مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آمریکا بشار اسد را متهم به پنهان شدن پشت روسیه کرد

  • کد خبر: ۲۱۴۲۰۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۰
آمریکا بشار اسد را متهم به پنهان شدن پشت روسیه کرد
معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت درباره سوریه، بشار اسد رئیس جمهور این کشور را متهم کرد که پشت روسیه پنهان شده و مذاکرات مستقیم برای اجرای آتش بس سراسری را رد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رابرت وود سفیر و معاون سیاسی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت گفت: با عطف به روند سیاسی، ما از حکومت سوریه می‌خواهیم که به سهم خود برای اجرای آتش بس سراسری عمل کند و در نهایت با حسن نیت در روند سیاسی شرکت کند.

این دیپلمات آمریکایی افزود: حکومت اسد پشت روسیه پنهان شده و مذاکرات مستقیم را برای مدت طولانی رد کرده است. روسیه با تحمیل مطالباتی که هیچ ربطی به سوریه ندارد، کار کمیته قانون اساسی را تضعیف کرده است.

رابرت وود اضافه کرد: ما از تمدید سه ماهه امدادرسانی سازمان ملل از طریق گذرگاه‌های باب السلام و الرای استقبال کردیم. این گذرگاه‌ها ظرفیت مهمی را مهیا و امکان ارسال سریع‌تر و کارآمدتر کمک‌ها به جوامع نیازمند را در مناطق شمالی گذرگاه حیاتی باب الحوا فراهم کرده است.

این دیپلمات آمریکایی ادامه داد: ما به صراحت اعلام کرده ایم که تمدید ۹۰ روزه دسترسی به این گذرگاهها، رویکردی پایدار برای رسیدگی به مقیاس نیاز‌های بشردوستانه در سوریه نیست. ارائه دهندگان و توزیع کنندگان کمک‌های بشردوستانه برای برنامه ریزی به زمان نیاز دارند. ما خواستار ادامه و دسترسی قابل پیش بینی‌تر و پایدار هستیم.

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت: هیچ دلیلی وجود ندارد که حکومت سوریه و همه طرف‌ها در این کشور دسترسی بشردوستانه را تا زمانی که نیاز‌ها وجود داشته باشد، تضمین نکنند.

او ادامه داد: یکی از پیامد‌های شکست در حل مناقشه در سوریه و شکست حکومت بشار اسد در اصلاحات، افزایش قاچاق مواد مخدر از این کشور است. ما از همه اعضای شورای امنیت می‌خواهیم که با ما بپیوندند و از حکومت سوریه بخواهند به این معضل رسیدگی کند.

معاون سفیر آمریکا دولت اسد را به تجارت مواد مخدر متهم کرد و گفت: دستگاه امنیتی حکومت سوریه آشکارا در تجارت قرص مخدر کاپتاگون شریک است و از آزمایشگاه‌های تولید مواد مخدر که در قلمرو خود فعالیت می‌کنند محافظت می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->