دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد
سرخط خبرها

اختلافات مقامات آلمان و فرانسه درباره اوکراین

  • کد خبر: ۲۱۴۴۷۷
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
اختلافات مقامات آلمان و فرانسه درباره اوکراین
همزمان با اینکه اوکراین با کمبود مهمات در میدان نبرد مواجه شده، اختلاف بین آلمان و فرانسه بر سر حمایت‌های نظامی از کی‌یف بالا گرفته است؛ آلمان از همان روز‌های آغازین جنگ در تلاش بوده تا از «مواجه مستقیم با روسیه» به هر قیمتی که شده، خودداری کند، اما فرانسه اصرار می‌ورزد که «هر اقدامی باید انجام شود تا روسیه پیروز میدان جنگ نشود.»

به گزارش شهرآرانیوز، اوکراین همچنان که با کمبود نیرو و مهمات دست‌وپنجه نرم می‌کند، وارد سومین سال جنگ شده است و علاوه بر بن‌بستی که در کمک‌های آمریکا به این کشور اروپایی درگیر جنگ پیش آمده، سایر کشور‌های اروپایی نظیر آلمان و فرانسه با اختلافات گسترده‌ای بر سر کمک‌های نظامی به اوکراین مواجه شده‌اند.

طبق آنچه نشریه پالتیکو نوشته است، سیاست‌های آلمان از روز‌های آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین بر یک اصول اساسی پایبند بوده است؛ «جلوگیری از مواجه مستقیم با روسیه به هر قیمتی که است.»، اما پس از نشست سران اروپایی در پاریس که روز دوشنبه برگزار شد، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه جوانب احتیاط را کنار گذاشت و ضد آن چیزی سخن گفت که آلمان به آن معتقد است.

رئیس‌جمهور فرانسه به خبرنگاران گفت: «ما هر کار ممکنی از جمله اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین را انجام خواهید داد تا مطئمن شویم که روسیه در این جنگ پیروز نمی‌شود.».

اما این اظهارات با عقاید و سیاست‌های «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان که پیش از عزیمت به این نشست صراحتا اعلام کرد که با ارسال موشک‌های دوربرد «تاروس» به اوکراین مخالف است، در تضاد بود.

شولتس خطاب به خبرنگاران در برلین گفت: «سیستم دوبرد تاروس فقط با مشارکت پرسنل آلمانی قابل استفاده است و از اینکه برخی افراد اصلا در این خصوص جا نخوردند، تعجب می‌کنم. به نظرم آن‌ها حتی به این فکر نمی‌کنند که چنین اقدامی می‌تواند مشارکت ما در جنگ را به دنبال داشته باشد. ارسال چنین موشک‌هایی به کی‌یف، آلمان را به طرف دیگری در جنگ علیه روسیه تبدیل خواهد کرد».

پالتیکو می‌نویسد که آلمان تنها کشوری نیست که نمی‌خواهد در قبال روسیه اقدامات تحریک‌آمیز انجام دهد. از ابتدای این جنگ، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا اگرچه حامی درجه یک اوکراین به شمار می‌رود، اما سعی کرده تسلیحاتی را به این کشور جنگ‌زده ارسال کند که واشنگتن را به جنگی با مسکو نکشاند.

تنش میان روابط شولتس و ماکرون بر سر کمک‌های نظامی به اوکراین وارد یک «نزاع علنی» می‌شود. درحالی‌که مقامات آلمانی سعی می‌کنند در جنگ روسیه-اوکراین در مقابل مسکو محتاطانه عمل کنند، اما ماکرون می‌خواهد موضع سختی را درخصوص حمایت از کی‌یف به خرج دهد.

نکته جالب‌تر این است، آلمان که احتیاط به خرج می‌دهد حدود ۱۷.۷ میلیارد یورو کمک به اوکراین را ارائه یا پیشنهاد داده، درحالی‌که فرانسه با موضع سخت خود علیه روسیه صرفا ۶۴۰ میلیون یورو کمک نظامی به کی‌یف اختصاص داده است. این آمار را موسسه کیل آلمان که کمک‌های ملی به اوکراین را گردآوری می‌کند، گزارش کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->