دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین آمار از وضعیت کرونا در خراسان رضوی تا ۲۸ اسفند/بستری ۳۳۹۷ بیمار مشکوک به کرونا

  • کد خبر: ۲۱۵۵۶
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲
آخرین آمار از وضعیت کرونا در خراسان رضوی تا ۲۸ اسفند/بستری ۳۳۹۷ بیمار مشکوک به کرونا
 مسوول کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون سه هزار و ۳۹۷ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمید رضا رحیمی  افزود: دو هزار و ۵۸ نفر از این بیماران که طی ۳۰ بهمن ماه تا ۲۷ اسفند ماه کنونی در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری بودند بهبود یافته و مرخص شده‌اند.

 

وی اضافه کرد: هزار و ۹۶۴ نفر از کل مبتلایان به عفونت‌های حاد تنفسی در خراسان رضوی از جمعیت مشهد و ۱۲ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که تاکنون هزار و ۱۰۵ نفر از آنان بهبود یافته و به خانه بازگشته‌اند.


بیشتر بخوانید: آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۷ اسفند؛ تعداد مبتلایان ۱۶ هزار و ۱۶۹ نفر، خراسان رضوی ۶۳۱ نفر


مسوول کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی این مدت تعداد بیماران بستری شده به خاطر عفونت حاد تنفسی در بیمارستان‌های زیر نظر دانشکده علوم پزشکی نیشابور که شهرستان فیروزه را نیز زیر پوشش دارد ۶۵۴ نفر بوده است که ۳۷۷ نفر از آنان با دریافت خدمات درمانی سلامتی خود را بازیافته‌اند.


رحیمی افزود: ۳۲۰ نفر از بیماران حاد دستگاه تنفسی نیز در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه تحت معالجه قرار گرفته اند که تاکنون ۲۴۹ نفر از آنان بهبود یافته و مرخص شده‌اند.


دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت ساکن شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات خدمات ارایه می‌دهد.


وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز که پنج شهرستان خوشاب، جوین، جغتای، داورزن و سبزوار را در غرب خراسان رضوی زیرپوشش دارد طی این مدت ۱۸۴ بیمار حاد تنفسی داشته که ۱۱۲ نفر از آنان تاکنون درمان شده و از بیمارستان مرخص شده‌اند.


مسوول کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد افراد بستری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی گناباد را نیز ۱۴۳ نفر اعلام و بیان کرد: تاکنون ۱۱۷ نفر از این بیماران درمان شده‌اند.


شهرستان‌های گناباد و بجستان با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب استان خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.


رحیمی همچنین به وضعیت حوزه جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام شامل شهرستان‌های تایباد، باخرز، صالح‌آباد و تربت‌جام اشاره کرد و افزود: ۱۳۲ نفر در این شهرستان‌ها به خاطر ابتلا به عفونت حاد تنفسی در بیمارستان بستری شده اند که با تلاش پزشکان و پرستاران این دانشگاه ۹۸ نفر از آنان تاکنون سلامتی خود را بازیافته‌اند.


حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه ساکنان این استان زیرپوشش خدمات دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌جام، تربت‌حیدریه و نیشابور هستند.


بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همه‌گیر است در استان خراسان رضوی ۶۳۱ نفر گزارش شده است.
تعداد جانباختگان استان خراسان رضوی بر اثر بیماری کرونا که آزمایش آن‌ها به طور قطعی مثبت شده است هم ۴۶ تن است.


افزون بر ۷۵ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و ۲۵ درصد جمعیت این استان نیز زیرپوشش خدمات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌جام، تربت‌حیدریه و نیشابور هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->