تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟
سرخط خبرها

اوسمار به دنبال مهاجم بلند قد

  • کد خبر: ۲۱۴۸۸۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
اوسمار به دنبال مهاجم بلند قد
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تصمیم قطعی خود برای جذب مهاجم خارجی را به رضا درویش اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جدایی میلاد سرلک، محمد عمری، شهاب زاهدی و نبیل باهویی از پرسپولیس و کنار گذاشتن یاسین سلمانی و مرتضی پورعلی گنجی به دلیل مصدومیت از جمع بازیکنان این تیم با پیوستن عیسی آل‌کثیر، محمد خدابنده لو، ابوالفضل بابایی، اوستون ارونوف و عبدالکریم حسن در نقل و انتقالات نیم فصل همراه بود.

همین موضوع باعث خالی ماندن جای یک بازیکن در لیست ۱۹ نفره بزرگسال پرسپولیس شده است تا درخواست اوسمار ویه را برای جذب مهاجم را به همراه داشته باشد. سرمربی برزیلی پرسپولیس با تماشای فیلم بازی چهار بازیکن برزیلی، توگویی، آفریقایی و اروپایی نظر مثبتی نسبت به جذب آن‌ها نداشت تا خواسته فنی‌اش را به باشگاه اعلام کند.

اوسمار ویه‌را بر خلاف ادعایی نظیر اصرار به بازگشت بازیکنانی همچون یورگن لوکادیا یا گادوین منشأ اعلام کرده است مهاجم بلندقامت می‌خواهد تا در تاکتیک‌های مدنظر کادر فنی قرار بگیرد.

همچنین ویه را بازیکنی را که در تیم باشگاهی خود فعال بوده است می‌خواهد تا درگیر آماده سازی بدنی مهاجم جدید و از دست رفتن چند بازی مهم دیگر در فصل جاری لیگ برتر نباشد. موردی که با توجه به پایان نقل و انتقالات فوتبال باشگاهی در دنیا و تنها فرصت این تیم برای خرید بازیکن آزاد، کار مدیران باشگاه را برای پیدا کردن گزینه مطلوب به دردسر انداخته است.

منبع مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->