مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

صدور ۱۵ پروانه بدون کارخانه در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۱۳۴۹۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴
صدور ۱۵ پروانه بدون کارخانه در خراسان رضوی
مدیرکل صمت خراسان رضوی گفت: یکی از ایده‌های جدید، صدور پروانه تولید بدون کارخانه بود. در دو سال اخیر ۱۵ پروانه بدون کارخانه در استان صادر شده است که منجر به سرعت بخشیدن ایده‌ها به محصول نهایی می‌شود.

امیررضا رجبی در گفتگو شهرآرانیوز اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ طرح تحول صنعت، معدن و تجارت با حدود ۳۱۰ تا ۳۲۰ پروژه مکتوب شد. برای مثال برای معدن در حوزه‌های اکتشاف، استخراج و فرآوری، در صنعت شاخه‌های صنعتی مثل قطعه سازی، خودروسازی، نساجی، لاستیک و پلاستیک، برق و الکترونیک، لوازم خانگی و ... پروژه‌هایی تعریف شد. بازنگری این طرح تحولی این امکان را به ما می‌دهد که پروژه‌های جدید با قابلیت‌های جدید را به آن اضافه و یا پروژه‌های قدیمی را متناسب با شرایط استان از آن حذف کنیم.

وی افزود: از جمله اقدامات مثبت منطبق با سند آمایشی استان، شناسایی ۳۰ تا ۴۰ طرح پیشران در استان بود. برای مثال از آنجایی که خراسان رضوی یکی از قطب‌های فولاد در کشور است زنجیره ارزش فولاد در استان شکل گرفت.

مدیرکل صمت خراسان رضوی ادامه داد: یکی از مشکلات استان خراسان رضوی کم آبی است. اما اینطور نبوده که بخاطر وجود محدودیت‌ها به سراغ بعضی از صنایع نرویم. این موضوع باعث شد تا به فکر انتقال آب از دریای عمان و عبور آن از استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و سپس خراسان رضوی افتادیم. این طرح ۳ تا ۴ سال زمان می‌برد و حمایت جدی از صنایع بزرگ استان خواهد کرد.

وی گفت: یکی از ایده‌های جدید، صدور پروانه تولید بدون کارخانه بود. در دو سال اخیر ۱۵ پروانه بدون کارخانه در استان صادر شده است که منجر به سرعت بخشیدن ایده‌ها به محصول نهایی می‌شود. این ایده در وزارت صمت نیز تصویب شده و خوشبختانه خراسان رضوی جزء استان‌های پیشرو در این طرح است.

رجبی بیان کرد: در گذشته اگر فردی ایده‌ای برای تولید داشت ابتدا باید جواز تاسیس می‌گرفت، سپس زمین تاسیس کارخانه را فراهم می‌کرد و پس از آن با وارد کردن ماشین آلات اقدام به تولید محصول می‌کرد. اما در ایده پروانه تولید بدون کارخانه، فردی برندی را برای مثال در حوزه نساجی ثبت می‌کند. سپس با کارخانه‌ای که از بخشی از ظرفیت ماشین آلات خود استفاده نمی‌کرد قرارداد می‌بندد. این فرد از ظرفیت خالی کارخانه استفاده کرده و با برند خود تولیداتش را به بازار عرضه می‌کند. در واقع فاصله تولید تا عرضه کاهش پیدا کرده و نیاز به انتظار زیاد برای جذب سرمایه گذار در این روش وجود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->