واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید! آپدیت جدید هوش مصنوعی دیپ‌سیک منتشر شد (۸ خرداد ۱۴۰۴) ایلان ماسک پایان مأموریتش در دولت ترامپ را رسماً اعلام کرد کدام بازی‌های ویدیویی در سال ۲۰۲۴ بیشترین کاربران را داشته‌اند؟ + جدول پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ عکس‌های سه‌بعدی اینستاگرام به هدست‌های Meta Quest می‌آیند استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم وزیر ارتباطات: باید معیشت مردم در افزایش تعرفه اینترنت مدنظر قرار بگیرد هوش مصنوعی در آینده وردپرس نقش محوری خواهد داشت مالکیت رمزارز‌ها در سال ۲۰۲۵ افزایش چشمگیری یافته است اپ گوگل در زبانه‌ای جدید تصاویر موضوعی نمایش می‌دهد همه چیز درباره فصل سوم سریال The Last of Us: زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان ترامپ به دلیل سفرنکردن تیم کوک به عربستان برای اپل تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷ اگر هوش مصنوعی را تهدید کنید پاسخ‌های بهتری می‌گیرید
سرخط خبرها

بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی نورالینک توانست به لطف این فناوری ویدئو بسازد

  • کد خبر: ۳۳۰۹۷۹
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی نورالینک توانست به لطف این فناوری ویدئو بسازد
برای اولین بار در جهان یک بیمار توانست با ایمپلنت مغزی ویدیو بسازد و آن را در یوتوب منتشر کند.

به گزارش شهرآرانیوز این بیمار که به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS مبتلاست، و نمی‌تواند صحبت کند، اما به کمک هوش مصنوعی گراک و ایملپنت مغزی نورالینک توانسته ویدیویی بسازد و قصه زندگی و بیماری خود را روایت کند.

براساس گزارش ScienceAlert، «بردفورد اسمیت» سومین انسانی است که ایمپلنت مغزی نورالینک دریافت کرده و اولین فرد مبتلا به ALS است که توانسته با این فناوری ویدیو بسازد. این ویدیو با عنوان «ایلان ماسک باعث شد فردی مبتلا به ALS دوباره صحبت کند» منتشر شده و در آن بردفورد اسمیت توضیح می‌دهد چگونه فناوری نورالینک و هوش مصنوعی زندگی‌اش را بهبود بخشیده و به او توانایی صحبت‌کردن داده است.

اسکلروز جانبی آمیوتروفیک که با نام بیماری «لو گهریگ» نیز شناخته می‌شود، اختلال عصبی پیشرونده‌ای است که در مرحله اول بر نورون‌های حرکتی (سلول‌های عصبی در مغز و نخاع که مسئول کنترل حرکت ارادی عضلات هستند) تأثیر می‌گذارد. با گذشت زمان، بیماران کنترل ارادی حرکات عضلات خود را از دست می‌دهند و صحبت‌کردن، غذاخوردن، حرکت و تنفس آنها را مختل می‌کند. بردفورد اسمیت نیز یکی از همین بیمارهاست.

اسمیت در ویدیویی که در یوتوب منتشر کرده، نشان داده چگونه از ایمپلنت مغزی‌‎ در زندگی روزمره استفاده می‌کند. او توضیح می‌دهد چگونه رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به او امکان می‌دهد از سیگنال‌های مغزی برای کنترل ماوس مک‌بوک پرو خود در ویرایش ویدیو بهره ببرد، ویدیویی که به گفته او اولین ویدیویی است که با نورالینک یا BCI ویرایش شده است.

این ایمپلنت که در قشر حرکتی مغز او قرار دارد، حاوی بیش از هزار الکترود است. اسمیت می‌گوید نورالینک جریان مداوم افکار او را نمی‌خواند، بلکه سیگنال‌های مغزی او را تفسیر می‌کند؛ برای مثال مکان نشانگر ماوس را تغییر می‌دهد. همچنین قبل از آنکه اسمیت توانایی صحبت‌کردنش را از دست بدهد، صدای او ضبط شد تا از آن نسخه هوش مصنوعی بسازند. در این ویدیو نیز صدای او را می‌شنویم که هوش مصنوعی تولید کرده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->