زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر صابون یا مایع دستشویی کدام بهتر است؟ مهار آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در درگهان قشم توصیه‌های بهداشتی برای مادران باردار و شیرده در اربعین پیش‌بینی بارش‌های مشهد و خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۴ | وضعیت ناامیدکننده آمار‌ها هشدار درباره مواد نگهدارنده پنهان در لوازم آرایشی میزان شیوع هپاتیت B در کشور به کمتر از یک درصد رسید بهره‌برداری از بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس در مهر ۱۴۰۴ متهم پرونده پدرکشی در  بازسازی صحنه جنایت: کشتن پدرم، آخرین راهکار بود واژگونی قایق در نیجریه با ۲۵ فوتی
سرخط خبرها

ارائه سازوکار مقابله با باکتری مقاوم در برابر دارو

  • کد خبر: ۲۱۵۵۴
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
ارائه سازوکار مقابله با باکتری مقاوم در برابر دارو
یک تیم تحقیقاتی از NPL، دانشگاه کمبریج و دانشگاه کالج لندن این سازوکار را ارایه کردند. این ساختار با ایجاد نانوحفره‌هایی روی سطح باکتری موجب نفوذ به داخل باکتری شده و باکتری را نابود می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهور ابرباکتری‌ها نگرانی جدی برای جامعه پزشکی است، باکتری‌هایی که در حال تکامل بوده و در برابر داروهایی نظیر آنتی‌بیوتیک مقاوم هستند، از این رو، دانشمندان به دنبال راهکارهایی به‌ منظور مقابله با این ابرباکتری‌ها هستند. در یکی از این پژوهش‌ها، محققان به جای این که به دنبال آنتی‌بیوتیک‌های موجود در طبیعت باشند، اقدام به طراحی نوع جدیدی از این داروها کردند که از ویروس الهام گرفته شده است.

ماکسیم ریادوف از محققان NPL در این خصوص گفت: ویروس‌ها اجسام هندسی هستند که همانند یک قفس محکم بوده و اجزا سازنده آن‌ها با چسب به هم چسبیده است؛ ما این اجسام را برداشتیم و پروتئین ویروسی آن را تخلیه کردیم و در نهایت یک الگو باقی ماند.

در واقع این گروه تحقیقاتی از معماری ساختاری ویروس برای تولید یک کپسید پروتئینی مصنوعی استفاده کردند که در آن اجزایی به کار رفته که در سلول‌های انسانی وجود دارد، این اجزا انسانی می‌تواند الگوهای مولکولی پاتوژن‌ها را روی سطح باکتری‌ها تشخیص دهد.

این گروه تحقیقاتی روی این قفسه ویروسی، مقدار زیادی ترکیب آنتی‌باکتریال قرار دادند، بررسی‌های تصویربرداری تک‌سلولی و نانومقیاس نشان داد که این کپسید می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به باکتری وارد کند به طوری که روی سطح باکتری حفره‌های نانومقیاسی ایجاد شده و دسترسی به داخل باکتری فراهم شود. این کپسیدها قابل تشخیص توسط سیستم ایمنی بدن نیستند، در نتیجه می‌توانند بدون این که اثرات سمی برای بدن به دنبال داشته باشند انواع مختلف پاتوژن‌ها را در بدن از بین ببرند.

این گروه نشان دادند که چگونه کپسیدها روی سطح اهداف خود فرود آمده، نانوحفره روی آن‌ها ایجاد کرده و در نهایت باکتری را از بین می‌برند، دانشمندان معتقدند که این فناوری می‌تواند نویدبخش روش مقابله با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک باشد.

نتایج این پروژه در نشریه ACS Nano به چاپ رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->