اجرایی شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->