واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

اختلافات مقامات آلمان و فرانسه درباره اوکراین

  • کد خبر: ۲۱۴۴۷۷
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
اختلافات مقامات آلمان و فرانسه درباره اوکراین
همزمان با اینکه اوکراین با کمبود مهمات در میدان نبرد مواجه شده، اختلاف بین آلمان و فرانسه بر سر حمایت‌های نظامی از کی‌یف بالا گرفته است؛ آلمان از همان روز‌های آغازین جنگ در تلاش بوده تا از «مواجه مستقیم با روسیه» به هر قیمتی که شده، خودداری کند، اما فرانسه اصرار می‌ورزد که «هر اقدامی باید انجام شود تا روسیه پیروز میدان جنگ نشود.»

به گزارش شهرآرانیوز، اوکراین همچنان که با کمبود نیرو و مهمات دست‌وپنجه نرم می‌کند، وارد سومین سال جنگ شده است و علاوه بر بن‌بستی که در کمک‌های آمریکا به این کشور اروپایی درگیر جنگ پیش آمده، سایر کشور‌های اروپایی نظیر آلمان و فرانسه با اختلافات گسترده‌ای بر سر کمک‌های نظامی به اوکراین مواجه شده‌اند.

طبق آنچه نشریه پالتیکو نوشته است، سیاست‌های آلمان از روز‌های آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین بر یک اصول اساسی پایبند بوده است؛ «جلوگیری از مواجه مستقیم با روسیه به هر قیمتی که است.»، اما پس از نشست سران اروپایی در پاریس که روز دوشنبه برگزار شد، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه جوانب احتیاط را کنار گذاشت و ضد آن چیزی سخن گفت که آلمان به آن معتقد است.

رئیس‌جمهور فرانسه به خبرنگاران گفت: «ما هر کار ممکنی از جمله اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین را انجام خواهید داد تا مطئمن شویم که روسیه در این جنگ پیروز نمی‌شود.».

اما این اظهارات با عقاید و سیاست‌های «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان که پیش از عزیمت به این نشست صراحتا اعلام کرد که با ارسال موشک‌های دوربرد «تاروس» به اوکراین مخالف است، در تضاد بود.

شولتس خطاب به خبرنگاران در برلین گفت: «سیستم دوبرد تاروس فقط با مشارکت پرسنل آلمانی قابل استفاده است و از اینکه برخی افراد اصلا در این خصوص جا نخوردند، تعجب می‌کنم. به نظرم آن‌ها حتی به این فکر نمی‌کنند که چنین اقدامی می‌تواند مشارکت ما در جنگ را به دنبال داشته باشد. ارسال چنین موشک‌هایی به کی‌یف، آلمان را به طرف دیگری در جنگ علیه روسیه تبدیل خواهد کرد».

پالتیکو می‌نویسد که آلمان تنها کشوری نیست که نمی‌خواهد در قبال روسیه اقدامات تحریک‌آمیز انجام دهد. از ابتدای این جنگ، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا اگرچه حامی درجه یک اوکراین به شمار می‌رود، اما سعی کرده تسلیحاتی را به این کشور جنگ‌زده ارسال کند که واشنگتن را به جنگی با مسکو نکشاند.

تنش میان روابط شولتس و ماکرون بر سر کمک‌های نظامی به اوکراین وارد یک «نزاع علنی» می‌شود. درحالی‌که مقامات آلمانی سعی می‌کنند در جنگ روسیه-اوکراین در مقابل مسکو محتاطانه عمل کنند، اما ماکرون می‌خواهد موضع سختی را درخصوص حمایت از کی‌یف به خرج دهد.

نکته جالب‌تر این است، آلمان که احتیاط به خرج می‌دهد حدود ۱۷.۷ میلیارد یورو کمک به اوکراین را ارائه یا پیشنهاد داده، درحالی‌که فرانسه با موضع سخت خود علیه روسیه صرفا ۶۴۰ میلیون یورو کمک نظامی به کی‌یف اختصاص داده است. این آمار را موسسه کیل آلمان که کمک‌های ملی به اوکراین را گردآوری می‌کند، گزارش کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->