شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

روزنامه شرق مجرم شناخته شد

  • کد خبر: ۲۱۲۶۵۷
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
روزنامه شرق مجرم شناخته شد
سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های‌ سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه با اکثریت آراء (۱۰ نفر از ۱۲ نفر) مدیر مسئول روزنامه شرق را به اتهام نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع موضوع گزارش پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مجرم شناختند.

به گزارش شهرآرانیوز اکبر نصراللهی افزود: در گزارش پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ آمده است: «روزنامه شرق در پنج شنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲ با تیتر چه کسی به جای زنانی که بلیت دارند وارد ورزشگاه شدند با قلم مریم شکرانی نوشته است: مامورین به سمت زنان گاز اشک‌آور زدند و آنان را ضرب و شتم کردند.»

شاکی و وکیل او در اظهارات جداگانه گفتند: گزارش پلیس خلاف و کذب است. شرق ننوشته است ماموران پلیس گاز اشک آور زده است آنچه که در گزارش پلیس آمده است با آنچه شرق نوشته است متفاوت است.

برخی از اعضای هیات منصفه در مباحث خود گفتند انصاف نیست بدون اینکه شاکی جوابیه به روزنامه بفرستد پرونده به دادگاه ارسال شود؛ این موضوع با روح قانون مطبوعات انطباق ندارد؛ معتقدم فراجا قانون را رعایت نکرده‌است اول باید جواب می‌دادند و بعد اگر حل و فصل نشد، شکایت می‌کردند.

همچنین گفته شد شرق نقل و قول کرده است ضمن اینکه واژه ماموران به فراجا محدود نیست بلکه حراست استودیوم را هم دربرمی‌گیرد.

به گفته برخی دیگر از اعضا هیات منصفه، روزنامه شرق در مطالب خود با تشریح گفت‌وگوی‌های بین پلیس و زنان منتظر پشت در ورزشگاه نوشته است: «جمعیت به سمت در فشار می‌آورد. ناگهان زنجیره انسانی مأمور‌ها غیب می‌شود و در باز می‌شود. زن‌ها وارد می‌شوند. تعدادی به زمین می‌افتند و صدای گریه چند بچه بلند می‌شود. زنانی که جلوتر رفته‌اند جیغ می‌زنند گاز اشک‌آور زدند....». زن‌ها پراکنده می‌شوند. زنی از صف جلو با گریه به عقب برمی‌گردد. به کسی پشت گوشی موبایل می‌گوید که او را کتک زده‌اند. می‌گوید به سینه‌اش مشت کوبیده‌اند و نفسش بالا نمی‌آید. نور فلش چند دوربین در سیاهی شب برق می‌زند. مأموران به سمت دوربین‌ها می‌دوند و گوشی‌ها را می‌گیرند تا عکس‌ها را پاک کنند.» بنابراین در این محتو و زمینه کاملا مشخص است منظور ماموران هستند.

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: هیات منصفه بعد از شنیدن دفاعیات متهم و وکیل وی، با ۶ رأی از ۱۱ نفر حاضران هیات منصفه، مدیر مسئول روزنامه شرق را مستحق تخفیف دانسته‌اند.

نصراللهی گفت: رأی دادگاه در مورد پرونده اتهام‌های مدیر مسئول روزنامه شرق که به ریاست قاضی کریمی در شعبه نهم دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->