پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا وزیر کشور: اجرای طرح انسداد مرز‌ها در حال پیگیری است کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندر کلاهی میناب (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی مطلوب است دیدار معلمان نمونه با مقام معظم رهبری سارق بی‌رحم در مشهد طعمه‌اش را با نوشیدنی مسموم به قتل رساند + عکس جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ جهاد اسلامی: اسرائیل به این نتیجه رسیده که جنگ راهکار آزادی اسرا نیست ادعای رسانه صهیونیستی: هواپیمای رئیس موساد در ریاض به زمین نشست موشک‌های تاروس به اوکراین نخواهد رفت ادعای رسانه صهیونیستی: اکثر مسئولان اسرائیلی موافق توافق مبادله اسرا هستند ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون اسرائیل توسط حزب الله لبنان + فیلم (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتانیاهو از صدور حکم بازداشتش وحشت زده است خودروی یک وزیر صهیونیست واژگون شد + فیلم زلنسکی: حداقل به هفت سامانه دفاع هوایی نیاز داریم حزب الله قادر است الجلیل را محو کند عربستان، اولین مقصد «بلینکن» رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
سرخط خبرها

دستور فرمانده کل ارتش برای کمک‌رسانی به سیل زدگان سیستان‌وبلوچستان

  • کد خبر: ۲۱۵۶۹۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
دستور فرمانده کل ارتش برای کمک‌رسانی به سیل زدگان سیستان‌وبلوچستان
امیر سرلشکر موسوی به فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش دستور داد، کمک رسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکید فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی)، به فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش دستور داد امداد رسانی در مناطق سیل زده را تقویت کنند و استمرار دهند.

سیل ۷ اسفند ۱۴۰۲ سیستان و بلوچستان، شهرستان این استان را تحت تاثیر قرار داده است. با حجم بارندگی در روز‌های بعد تا ۲۸۰ میلی‌متر، آب‌گرفتگی‌های گسترده و سیلاب، ۶ شهرستان و هزار و ۹۴۷ روستا شامل شهرستان‌های نیک‌شهر، قصرقند، دشتیاری، چابهار، کنارک، خاش، سیب و سوران، فنوج، ایرانشهر، میرجاوه، دلگان، سراوان، زاهدان، نیمروز، سرباز و مهرستان تحت تاثیر قرار گرفتند.

چابهار با ۴۸۰ و نیکشهر با ۳۳۰ روستا بیشترین تعداد روستا‌های خسارت دیده را داشتند و همچنین انسداد راه دسترسی به ۱۷۸ روستا نیز گزارش شده است. علاوه بر آن حدود ۸۰۰ واحد مسکونی در این سیل آسیب دیدند.

بیشترین حجم خسارت‌ها را شهرستان‌های قصرقند، پیرسهراب و بخش مرکزی چابهار و دشتیاری دیده‌اند. ۲ هزار کیلومتر راه و بیش از ۲۰۰ دستگاه پل در این سیل آسیب دیدند و ۲۵ محور اصلی و فرعی نیز مسدود شد.

خسارت به تاسیسات آبی ۶۵ روستا در حوزه شهرستان دشتیاری، منطقه پلان، تلنگ و پیرسهراب از دیگر خسارات سیل استان سیستان و بلوچستان است.

علاوه بر سیلاب اسفند ماه ۱۴۰۲، تابستان سال گذشته و وقوع سیل ناشی از بارندگی‌های سامانه مونسون در سیستان و بلوچستان، سیل دی سال ۱۳۹۸ سیستان و بلوچستان، سیل دی سال ۱۳۹۵، سیل اسفند سال ۱۳۹۳ و سیل آذر سال ۱۳۹۱ از دیگر رخداد‌های سیلابی در این استان به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->