امام سجاد (ع) مظهر تقوا و تواضع است تضمین بقای دین و سلامت اجتماع با امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر نگاهی به بینش و منش واعظ شهیر مرحوم آیت ا... غلامرضا دهشت| عالم خیراندیش ۶ نمایش آیینی و تعزیه‌خوانی در محرم و صفر مجوز اجرا گرفتند ویژه‌برنامه‌های عزاداری دهه دوم محرم در حرم امام‌رضا(ع) خواب ممنوع، روزِ بیداری است! یادی از شیخ احمد کافی به‌مناسبت سالگرد درگذشت این واعظ محبوب ۲۰۰ مسجد استان در رویداد نوجوانانه تربیتی «هشتادیوم» پای کار هستند بازخوانی اهداف بنیادین قیام عاشورا در آینه عقل و نقل رونمایی از طرح حفظ تصویری قرآن کریم در مشهد + فیلم پژمان‌فر: باید بی‌سوادی قرآنی را در کشور برطرف کنیم پیش‌بینی تشرف بیش از ۵۰۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه پایانی صفر چراغ روشن خیمه روشنی چراغ دل است طلایه دار وحدت | یادی از مرحوم آیت الله محمد کفعمی خراسانی، هم زمان با سالروز رحلتش فلسفه خلقت در تبیین سیدالشهدا (ع) نور بی‌خاموشی بررسی شیوه امامت امام‌سجاد(ع) پس از عاشورا عاشورا، ما کدام سمت ایستاده ایم؟
سرخط خبرها

بهترین راه تبلیغ و ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی، قصه‌های قرآنی است

  • کد خبر: ۲۱۳۶۷۷
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
بهترین راه تبلیغ و ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی، قصه‌های قرآنی است
نشست تخصصی ستاد برگزاری دومین جشنواره ملی «قصه گویی تبیین» با حضور منیری، مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست تخصصی ستاد برگزاری دومین جشنواره ملی «قصه‌گویی تببین»، شنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور حامد منیری، مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد حسین زاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، حجه الاسلام و المسلمین مهدی شجاع، سرپرست مدیریت حج و زیارت خراسان رضوی، حجه الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، حمید صمدی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و وجیهه رفائی، دبیر جشنواره ملی قصه گویی تبیین، برگزار شد.

بهترین راه تبلیغ و ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی، قصه‌های قرآنی است

در این نشست، منیری، مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اولویت دهی به کودکان و نوجوانان در مبحث تبلیغ و ترویج آموزه‌های قرآنی، گفت: این دفتر، استفاده موثر از مراکز و نهاد‌های دولتی را در روند اجرایی نمودن سلسله برنامه‌های تبیین به خصوص جشنواره قصه گویی و قصه نویسی قرآنی در دستور کار خود قرار داده است.

وی از دبیرخانه برگزار کننده این جشنواره خواست تا تمام تلاش خود را بر این مهم مصروف داشته و در جذب استعداد‌ها و بالاترین ظرفیت‌های ادبی در زمینه قصه پردازی و قصه گویی اهتمام لازم را انجام دهند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز، ضمن بیان این مطلب که قصه یکی از موثرترین ابزار تبلیغ و ترویج است گفت: قصه‌های قرآنی سرشار از واقعیت، تمثیل، فلسفه، تاریخ، آموزش و مباحث روان شناختی اند و می‌توانند دستمایه خلق قصه‌هایی جذاب برای انتقال مفاهیم قرآنی و ارزشی باشند.

حسین زاده، لزوم اطلاع رسانی این جشنواره از طریق شبکه‌های سراسری صدا و سیما با توجه براهمیت این جشنواره در سطح ملی را یادآور شد و بر پیگیری آن از سوی دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت ارشاد تاکید کرد.   

در ادامه دبیر اجرایی این جشنواره، گزارشی از فعالیت‌های انجام گرفته از روند برگزاری آن را بیان کرد و در خصوص هماهنگی‌های انجام گرفته با آموزش و پرورش، حضور این مجموعه را در مسیر برگزاری جشنواره و آثار ورودی به بخش مسابقه قصه خوانی و قصه نویسی بسیار تأثیر گذار عنوان کرد.

در پایان جلسه، لوح تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به واسطه سال‌های متمادی تلاش و خدمات شایان توجه حجه الاسلام و المسلمین، سید جلال حسینی در امر فعالیت‌های تبلیغی قرآن در مسیر تبیین شاخص‌های قرآنی و آموزه‌های معرفتی آن، از سوی مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت این وزارت خانه به وی تقدیم شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->