احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

قیمت واقعی دلار مشخص شد (۷ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۳۷۷۳
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۴
قیمت واقعی دلار مشخص شد (۷ اسفند ۱۴۰۲)
در حالی دلار در بازار ارز در کانال ۵۷ هزار تومان قرار دارد که تحلیلگران و کارشناسان اقتصادی اعتقاد دارند که با توجه به این‌که بازار در روز‌های پایانی سال قرار دارد و فشار تقاضا به دلیل افزایش سفر‌ها بیشتر می‌شود، احتمال نوسان قیمت‌ها همچنان وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی فعالان اقتصادی عنوان می‌کنند که قیمت واقعی دلار، عددی میان ۵۴ تا ۵۵ هزار تومان است. اما نکته‌ای که در این میان وجود دارد، این است که مقامات دولت سیزدهم، وجود بازار ارز را نفی می‌کنند. این در حالی است که فعالان اقتصادی تاکید دارند: ما چه بخواهیم قبول کنیم و چه بخواهیم قبول نکنیم، ارز بخشی از واردات ما از بازار غیررسمی است و از بازار آزاد حواله می‌زنند که تسویه حساب داشته باشند و بر همین اساس، تقاضا بالا می‌رود.

اما سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد روز جمعه هفته گذشته در هشتاد و نهمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد عنوان کرد: نرخ ارز موضوع مهمی است و قطعا نرخ ارز بازار آزاد را به رسمیت نمی‌شناسیم.

بهادری‌جهرمی، سخنگوی دولت نیز در تازه‌ترین اظهارنظر در یک برنامه تلویزیونی گفت: ما دو نرخ دلار دولتی داریم که فروش نفت حاصل می‌شود که یکی می‌رود برای خرید کالا‌های اساسی که قیمت آن ۲۸ هزار ۵۰۰ تومان است و در لایحه بودجه سال بعد هم همین نرخ مصوب شده است، چون نمی‌خواهیم کالا‌های اساسی زندگی مردم گران‌تر شود.

وی افزود: دو، نرخ مرکز مبادلات بانک مرکزی که می‌شود ارز‌های حاصل از محصولات نفتی مثل پتروشیمی که حدود ۴۰ هزار تومان است.

سخنگوی دولت متذکر شد: نرخ دلار بازار غیر رسمی که بالا می‌رود هیچ آورده‌ای برای دولت ندارد و فقط برای دولت ضرر دارد. تورمی که روی مردم اثر می‌گذارد روی دولت هم اثر می‌گذارد.

در مقابل، اما کامران ندری، اقتصاددان اعتقاد دارد: روسای قبلی بانک مرکزی هم این حرف می‌زدند، اما واقعیت این است که ممکن است هر چند که ارز مورد نیاز با دلار ۴۲ هزار تومانی تامین شده باشد، اما اگر کنترلی وجود نداشته باشد، در زمان فروش همان کالا نرخ نهایی با دلار ۵۵ هزار تومان محاسبه شود بنابراین نرخ ارز بازار آزاد بسیار بسیار مهم است.

در حالی که بانک مرکزی ادعا دارد نرخ ارز در کشور به صورت شناور مدیریت شده است، اما بازار با مدیریت رشد پلکانی اداره می‌شود و این شیوه سبب شده که نهاد پولی کشور از اهداف اصلی خود که کنترل حجم پایه پولی و کنترل نرخ بهره است، دور شود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->