ازسرگیری پروازهای «هما» در مسیر تهران به کراچی و برعکس اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم
سرخط خبرها

اختلافات مقامات آلمان و فرانسه درباره اوکراین

  • کد خبر: ۲۱۴۴۷۷
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
اختلافات مقامات آلمان و فرانسه درباره اوکراین
همزمان با اینکه اوکراین با کمبود مهمات در میدان نبرد مواجه شده، اختلاف بین آلمان و فرانسه بر سر حمایت‌های نظامی از کی‌یف بالا گرفته است؛ آلمان از همان روز‌های آغازین جنگ در تلاش بوده تا از «مواجه مستقیم با روسیه» به هر قیمتی که شده، خودداری کند، اما فرانسه اصرار می‌ورزد که «هر اقدامی باید انجام شود تا روسیه پیروز میدان جنگ نشود.»

به گزارش شهرآرانیوز، اوکراین همچنان که با کمبود نیرو و مهمات دست‌وپنجه نرم می‌کند، وارد سومین سال جنگ شده است و علاوه بر بن‌بستی که در کمک‌های آمریکا به این کشور اروپایی درگیر جنگ پیش آمده، سایر کشور‌های اروپایی نظیر آلمان و فرانسه با اختلافات گسترده‌ای بر سر کمک‌های نظامی به اوکراین مواجه شده‌اند.

طبق آنچه نشریه پالتیکو نوشته است، سیاست‌های آلمان از روز‌های آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین بر یک اصول اساسی پایبند بوده است؛ «جلوگیری از مواجه مستقیم با روسیه به هر قیمتی که است.»، اما پس از نشست سران اروپایی در پاریس که روز دوشنبه برگزار شد، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه جوانب احتیاط را کنار گذاشت و ضد آن چیزی سخن گفت که آلمان به آن معتقد است.

رئیس‌جمهور فرانسه به خبرنگاران گفت: «ما هر کار ممکنی از جمله اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین را انجام خواهید داد تا مطئمن شویم که روسیه در این جنگ پیروز نمی‌شود.».

اما این اظهارات با عقاید و سیاست‌های «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان که پیش از عزیمت به این نشست صراحتا اعلام کرد که با ارسال موشک‌های دوربرد «تاروس» به اوکراین مخالف است، در تضاد بود.

شولتس خطاب به خبرنگاران در برلین گفت: «سیستم دوبرد تاروس فقط با مشارکت پرسنل آلمانی قابل استفاده است و از اینکه برخی افراد اصلا در این خصوص جا نخوردند، تعجب می‌کنم. به نظرم آن‌ها حتی به این فکر نمی‌کنند که چنین اقدامی می‌تواند مشارکت ما در جنگ را به دنبال داشته باشد. ارسال چنین موشک‌هایی به کی‌یف، آلمان را به طرف دیگری در جنگ علیه روسیه تبدیل خواهد کرد».

پالتیکو می‌نویسد که آلمان تنها کشوری نیست که نمی‌خواهد در قبال روسیه اقدامات تحریک‌آمیز انجام دهد. از ابتدای این جنگ، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا اگرچه حامی درجه یک اوکراین به شمار می‌رود، اما سعی کرده تسلیحاتی را به این کشور جنگ‌زده ارسال کند که واشنگتن را به جنگی با مسکو نکشاند.

تنش میان روابط شولتس و ماکرون بر سر کمک‌های نظامی به اوکراین وارد یک «نزاع علنی» می‌شود. درحالی‌که مقامات آلمانی سعی می‌کنند در جنگ روسیه-اوکراین در مقابل مسکو محتاطانه عمل کنند، اما ماکرون می‌خواهد موضع سختی را درخصوص حمایت از کی‌یف به خرج دهد.

نکته جالب‌تر این است، آلمان که احتیاط به خرج می‌دهد حدود ۱۷.۷ میلیارد یورو کمک به اوکراین را ارائه یا پیشنهاد داده، درحالی‌که فرانسه با موضع سخت خود علیه روسیه صرفا ۶۴۰ میلیون یورو کمک نظامی به کی‌یف اختصاص داده است. این آمار را موسسه کیل آلمان که کمک‌های ملی به اوکراین را گردآوری می‌کند، گزارش کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->