امام سجاد (ع) مظهر تقوا و تواضع است تضمین بقای دین و سلامت اجتماع با امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر نگاهی به بینش و منش واعظ شهیر مرحوم آیت ا... غلامرضا دهشت| عالم خیراندیش ۶ نمایش آیینی و تعزیه‌خوانی در محرم و صفر مجوز اجرا گرفتند ویژه‌برنامه‌های عزاداری دهه دوم محرم در حرم امام‌رضا(ع) خواب ممنوع، روزِ بیداری است! یادی از شیخ احمد کافی به‌مناسبت سالگرد درگذشت این واعظ محبوب ۲۰۰ مسجد استان در رویداد نوجوانانه تربیتی «هشتادیوم» پای کار هستند بازخوانی اهداف بنیادین قیام عاشورا در آینه عقل و نقل رونمایی از طرح حفظ تصویری قرآن کریم در مشهد + فیلم پژمان‌فر: باید بی‌سوادی قرآنی را در کشور برطرف کنیم پیش‌بینی تشرف بیش از ۵۰۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه پایانی صفر چراغ روشن خیمه روشنی چراغ دل است طلایه دار وحدت | یادی از مرحوم آیت الله محمد کفعمی خراسانی، هم زمان با سالروز رحلتش فلسفه خلقت در تبیین سیدالشهدا (ع) نور بی‌خاموشی بررسی شیوه امامت امام‌سجاد(ع) پس از عاشورا عاشورا، ما کدام سمت ایستاده ایم؟
سرخط خبرها

وحدت رمز موفقیت عملیات «والفجر ۵» بود

  • کد خبر: ۲۱۲۰۸۹
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
وحدت رمز موفقیت عملیات «والفجر ۵» بود
عملیات «والفجر ۵» بهمن سال ۱۳۶۲ با رمز «یا زهرا (س)» در دو مرحله اجرا شد و در هر بخش خسارتی به دشمن وارد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، عملیات افتخار آفرین والفجر ۵ ساعت ۲۴ روز ۲۷ بهمن سال ۱۳۶۲ با رمز یا زهرا (س) در منطقه کوهستانی چنگوله حد فاصل شهرستان‌های مرزی مهران و دهلران در استان ایلام اجرا و در همان ساعات نخست، بلندی‌های پیزولی، آزادخان کشته، تنگه چنگوله و ده‌ها کیلومتر مربع از خاک ایران آزاد و جاده بدر - طیب عراق به تسلط نیرو‌های ایرانی درآمد و به ۴ تیپ از گارد مرزی عراق خساراتی وارد شد.

در این عملیات غرورآفرین رزمندگان اسلام متشکل از نیرو‌های سپاه و بسیج تحت امر قرارگاه خاتم الانبیا (ص) با عبور از میدان‌های مین و موانع ایذایی، با حمایت آتش توپخانه، خود را به مواضع نیرو‌های عراقی رسانده و پس از چند روز نبرد سخت موفق به تصرف اهداف پیش بینی شده شدند.

در عملیات والفجر ۵ ضمن دستیابی به هدف عملیات شمار زیادی از افراد دشمن کشته یا اسیر شدند و تجهیزات درخور توجهی از دشمن نیزمنهدم شد، در آستانه نبرد بزرگ خیبر (عملیات در جزایر مجنون در اسفند سال ۶۲) لازم بود تک‌های پشتیبانی به صورت محدود و ایذایی، به منظور فریب دشمن و جلب توجه ارتش عراق به منطقه‌ای خارج از هورالهویزه، صورت پذیرد، با توجه به اوضاع جبهه‌ها، منطقه عمومی چنگوله در جنوب مهران برای این کار انتخاب شد.

منطقه چنگوله که شامل چند روستا و دهستان است، در جنوب شرقی مهران واقع شده است و ۴۵ کیلومتر با مهران و ۹۰ کـیلومتر با دهلران فاصله دارد، این منطقه مرزی که در جنوب جاده مهران- دهلران قرار دارد، با شـروع جنگ خالی از سکنه شد، نیرو‌های دشمن روستا‌های این محدوده را اشغال و به طور کامل تخریب کردند.

عملیات والفجر ۵ عملیاتی با هدف آزادسازی ارتفاعات منطقه چنگوله بود که در روز ۲۷ بهمن سال ۱۳۶۲ حدفاصل شهر‌های مهران و دهلران با هدف آزاد سازی مناطق عملیاتی و فریب نیرو‌های عراقی در خروج از هور الهویزه در آستانه نبرد بزرگ عملیات خیبر انجام گرفت.

شجاعت، حق باوری، ازخودگذشتگی و جانبازی رزمندگان دلیر ما در صحنه جنگ تحمیلی نشان داد که ملت آزاده و سرافراز ما در راه دفاع از ایمان، آرمان‌ها و ارزش‌های راستین خود هیچ‌گاه پشت به میدان نبرد نخواهد کرد و تا پای جان و آخرین قطره‌های خون خویش در سنگر مبارزه همچنان استوار و نستوه برپا خواهند ایستاد.

بی‌تردید ملت ما چنین پیروزی‌های خجسته و غرورانگیزی را مدیون وحدت فکر، دفاع از میهن توسط شهدا، آزادگان، جانبازان و ایثارگران عالی‌قدری است که با از جان‌گذشتگی و تحمل تمام دشواری‌ها دست از مبارزه با لشکر سرسپرده بعث عراق نکشیدند و خواب آسوده را بر چشمان طماع ستمگران دوران حرام کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->