ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی نورالینک توانست به لطف این فناوری ویدئو بسازد

  • کد خبر: ۳۳۰۹۷۹
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی نورالینک توانست به لطف این فناوری ویدئو بسازد
برای اولین بار در جهان یک بیمار توانست با ایمپلنت مغزی ویدیو بسازد و آن را در یوتوب منتشر کند.

به گزارش شهرآرانیوز این بیمار که به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS مبتلاست، و نمی‌تواند صحبت کند، اما به کمک هوش مصنوعی گراک و ایملپنت مغزی نورالینک توانسته ویدیویی بسازد و قصه زندگی و بیماری خود را روایت کند.

براساس گزارش ScienceAlert، «بردفورد اسمیت» سومین انسانی است که ایمپلنت مغزی نورالینک دریافت کرده و اولین فرد مبتلا به ALS است که توانسته با این فناوری ویدیو بسازد. این ویدیو با عنوان «ایلان ماسک باعث شد فردی مبتلا به ALS دوباره صحبت کند» منتشر شده و در آن بردفورد اسمیت توضیح می‌دهد چگونه فناوری نورالینک و هوش مصنوعی زندگی‌اش را بهبود بخشیده و به او توانایی صحبت‌کردن داده است.

اسکلروز جانبی آمیوتروفیک که با نام بیماری «لو گهریگ» نیز شناخته می‌شود، اختلال عصبی پیشرونده‌ای است که در مرحله اول بر نورون‌های حرکتی (سلول‌های عصبی در مغز و نخاع که مسئول کنترل حرکت ارادی عضلات هستند) تأثیر می‌گذارد. با گذشت زمان، بیماران کنترل ارادی حرکات عضلات خود را از دست می‌دهند و صحبت‌کردن، غذاخوردن، حرکت و تنفس آنها را مختل می‌کند. بردفورد اسمیت نیز یکی از همین بیمارهاست.

اسمیت در ویدیویی که در یوتوب منتشر کرده، نشان داده چگونه از ایمپلنت مغزی‌‎ در زندگی روزمره استفاده می‌کند. او توضیح می‌دهد چگونه رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به او امکان می‌دهد از سیگنال‌های مغزی برای کنترل ماوس مک‌بوک پرو خود در ویرایش ویدیو بهره ببرد، ویدیویی که به گفته او اولین ویدیویی است که با نورالینک یا BCI ویرایش شده است.

این ایمپلنت که در قشر حرکتی مغز او قرار دارد، حاوی بیش از هزار الکترود است. اسمیت می‌گوید نورالینک جریان مداوم افکار او را نمی‌خواند، بلکه سیگنال‌های مغزی او را تفسیر می‌کند؛ برای مثال مکان نشانگر ماوس را تغییر می‌دهد. همچنین قبل از آنکه اسمیت توانایی صحبت‌کردنش را از دست بدهد، صدای او ضبط شد تا از آن نسخه هوش مصنوعی بسازند. در این ویدیو نیز صدای او را می‌شنویم که هوش مصنوعی تولید کرده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->