اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت: نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سید حسن نصرا... مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا با همتایان سعودی و اماراتی درباره غزه رایزنی می‌کند

  • کد خبر: ۲۱۴۲۸۳
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
وزیر خارجه آمریکا با همتایان سعودی و اماراتی درباره غزه رایزنی می‌کند
وزیر خارجه آمریکا با همتایان سعودی و اماراتی خود درخصوص حل بحران غزه به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور در جریان گفتگو با فیصل بن فرحان، همتای سعودی خود به بررسی حل «درگیری میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها و پایان دادن به درگیری‌ها در سودان» پرداخت.

براساس گزارش سایت صدی البلد، دو طرف بر پایبندی به «تداوم هماهنگی مستحکم برای راهکار‌های جنگ غزه و آمادگی برای مرحله پساجنگ» تاکید کردند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین بر پایبندی واشنگتن به برقراری صلح دائمی از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تاکید کرد.

بلینکن همچنین بر اهمیت پایان دادن به درگیری‌ها در سودان و جلوگیری از وارد شدن ضرر‌های بیشتر به غیرنظامیان تاکید کرد.

از سوی دیگر، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که بلینکن در جریان گفتگو با عبدالله بن زاید آل نهیان، همتای اماراتی خود بر اهمیت فراهم کردن نیاز‌های بشردوستانه در نوار غزه به‌طور فوری و ممانعت از توسعه دامنه درگیری‌ها تاکید کرد.

وزیرخارجه آمریکا از امارات به‌دلیل ارائه کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تشکر و قدردانی کرد.

وی همچنین بر پایبندی واشنگتن به تحقق صلح پایدار از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تاکید کرد.

وزرای خارجه آمریکا و امارات همچنین بر پایندی کشورشان به ایجاد منطقه امن بیشتر تاکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->