آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

یکسری ساختمان بی‌استفاده به دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی واگذار می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۱۹۲۸
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
یکسری ساختمان بی‌استفاده به دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی واگذار می‌شود
قرار است بخشی از ساختمان‌های بی‌استفاده استان در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز اواسط مهرماه امسال بود که سیدامیر شوشتری، مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی، از کمبود ۳۰ هزار معلم در استان خبر داد و تصریح کرد که ۲ هزارو ۵۰۰ کلاس بدون معلم در استان وجود دارد. جبران این خلأ بزرگ هم با استخدام نیرو‌های جدید در جریان است، اما بدون شک، دانشگاه فرهنگیان به‌عنوان بازوی پرورش و تربیت نیروی انسانی، بار اصلی تأمین معلم آموزش‎دیده را بر دوش دارد.

براین‌اساس، رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور در گفتگو با شهرآرا از جزئیات برنامه‌ریزی‌های جدید این سازمان برای جذب معلم خبر داد و گفت: سابقه دانشگاه فرهنگیان به زمانی بازمی‌گردد که این نهاد به‌عنوان تربیت‌معلم شناخته می‌شد.

همین فعالیت ریشه دار هم به‌موازات اهمیتی که دارد، باعث شده است بخش قابل‌توجهی از زیرساخت‌ها و ساختمان‌های مورداستفاده آن قدمت تاریخی داشته باشند و اکنون بسیاری از این بنا‌ها از اساس فرسوده محسوب شوند. همه این موارد باعث شده است ظرفیت موجود و درحال‌استفاده در وضعیت کنونی، حدود یک‎سوم فضای استاندارد باشد و با وجود ظرفیت تحصیل برای حدود ۵۰ هزار دانشجو، در بنا‌های یادشده افزون بر ۹۸ هزار دانشجومعلم در کشور مشغول تحصیل باشند.

سعید غیاثی‌ندوشن ادامه داد: مهارت‎آموزان دوره‌های تربیت‌معلم نیز بخشی از این اضافه‎ظرفیت هستند و تحصیل آن‌دسته از افرادی که باید طبق قانون به‌مدت یک سال در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کنند و دوره‌های آموزشی را بگذرانند، بر مشکلات موجود افزوده است.

کمبود معلم و زیرساخت در خراسان‌رضوی

وی ادامه داد: کمبود در حوزه معلمان و زیرساخت‌های مختلف، حقیقتی انکارناپذیر در خراسان‌رضوی است، اما به‌طور خاص در زمینه تأمین معلمان که برعهده دانشگاه فرهنگیان است، هیچ راهی به‌جز افزایش ظرفیت وجود ندارد. افزایش ظرفیت نیز به‌معنای آن است که فضا‌های فیزیکی، رفاهی، خوابگاهی، آموزشی و حتی نیروی انسانی پشتیبان به‌صورت متوازن گسترش پیدا کند تا بتوان تکلیف قانونی ۲۵ درصد افزایش پذیرش دانشجو در هر سال را اجرا کرد.

وی بیان کرد: بنا نداریم ساختمان‎های موجود را تخریب کنیم و دوباره بسازیم، بلکه باور ما این است که از مجرای مولدسازی می‌توان فضا‌های مازاد را در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار داد. براین‌اساس، در خراسان‌رضوی به ویژه شهر مشهد، فضا‌های ساخته و آماده‎شده‎ای را شناسایی کرده‌ایم که دولت می‌تواند آن‌ها را در اختیار دانشگاه قرار دهد تا به نیاز‌های مختلف به فضا‌های آموزشی و حتی رفاهی مانند خوابگاه‎های موردنیاز دانشجویان پاسخ داده شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور این را هم گفت که پیشنهاد رسمی اجرای این طرح در مشهد به سازمان برنامه و بودجه فرستاده شده و دولت مصمم است ضمن پرداخت هزینه برای دراختیارگرفتن این املاک به سازمان‎های مالک، بر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان بیفزاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->