تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش استاندار خراسان رضوی: تولید فیلم سینمایی «کاکالوتی» گامی ارزشمند در مسیر تقویت فعالیت‌های هنری در استان است
سرخط خبرها

بازدید ۱۷۰۰ فعال رسانه از سراسر کشور از نمایشگاه رسانه‌های ایران

  • کد خبر: ۲۱۲۲۶۰
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
بازدید ۱۷۰۰ فعال رسانه از سراسر کشور از نمایشگاه رسانه‌های ایران
معاون مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: ۱۷۰۰ فعال رسانه سراسر کشور از بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز مهدی ابدالی در آستانه برگزاری بیست وچهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران اظهار کرد: برای بهره‌مندی و مشارکت اهالی رسانه از استان‌های کشور با استفاده از ظرفیت تشکل‌های رسانه‌ای در استان‌ها اعم از خانه مطبوعات و بسیج رسانه و سایر تشکل‌های رسانه‌ای و با هماهنگی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالان رسانه‌ای ۳۲ استان کشور به منظور بازدید و حضور در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران، رسما دعوت شد.

وی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر شد ۱۷۰۰ نفر اصحاب رسانه از استان‌های کشور طبق جدول زمان‌بندی شده در نمایشگاه حضور فعال داشته و ضمن بازدید از برنامه‌های جنبی و آموزشی نمایشگاه بهره ببرند.

معاون مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی عنوان کرد: همچنین مقرر شد یک نفر از پیشکسوتان رسانه‌ای بنا بر پیشنهاد و معرفی ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها معرفی شود تا در روز بازدید نمایندگان رسانه هر استان از نمایشگاه، از پیشکسوتان هر استان تجلیل و قدردانی کنیم.

ابدالی خاطرنشان کرد: استقبال و مشارکت بسیار خوب ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و تشکل‌های رسانه‌ای از این برنامه و بالاخص تجلیل از پیشکسوتان رسانه‌ای استان‌ها به عنوان سرمایه‌های ارزشمند در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در کنار سایر برنامه‌های جنبی اجرا می‌شود.

معاون مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در پایان یادآور شد: استقبال ۳۱ استان کشور برای بازدید از نمایشگاه و تجلیل از ۲۸ پیشکسوت معرفی شده از استان‌های کشور در طول روز‌های نمایشگاه طبق برنامه زمان‌بندی انجام می‌شود و جدول حضور استان‌ها در سایت نمایشگاه بارگذاری خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->