سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

ارائه سازوکار مقابله با باکتری مقاوم در برابر دارو

  • کد خبر: ۲۱۵۵۴
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
ارائه سازوکار مقابله با باکتری مقاوم در برابر دارو
یک تیم تحقیقاتی از NPL، دانشگاه کمبریج و دانشگاه کالج لندن این سازوکار را ارایه کردند. این ساختار با ایجاد نانوحفره‌هایی روی سطح باکتری موجب نفوذ به داخل باکتری شده و باکتری را نابود می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهور ابرباکتری‌ها نگرانی جدی برای جامعه پزشکی است، باکتری‌هایی که در حال تکامل بوده و در برابر داروهایی نظیر آنتی‌بیوتیک مقاوم هستند، از این رو، دانشمندان به دنبال راهکارهایی به‌ منظور مقابله با این ابرباکتری‌ها هستند. در یکی از این پژوهش‌ها، محققان به جای این که به دنبال آنتی‌بیوتیک‌های موجود در طبیعت باشند، اقدام به طراحی نوع جدیدی از این داروها کردند که از ویروس الهام گرفته شده است.

ماکسیم ریادوف از محققان NPL در این خصوص گفت: ویروس‌ها اجسام هندسی هستند که همانند یک قفس محکم بوده و اجزا سازنده آن‌ها با چسب به هم چسبیده است؛ ما این اجسام را برداشتیم و پروتئین ویروسی آن را تخلیه کردیم و در نهایت یک الگو باقی ماند.

در واقع این گروه تحقیقاتی از معماری ساختاری ویروس برای تولید یک کپسید پروتئینی مصنوعی استفاده کردند که در آن اجزایی به کار رفته که در سلول‌های انسانی وجود دارد، این اجزا انسانی می‌تواند الگوهای مولکولی پاتوژن‌ها را روی سطح باکتری‌ها تشخیص دهد.

این گروه تحقیقاتی روی این قفسه ویروسی، مقدار زیادی ترکیب آنتی‌باکتریال قرار دادند، بررسی‌های تصویربرداری تک‌سلولی و نانومقیاس نشان داد که این کپسید می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به باکتری وارد کند به طوری که روی سطح باکتری حفره‌های نانومقیاسی ایجاد شده و دسترسی به داخل باکتری فراهم شود. این کپسیدها قابل تشخیص توسط سیستم ایمنی بدن نیستند، در نتیجه می‌توانند بدون این که اثرات سمی برای بدن به دنبال داشته باشند انواع مختلف پاتوژن‌ها را در بدن از بین ببرند.

این گروه نشان دادند که چگونه کپسیدها روی سطح اهداف خود فرود آمده، نانوحفره روی آن‌ها ایجاد کرده و در نهایت باکتری را از بین می‌برند، دانشمندان معتقدند که این فناوری می‌تواند نویدبخش روش مقابله با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک باشد.

نتایج این پروژه در نشریه ACS Nano به چاپ رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->