انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

آذر امسال گرم‌ترین ماه ۳۳ سال اخیر در پاییز بود

  • کد خبر: ۲۱۲۴۳۵
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
آذر امسال گرم‌ترین ماه ۳۳ سال اخیر در پاییز بود
رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به ثبت دمای هوای عجیب در برخی مناطق کشور، گفت: آذر امسال گرم‌ترین ماه ۳۳ سال اخیر در پاییز بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سحر تاجبخش با یادآوری این‌که سال ۲۰۲۳ میلادی دمای زمین  برای نخستین بار  ۱.۵ درجه سانتی گراد گرمتر از دمای  انقلاب صنعتی بود، اظهار کرد: طی نیم قرن اخیر دما در ایران حدود ۴ دهم درجه در هر دهه افزایش یافت.

وی با بیان این‌که امسال گرمترین آذر ایران در ۳۳ سال اخیر تجربه شد، افزود:دمای بعضی از ایستگاه‌های هواشناسی کشور نظیر پارس آباد در شمال غربی‌ترین منطقه کشور به حدود  ۲۰ درجه سلسیوس رسید که این یک رکورد بسیار عجیب برای کشور به‌شمار می‌رود.



وی با اشاره به این که بر اساس گزارش‌های بین‌المللی بیشترین افزایش دما بین سال‌های  ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۲ میلادی ابتدا در اروپا و سپس در آسیا روی داده است، بیان کرد:‌یکی از مهمترین پیامد‌های افزایش دما و تغییراتی که بین جو و اقیانوس رخ داده، روند افزایش مخاطرات حدی است که در بارش‌های تابستانه سال گذشته پاکستان و ۲۳ استان کشور ما به خوبی دیده شد.

رئیس سازمان هواشناسی گفت: ۲ راهکار اصلی برای مواجهه با تغییر اقلیم از سوی سازمان جهانی هواشناسی و هیئت بین دولتی تغییر اقلیم پیشنهاد شده که یکی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و دیگری سازگاری است. باید در حوزه‌های مدیریت منابع آب، کشاورزی و صنعت که از مهم‌ترین بخش‌های مصرف آب است، مقوله سازگاری با تغییر اقلیم را رعایت کنیم.

تاجبخش اضافه کرد: باید بتوان از ظرفیت  زیستی در حوزه‌های مختلف کشور به ویژه در حوزه کشاورزی که بیشترین منابع آب ما در آنجا مصرف می‌شود، استفاده کرد تا بتوانیم مدیریت بهتری برای آب‌های شیرین کشور داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->