مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

پرونده فرهنگیان معترض به رتبه‌بندی معلمان بررسی می‌شود (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۲۵۸۹
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۴
پرونده فرهنگیان معترض به رتبه‌بندی معلمان بررسی می‌شود (۳۰ بهمن ۱۴۰۲)
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران از معلمان معترض به رتبه‌بندی خواست تا با مراجعه به سامانه رتبه‌بندی، اعتراض خود را ثبت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود بهرامی در این باره افزود: همه معلمان شهرستان‌های استان تهران در طرح رتبه بندی، رتبه‌بندی شده‌اند، اما آن دسته از فرهنگیانی که اعتراض دارند، می‌توانند با ثبت درخواست خود در سامانه رتبه‌بندی، اعتراضشان را ثبت کنند در این صورت پرونده آن‌ها در مسیر رسیدگی قرار گرفته و اگر خطایی رخ داده باشد، بررسی و اصلاح می‌شود.

وی همچنین با اشاره به توسعه رشته‌های مهارتی در هنرستان‌ها گفت: در دو سال گذشته ۸ درصد توسعه سنواتی در رشته‌های مهارتی برای دانش آموزان نهم ورودی به مقطع دهم داشتیم؛ به عبارت دیگر امکانی فراهم شده است که دانش‌آموزان علاقه‌مند در هنرستان‌ها و مراکز کار و دانش مهارت کسب می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران رویکرد اصلی آموزش و پرورش را مهارت آموزی خواند و اظهار کرد: مهمترین رسالت آموزش و پرورش آماده کردن دانش آموزان برای ورود به زندگی و جامعه آینده است. در این زمینه در بخش پرورشی آموزش مهارت‌های زندگی و در حوزه حرفه‌ای نیز آموزش مهارت‌های شغلی ارائه می‌شود.

بهرامی با استناد بر رصد بازار از سوی اداره فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت: رصد صورت گرفته نشان داد هر دانش آموزی که در دبیرستان‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کند با امکان درصد بالایی از اشتغال و ورود به بازارکار مواجه می‌شود.

وی در ادامه در خصوص آمار دانش آموزان مقطع متوسطه مدارس شهرستان‌های استان تهران نیز به ایسنا گفت: در مقطع متوسطه اول ۲۳۰ هزار و ۹۰۰ نفر و در متوسطه دوم نظری نیز ۹۸ هزار دانش‌آموز مشغول تحصیل هستند؛ این درحالیست که مجموع دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارو دانش بالغ بر ۷۶ هزار تن است که تلاش ما افزایش تعداد دانش‌آموزان ورودی به هنرستان‌ها و مدارس فنی و حرفه‌ای به ۵۲ درصد است.

بهرامی لازمه توسعه رشته‌های مهارتی را تامین زیرساخت‌های فیزیکی همچون احداث هنرستان‌ها، تجهیز کارگاه‌ها، اضافه کردن کارگاه به دبیرستانها، افزایش ظرفیت کارگاه‌ها، تامین نیروی انسانی با تمرکز برای جذب معلمان هنرآموز و ترغیب دانش آموزان در بحث هدایت تحصیلی به سمت مهارت‌یابی دانست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->