قیمت خودرو‌های خارجی رشد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) شوک موقت بازار ارز بعد از عملیات وعده صادق ۲ | کارشناسان اقتصادی: افزایش قیمت ارز موقت و زودگذر است واکنش بازار خودرو‌های داخلی به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) آیا قیمت بنزین افزایش می‌یابد؟ + ویدئو | حل مسئله ناترازی انرژی مستلزم گذشت زمان است بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند برق در کشور نصب شده است | ۲ درصد از مشترکان خیلی بدمصرف هستند قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال یک روز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل چه تغییری کرد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) اختلال یا نگرانی در تأمین و عرضه بنزین وجود ندارد شلوغ‌شدن پمپ‌بنزین‌ها عادی است | سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: سوخت به اندازه کافی موجود است و نگرانی نداریم سقوط آزاد بیت‌کوین بعد از عملیات موشکی ایران | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۵۳ درصد ظرفیت سد‌ها خالی است ۴۸ نیروگاه تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران پذیرش شده است روش محاسبه سبد معیشت کارگران غلط است لغو تمام پرواز‌ها در سراسر کشور تمدید شد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) رمزگشایی از روند بازار مسکن از ابتدای ۱۴۰۳ تاکنون و پیش‌بینی تا پایان سال آیا دامنه نوسان بورس و فرابورس در معاملات امروز تغییر می‌کند؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) پیش بینی بازار خودرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ وضعیت بازار ارز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل (۱۱ مهر ۱۴۰۳) قیمت عمده فروشی میوه و صیفی جات در مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) افزایش قیمت نفت پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل (۱۱ مهر ۱۴۰۳) افزایش نرخ ارز مقطعی است | التهابات بازار با تدابیر بانک مرکزی کاهش می‌یابد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه تهاتر کالا بین ایران و ارمنستان ورود روزانه ۷۰۰ کیلوگرم طلا از فرودگاه امام‌خمینی(ره) به کشور سهم اجاره‌نشینی در شهر‌ها ۵ برابر روستا‌ها | سهم اجاره‌‎نشینی در روستا‌ها چقدر است؟  نامه مهم اتاق اصناف: طلافروشی‌ها موظف به ثبت معاملات خود در سامانه جامع تجارت شدند
سرخط خبرها

جزئیاتی جدید از فساد چای دبش + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۴۱۲۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
جزئیاتی جدید از فساد چای دبش + فیلم
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: چای دبش، چای فاسد شده وارداتی را که مصرف حیوانی هم نداشت، به دوبی منتقل کرد؛ رنگ و اسانس زد و به عنوان چای خارجی مجددا وارد کشور کرد!

به گزارش شهرآرانیوز، احمد اصانلو در خصوص فساد چای دبش اظهار کرد: چای دبش، چای فاسد شده وارداتی را که مصرف حیوانی هم نداشت، به دوبی منتقل کرد؛ رنگ و اسانس زد و به عنوان چای خارجی مجددا وارد کشور کرد! دولت مجوز داد که بانک ملی می‌تواند این چای را به شرط صادرات بفروشد!

گروه کشت و صنعت دبش بین سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲، نزدیک به ۳.۴ میلیارد دلار ارز برای واردات چای و ماشین آلات دریافت کرده است که این میزان ارز، برای تامین نیاز ۱۴ ساله ایران به چای کافی بوده است. ۸۰ درصد این ارز در دولت سیزدهم به "دبش" اختصاص داده شده است. افرادی در مجموعه‌های دولتی گمرک، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این فساد بزرگ دست داشته اند. بخشی از این فساد نیز به دولت قبل بر می‌گردد که باید در کنار دولتمردان کنونی، آنان نیز در دادگاه پاسخگو باشند.

قمی که به چای دبش تخصیص داده شده اند، معادل نیاز ارزی یک سال کل کشور و همه ۸۵ میلیون ایرانی به واردات دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک نوزادان است. یعنی درست در شرایطی که مسوولان از کمبود ارز برای تامین نیاز‌های دارویی کشور می‌نالیدند، ارز مورد نیاز به یک شرکت متقلب برای واردات قلابی داده می‌شد.

یکی از فجیع‌ترین بخش‌های این پرونده که فراتر از فساد مالی آن است و مستقیماً اقدامی ضد سلامت عمومی است در دولت قبل نیز رخ داده است. در سال ۱۳۹۹ نیروی انتظامی به یک تریلی متعلق به این شرکت مشکوک می‌شود. بعد از آزمایش چای موجود در این تریلی، مشخص می‌شود که این محصول مربوط به ۲۰ سال قبل بوده است و به دلیل فاسد شدن، دارای سم خطرناک آفلاتوکسین است که می‌تواند نکروز بافتی، سیروز، سرطان کبد و سرطان معده ایجاد کند.
تاسف آور این است که حتی بعد از این ماجرا نیز تخصیص میلیاردی ارز به دبش ادامه می‌یابد.

اینک رئیس سازمان تعزیرات ابعاد دیگری از پرونده را افشا کرده است که نشان می‌دهد آن‌ها چای‌های فاسد را که نه تنها مصرف انسانی و حیوانی نداشته و حتی به عنوان کود گیاهی هم کاربرد نداشته، به دوبی می‌بردند، رنگ و اسانس می‌زدند و به عنوان چای خارجی به کشور وارد می‌کردند.

حالا می‌فهمیم عبارت چای صد در صد خارجی که روی بسته‌های این چای نوشته می‌شد، چه معنایی داشت!

جالب این جاست که برای به اصطلاح واردات همین چای نیز، ارز می‌گرفتند.

قطعاً این حجم از فساد مالی و اخلاقی، نمی‌تواند صرفا از سوی مدیران یک شرکت خصوصی و چند کارمند معمولی دولتی رخ دهد. صحبت از میلیارد‌ها دلار پول است که تصمیم گیری درباره این حجم از پول، در اختیار مقامات ارشد وزارتخانه و نهاد‌های دولتی است. بنابراین، با حبس و مجازات مدیر دبش و چند کارمند دون پایه، نمی‌توان پرونده را مختومه کرد. انتظار می‌رود قوه قضائیه بدون اغماض تمام مفسدان این پرونده را که هم پول مردم را خوردند و هم سم آفلاتوکسین به خورد مردم دادند، تحت تعقیب قرار دهد و بدون پرده پوشی عاملان این "جنایت" در دو دولت کنونی و قبلی را به مردم معرفی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->