خودروی یک وزیر صهیونیست واژگون شد + فیلم زلنسکی: حداقل به هفت سامانه دفاع هوایی نیاز داریم حزب الله قادر است الجلیل را محو کند عربستان، اولین مقصد «بلینکن» رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض روسیه: تمام رزمایش‌های ناتو را از نزدیک زیر نظر داریم لاپید: همه مقامات مسوول در زمان عملیات طوفان الاقصی باید استعفا دهند تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو در تل‌آویو ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه به شهادت رسیدند رسانه عبری: ویدئوی حماس زنده بودن ۲ اسیر در غزه را ثابت کرد حمله ترکیبی حزب‌الله به مقر فرماندهی نظامی صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی وزیر کشور: عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد + فیلم پیام جدید گردان‌های قسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
سرخط خبرها

سخنگوی دولت درباره ممنوعیت استفاده از فیلترشکن توضیحاتی داد

  • کد خبر: ۲۱۳۷۱۷
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۹
سخنگوی دولت درباره ممنوعیت استفاده از فیلترشکن توضیحاتی داد
سخنگوی دولت گفت: مخاطب قانون ممنوعیت استفاده از فیلترشکن دستگاه‌های حاکمیتی بودند که از سوی نهادی فرادولتی اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی با اشاره به اینکه شورایی فرادولتی در زمینه ممنوعیت استفاده از فیلترشکن قانون‌گذاری کرده است، اظهار کرد: در این زمینه اطلاع‌رسانی و اعلام شد دستگاه‌های دولتی نباید از فیلترشکن‌ها استفاده کنند. مخاطب قانون ممنوعیت استفاده از فیلترشکن دستگاه‌های حاکمیتی بودند که از سوی نهادی فرادولتی اعلام شده است.

وی افزود: اگر زن سرپرست خانوار نیازمند محیطی برای بازاریابی ابزار تولید خود است ما در مجلس و دولت باید این زیرساخت را فراهم می‌کردیم تا در محیطی امن امکان اطلاع‌رسانی محصول خود را داشته باشد. اگر کسی از او خرید کرد، ولی محصول را به او تحویل نداد چگونه امکان حمایت حقوقی از وی فراهم می‌شود؟ 

دبیر هیئت دولت تاکید کرد: درگذشته زیرساخت‌هایی به مردم داده‌ایم که امکان حمایت حقوقی آن‌ها را نداشتیم. باید همان زمان انتخاب‌های درستی می‌کردیم و زیرساخت‌ها را به‌گونه‌ای فراهم می‌کردیم که این امکان فراهم شود. در ایام انتخابات ۴۰۰ حقوقدان کاندیدای مجلس شده‌اند. حتماً هر حقوقدانی قبل از اینکه هر اقدامی رخ دهد یا قابلیت جدید ایجاد شود و قراردادی امضا شود می‌پرسد زیرساخت‌های حقوقی آن چیست؟ آیا امکان استیفای حقوق مردم وجود دارد؟ اگر این نگاه وجود نداشته باشد انتخابی می‌کند که فردا به ضرر ملت خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->