به گزارش شهرآرانیوز، آیتالله علی محمدی متولد ۱۳۳۷ در شهرستان قوچان و مشهور به محمدی خراسانی، نویسنده، استاد حوزه است.
وی بسیاری از کتب حوزوی در موضوعات مختلف را شرح کرده است.
آیتالله علی محمدی از آنجاکه علاقهای وافر به علوم دینی داشت وارد حوزه علمیه گردید و در طی تحصیل از اساتید بنامی همچون آیات عظام: حسین وحید خراسانی، جوادی آملی، فاضل لنکرانی، ستوده و اعتمادی کسب فیض نمود.
او در این باره میگوید که ۱۴ ساله بودم که وارد حوزه علمیه شدم و یک سال ۲ تا سه ماه در حوزه علمیه قوچان تحصیل کرده و سپس به مشهد مقدس آمده و پنج سال در حوزه علمیه مشهد مقدس تحصیل کردم که منتهی به دوران شروع تظاهرات شد.
آیت الله خراسانی ادامه داد که سال ۵۶ و ۵۷ در تظاهرات میلیونی که مردم خراسان و مشهد و اطراف شرکت میکردند و به عنوان یک طلبه و قطرهای دریای بیکران مردم حضور فعال داشتم و بعد از پیروزی انقلاب یعنی در سال ۵۹ به حوزه علمیه قم رفته و اکنون حدود ۴۴ سال است که در حوزه علمیه قم هستم.
آیت الله علی محمدی درسها را در محضر بزرگان ادامه داده و از محضر آیات عظام آیت الله تبریزی، مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی، آیت الله وحید خراسانی، آیت الله جوادی آملی و سایر بزرگانی که در حوزه حضور دارند و بعضی هم به رحمت الهی رفته اند، استفاده کرده است.
آیت ا... محمدی خراسانی در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: به طورکلی، هفت اصل در قانون اساسی وجود دارد که به شکل خاص درباره رهبری است و بنا بر نص قانون، جایگاه مجلس خبرگان هم تراز با رهبری توصیف شده، زیرا علاوه بر تعیین رهبر در روز مبادای انقلاب، نظارت مستمر بر عملکرد عالیترین مقام نظام نیز به منتخبان ملت در این مجلس واگذار شده است. تاریخ انقلاب اسلامی نیز گواهی میدهد که مجلس خبرگان در بحرانیترین موقعیت کشور یعنی زمان ارتحال امام (ره)، به این دلیل توانسته است به وظیفه قانونی خود به نحو احسن عمل کند که نمایندگان آن چکیده فضائل ملت بوده اند و با آگاهی کامل توسط مردم انتخاب شده اند. اینجاست که اهمیت مشارکت فعالانه و انتخاب از روی تحقیق ضرورت پیدا میکند تا مردم با فرستادن منتخبان شایسته به مجلس خبرگان، مسیر انقلاب را در آینده بیمه کنند.
ایشان هماکنون از اساتید باسابقه سطوح عالی حوزه و درس خارج فقه و از نخبگان تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی است.
در سال ۱۳۹۴ ش، مجموعه آثار و دروس استاد علی محمدی خراسانی که حاوی متن ۱۲ عنوان کتاب در ۳۹ جلد از تألیفات و دیگر آثار مرتبط است در موضوعات: اصول فقه، فقه استدلالی، فقه فتوایی، منطق، عقاید و... توسط مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی منتشر شده است؛ آثاری همچون:
منهاج الأصول.
شرح کفایة الأصول.
شرح مکاسب.
شرح تبصره علامه حلّی.
کوثر فقه (شرح تحریر الوسیله).
شرح منطق مظفر.
همچنین در این نرمافزار دسترسی به دروس صوتی استاد علی محمدی خراسانی فراهم شده است:
باب حادی عشر.
منطق مظفر.
معالم الأصول.
أصول الاستنباط (حیدری).
اصول فقه مظفر (جلد ۱ و ۲).
کفایة الأصول (جلد ۱ و ۲).
رسائل (مباحث استصحاب، برائت، قطع و ظن)
مکاسب (مباحث مکاسب محرمه و خیارات).
لمعه (الروضة البهیة، ۲۸ باب).