موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

اولین واکنش ربیعی به کاغذ‌های رختکن پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۱۴۹۲۷
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
اولین واکنش ربیعی به کاغذ‌های رختکن پرسپولیس
محمد ربیعی در خصوص پیدا شدن چند کاغذ جنجالی در رختکن پرسپولیس توضیحات جدیدی را ابراز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز بعد از بازی پرحاشیه پرسپولیس و ذوب‌آهن، محمد ربیعی برای دومین بار در خصوص چند کاغذ پیدا شده در رختکن تیم میهمان اظهارنظر کرد و از باشگاه سبزپوش اصفهانی خواست تا تکلیف این ماجرا را روشن کند.

او که در مراسم تشییع پیکر حسن استکی حضور یافته بود، در ابتدا گفت: به خاطر درگذشت انسان نمونه و بسیار باشخصیت تسلیت می‌گویم. امیدوارم خدا به خانواده ایشان صبر بدهد. در این مدت که من با باشگاه ذوب آهن همکاری داشتم، ایشان تعامل خیلی خوبی با ما داشتند. من چند جلسه در تمرین تیم امید حضور داشتم و بازی دوستانه هم برگزار کردیم، فقط می‌توانم بگویم خدا رحمتشان کند.

وی افزود: من قبل از اینکه بیایم اصفهان سعادت آشنایی با ایشان را نداشتم. از وقتی آمدم اصفهان روابط کاری خوبی با هم داشتیم و خیلی ناراحتم و به همه تسلیت می‌گویم.

ربیعی سپس در معرض سوالی پیرامون کاغذ‌های عجیب قرار گرفت و عنوان کرد: به هر حال فقط این را می‌توانم بگویم که نگاه خودم جدی‌تر از بقیه است. اگر کمتر صحبت می‌کنم به این خاطر است که منتظرم دستگاه‌های مربوطه رسیدگی کنند. جدا از باشگاه پرسپولیس، خود من از باشگاه ذوب آهن مطالبه‌گر هستم، باید هرچه سریع‌تر تکلیف این مسئله را مشخص کنند.

او ادامه داد: کار‌هایی که قرار بود بکنند و همچنین رسیدگی به دوربین‌های مداربسته و حراست باید در سریع‌ترین زمان ممکن انجام بشود. به نظر خودم باید هرچه سریع‌تر تکلیف این مسئله روشن شود و به گوش همه هم برسد. چون زیبنده هر دو باشگاه نیست. یک حرف‌هایی هم می‌زنند که کاغذ‌ها چاپ بوده و...، اما من کاری ندارم و فقط نگاه مطالبه‌گرانه دارم که هرچه سریع‌تر مسئله را مشخص کنند.

سرمربی ذوب آهن در پایان اظهار داشت: بعضی وقت‌ها یک سری حرف‌ها زده می‌شود که انسان دوست ندارد بشنود و قضاوت شود. امیدوارم هرچه سریع‌تر مسئولان مربوط و باشگاه ذوب آهن و پرسپولیس این مسئله را روشن کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->