تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور روسیه: هر کاری می‌کنیم تا به جنگ اوکراین پایان دهیم و نازیسم را ریشه‌کن کنیم

  • کد خبر: ۲۱۴۵۲۰
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
رئیس‌جمهور روسیه: هر کاری می‌کنیم تا به جنگ اوکراین پایان دهیم و نازیسم را ریشه‌کن کنیم
رئیس‌جمهور روسیه در سخنرانی سالانه خود با اشاره به اهداف دیرینه عملیات نظامی در اوکراین گفت این کشور به تمامی اهداف عملیات ویژه نظامی روسیه خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنرانی سالانه ۲۰۲۴ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با تمرکز بر مباحث کلیدی سیاست‌های داخلی و خارجی در مسکو آغاز شد.

در این مراسم حدود یک هزار نفر از جمله نمایندگان پارلمان، نمایندگان نهاد ریاست‌جمهوری، روسای دادگاه‌های قانون اساسی، دیپلمات‌ها و خبرنگاران روسی و خارجی دعوت شده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در آغاز سخنرانی سالانه خود گفت در طول این سخنرانی می‌خواهد درباره اهداف راهبری کشورش اظهارنظر کند.

اکثر جمعیت روسیه از عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین حمایت می‌کنند

پوتین گفت «روسیه ثابت کرده است که می‌تواند به هر چالشی پاسخ دهد».

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه با اشاره به وضعیت جنگ اوکراین تاکید کرد: اکثر جمعیت روسیه از عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین حمایت می‌کنند و مردم روسیه برای پیروزی سربازان در خط مقدم کنار هم هستند.

او با اشاره به تحکیم و قدرت نیرو‌های مسلح روسیه اظهار کرد: نیرو‌های مسلح ما در حال پیشروی هستند و ما به هر جنگی علیه روسیه پایان خواهیم داد. حاکمیت روسیه در همه جهات از جمله عملیات ویژه نظامی در حال تقویت است. البته تلاش‌هایی برای تضعیف روسیه از درون انجام شد، اما «آن‌ها» اشتباه محاسبه کردند.

رئیس‌جمهور روسیه هم‌چنین در ادامه اذعان کرد که مشکلاتی در ارتش وجود دارد، اما درکی نسبت به این‌که چگونه این مشکلات مرتفع شوند، وجود دارد و به همین دلیل «اقدامات ما ادامه خواهد داشت.»

پوتین با اشاره به اهداف دیرینه عملیات نظامی در اوکراین خاطرنشان کرد: ما این جنگ را دونباس آغاز نکردیم، اما روسیه هر کاری انجام خواهد داد تا به جنگ پایان دهد و نازیسم را ریشه‌کن کند. روسیه به تمامی اهداف عملیات ویژه نظامی روسیه خواهد رسید.

نیرو‌های راهبردی هسته‌ای روسیه در وضعیت آمادگی کامل هستند

او تاکید کرد: هیچ امنیت جهانی بدون حضور کشور قدرتمندی نظیر روسیه ممکن نیست. روس‌هراسی چشم آمریکا و متحدانش را کور کرده و آن‌ها فقط به دنبال ایجاد خطر برای همه ما هستند.

پوتین در ادامه با اشاره به آمادگی نظامی کشورش گفت: نیرو‌های راهبردی هسته‌ای روسیه در وضعیت آمادگی کامل هستند و آزمایش موشک کروز روسیه در حال تکمیل است. هم‌چنین موشک بالستیک قاره‌پیمای روسیه موسوم به «سارمات» به نیرو‌های مسلح کشور تحویل داده شده است.

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به تزویر و ریاکاری غرب خاطرنشان کرد: درحالی‌که غرب درخصوص ثبات استراتژیک بحث می‌کند، اما می‌خواهد شکست راهبردی را به روسیه وارد کند. هم‌چنین اتهامات بی‌اساسی علیه روسیه وجود دارد که گفته می‌شود ما قصد داریم سلاح‌های هسته‌ای را در فضا قرار دهیم، این دروغ است.

او در این خصوص افزود: اتهامات مربوط به تسلیحات هسته‌ای روسیه در فضا برای کشاندن ما به میز مذاکرات برای ایالات متحده مورد نیاز است. تلاش غرب برای کشاندن روسیه به رقابت تسلیحاتی، مشابه واقعه دهه ۱۹۸۰ با اتحاد جماهیر شوروی است.

پوتین همچنین گفت «غرب جنگ‌هایی را در اوکراین و خاورمیانه به راه انداخته است و به دروغ‌گویی خود ادامه می‌دهد».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->