آیا وضعیت خودروهای برقی بعد از انتخابات آمریکا تغییر می‌کند؟ آغاز حراج ربع سکه جدید از فردا شنبه (۱۹ آبان ۱۴۰۳) + لینک ثبت سفارش توزیع ۲۰۰ تن برنج تنظیم بازار در شبکه صنفی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش امکان صادرات و ارز آوری با کاهش یک درجه در مصرف گاز خانگی گمرک ایران: دستورالعمل آزاد سازی واردات آیفون به گمرکات کشور ابلاغ شد تحریم‌ها و نوسانات ارزی؛ چالش‌های بزرگ تولیدکنندگان در نمایشگاه کامپیوتر مشهد نرخ سود بین بانکی ثابت ماند (۱۷ آبان ۱۴۰۳) ریزش دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه | طلا چند شد؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۳) دومین محموله توقیف شده برنج وارداتی ترخیص شد کشنده‌تر از پراید! ثبت نام وام ۳۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد + جزئیات دستور مهم وزیر اقتصاد به گمرکات کشور خراسان‌رضوی در جایگاه ششم فشار بر مستأجران قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | روند کاهش قیمت‌ ادامه دارد ملاک‌های جدید حذف یارانه‌بگیران اعلام شد + جدول مشمولان حذف یارانه قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | پیکاپ G۹ دو میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | افزایش ۱۰ میلیونی قیمت سهند شرایط فروش ۲ محصول فونیکس مدیران خودرو اعلام شد + جزئیات قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | میوه پاییزی دیگری به بازار آمد + جدول قیمت وزیر صمت با عرضه خودرو در بورس کالا مخالفت کرد تب تورم مصالح ساختمانی فروکش کرد پیش بینی قیمت دلار در معاملات امروز پنجشنبه (۱۷ آبان ۱۴۰۳) افزایش میزان برداشت زعفران به برکت باران پاییزی (۱۶ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه (۱۷ آبان ۱۴۰۳) سفیر ایران در چین: تهران به دنبال افزایش صادرات محصولات فناور به چین است فروش خودرو کوییک به قیمت کارخانه از هفته آینده+ لینک خرید (۱۶ آبان ۱۴۰۳) ویدئو | شرایط بازار زعفران قبل و بعد از ورود به بورس کالا | از دلالی و قاچاق طلای سرخ تا سامان‌دهی بازار و لبخند کشاورزان پیشنهاد کمیسیون اجتماعی برای افزایش ۳۰ درصدی پایه حقوق در ۱۴۰۴ قیمت طلا و سکه در مشهد در مسیر رشد (۱۶ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۳ پیش‌بینی از قیمت ارز در سال ۱۴۰۳ (۹ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۴۲۱۶
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۹
۳ پیش‌بینی از قیمت ارز در سال ۱۴۰۳ (۹ اسفند ۱۴۰۲)
نوسان قیمت‌ها در بازار ارز در حالی است که تنها ۲۰ روز تا پایان سال ۱۴۰۲ باقی مانده و این سوال از ذهن بسیاری می‌گذرد که دلار در سال آینده چه مسیری را طی خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نوسان قیمت‌ها در بازار ارز در جهت صعودی همچنان ادامه دارد و آن‌طور که برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد، دلار در کانال جدید قیمتی قرار گرفته است.

نوسان قیمت‌ها در بازار ارز در حالی است که تنها ۲۰ روز تا پایان سال ۱۴۰۲ باقی مانده و این سوال از ذهن بسیاری می‌گذرد که دلار در سال آینده چه مسیری را طی خواهد کرد.

در همین خصوص وزیر اقتصاد در تازه‌ترین اظهارنظر درباره اقدامات بانک مرکزی در کنترل بازار ارز و سیاست‌های ارزی دولت در خصوص سال آینده گفته است: اول تقاضایی را با اصحاب رسانه مطرح کنم و آن اینکه در راستای منفعت مردم و کشور کمک کنیم انتظارات درست در کشور منتشر شود، چون بعضا به انتظاراتی دامن زده می‌شود که به تغییر رفتار جامعه منجر شده و شاهد برخی رفتار‌های هیجانی در بازار‌های مختلف هستیم.

به گفته او، در مجموع تلاش ما این است که پارامتر‌های ارزی و اقتصادی مانند با کنترل رشد نقدینگی، افزایش صادرات نفت، مدیریت ثبت سفارش واردات و کاهش قاچاق کالا شرایط بهتری را برای آینده فراهم کنیم تا مدیریت بازار ارز به صورت بهینه انجام شود.

در این میان، اما رئیس اسبق بانک مرکزی اعتقاد دارد: بخشی از تغییراتی که در قیمت ارز به وجود می‌آید، نشئت گرفته از عوامل و متغیر‌های اصلی اقتصاد از جمله تورم است.

به باور ولی‌اله سیف، اساسا نمی‌توان قیمت ارز را از روند عمومی تورم که بر قیمت همه کالا‌ها و خدمات تأثیر دارد مستثنا کرد و درحالی‌که با تورم ۴٠ درصدی مواجه هستیم، قیمت دلار ثابت بماند. این منطقی و قابل قبول نیست.

مسعود دانشمند، فعال اقتصادی نیز درخصوص افزایش فشار تقاضا بر بازار ارز در آخرین ماه سال و اثرات این روند روی نرخ ارز گفته است: یکی از مؤلفه‌های اثرگذار بر نرخ ارز در آخرین ماه‌های سال به‌خصوص اسفندماه افزایش تقاضا برای ارز است چراکه بازار نسبت به ماه‌های قبل با فشار تقاضای بیشتری مواجه می‌شود بنابراین بخشی از این روند موقتی بنا به مسائل مرتبط با زمان منتهی به ایام نوروز است.

وی در این‌باره تصریح کرده است: بخشی از افزایش تقاضای اسفند مرتبط با سفر‌های خارجی یا افزایش سفارش‌های مواد اولیه مورد نیاز بنگاه اقتصادی برای سال آینده است، اما به طور کل اصولا همواره تقاضای دلار و ارز در اسفندماه دوونیم برابر سایر ماه‌های سال است.

دانشمند متذکر شده است: با توجه به کاهش قابل توجه نرخ رشد نقدینگی و تورم نسبت به ابتدای سال و همین‌طور تقویت منابع ارزی بانک مرکزی از طریق آزادسازی دارایی‌های خارجی و از همه مهم‌تر استمرار حضور فعالانه بازارساز در بازار، ثبات کنونی نرخ ارز ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->