آیا اینستاگرام استوری‌های حاوی پرچم ایران را حذف می‌کند؟ وزارت علوم در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و شهادت دانشمندان برجسته کشور بیانیه‌ای صادر کرد اطلاعیه وزارت ارتباطات درباره محدودیت‌های اینترنتی کشور بعد از حمله رژیم صهیونیستی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید فریدون عباسی، دانشمند هسته‌ای ایران که بود؟ اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد نتیجه تحقیقات جدید: سیگارکشیدن بزرگ‌ترین عامل کاهش شناختی و زوال عقل است نیل دراکمن: تمرکز فصل سوم سریال The Last of Us بر شخصیت «ابی» خواهد بود هاوینگ بیت‌کوین چیست؟ روسیه برای مقابله با تلگرام و واتساپ پیام‌رسان بومی می‌سازد تصویری از ماه توت‌فرنگی در آسمان مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اپل از iOS 26 رونمایی کرد + ویژگی‌ها و مشخصات قطعی گسترده هوش مصنوعی ChatGPT (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | سرویس OpenAI بار دیگر از دسترس خارج شد ویدئو | تریلر بازی Call of Duty: Black Ops 7 ترسناک‌ترین و انکارناپذیرترین واقعیت مدل‌های هوش مصنوعی چیست؟ احتمالا باتری سری گلکسی S۲۶ پیشرفت چندانی نخواهد داشت شاهکار دیگری از تلسکوپ جیمزوب: ثبت بزرگ‌ترین تصویر پانوراما از عالم اولیه + عکس تأثیر کافئین بر مغز حتی در زمان خواب هم باقی می‌ماند همه‌چیز درباره ماه کامل توت فرنگی (خرداد ۱۴۰۴) + زمان و راهنمای رصد و عکاسی با مزایای ترند جدید شبکه‌های اجتماعی یعنی «پیاده‌روی ژاپنی» آشنا شوید جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش
سرخط خبرها

بیماری که تراشه نورالینک را دریافت کرده بود حالا می‌تواند با فکرکردن، ماوس را روی صفحه حرکت دهد

  • کد خبر: ۲۱۲۹۴۲
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
بیماری که تراشه نورالینک را دریافت کرده بود حالا می‌تواند با فکرکردن، ماوس را روی صفحه حرکت دهد
ایلان ماسک در تازه‌ترین صحبت‌هایش درباره تراشه نوارالینک مدعی شده است که بیماری که آن را دریافت کرده حالا می‌تواند تنها با فکرکردن، نشانگر ماوس را روی صفحه کامپیوتر حرکت دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - ایلان ماسک مدتی پیش از کاشت اولین تراشه نورالینک در مغز یک انسان خبر داد. او حالا مدعی شده است که این بیمار می‌تواند تنها با فکرکردن، نشانگر ماوس را روی صفحه کامپیوتر حرکت دهد. ماسک قبلاً گفته بود که اولین محصول این شرکت «تله‌پاتی» نام دارد و شیوه تعامل ما با فناوری را تغییر می‌دهد.

ایلان ماسک، بنیان‌گذار نورالینک، اخیراً در یک جلسه اسپیس در شبکه اجتماعی ایکس درباره وضعیت اولین بیماری که تراشه مغزی این شرکت را دریافت کرده است، گفت: «روند پیشرفت‌ها خوب است و به‌نظر می‌رسد که بیمار [از جراحی] کاملاً بهبود یافته و تا جایی که می‌دانیم با عوارض جانبی مواجه نشده است. بیمار حالا می‌تواند تنها با فکرکردن، ماوس را روی صفحه تکان دهد.»

ماسک می‌گوید این شرکت سعی دارد به بیماران اجازه دهد تا قابلیت حرکت‌دادن ماوس در جهت‌های مختلف و نگه‌داشتن دکمه‌ها را هم داشته باشند: «سعی داریم تا حد ممکن فشار دکمه‌ها را از طریق فکرکردن دریافت کنیم. فعلاً مشغول کار روی این مسئله هستیم.»

ایمپلنت نورالینک با نام تله‌پاتی به افراد اجازه می‌دهد تا با ذهن خود با کامپیوتر‌ها ارتباط برقرار کنند. این دستگاه در مرحله اول برای بیمارانی کاربرد خواهد داشت که به‌دلیل محدودیت‌های فیزیکی نمی‌توانند از کامپیوتر‌ها استفاده کنند.

نورالینک در ماه مه ۲۰۲۳ از سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز گرفت تا آزمایش تراشه خود را روی انسان‌ها آغاز کند. حالا بالاخره این آزمایش‌ها آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود که در آینده افراد بیشتری به این کارآزمایی‌ها بپیوندند.

در وب‌سایت نورالینک آمده است: «امیدواریم در آینده توانمندی‌هایی نظیر بینایی، عملکرد‌های حرکتی و گفتاری را بازیابی کنیم و نهایتاً شیوه تجربه‌کردن جهان را گسترش دهیم.»

اخیراً مارک زاکربرگ که رقابت خاصی با ایلان ماسک دارد، گفته بود مایل نیست جزو اولین کسانی باشد که نخستین نسخه از چنین تراشه‌ای را در ذهن خود آزمایش می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->