دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
هشدار رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور:

سودجویی مدعیان دروغین طب سنتی در بحران کرونا

  • کد خبر: ۲۱۵۷۱
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱
سودجویی مدعیان دروغین طب سنتی در بحران کرونا
درحالی‌که مردم در بحران کرونا نگران و مضطرب هستند، مافیای مدعیان دروغین طب سنتی با تبلیغ معجون‌هایی به نام ائمه (ع) یا گران کردن سیر، لیمو یا زنجبیل به کسب منافع مادی و سودجویی مشغول هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، جلال الدین میرزای رزاز، رئیس انستیتو تغذیه و صنایع  غذایی کشور گفت: افرادی مدعی طب سنتی یا طب جایگزین هستند که هیچ سابقه تحصیلی و علمی در علوم مرتبط با سلامت ندارد، مثلا مهندس مکانیک هستند یا در رشته دیگری کار کرده اند اما عطاری زده یا محصولاتی مانند نمک دریا یا پودرهایی وارد بازار می کنند و در این مسیر حرف های نادرست و غیر علمی می زنند و به دنبال سودجویی هستند.

وی گفت: در علوم پزشکی و تغذیه طب مکمل را در کنار طب رایج علمی و دانشگاهی داریم و در صورتی که اصول علمی را رعایت کند می تواند در مواردی به سلامت مردم و به روند پیشگیری و درمان بیماری کمک کند اما مشکل از جایی شروع می شود که افرادی که اغلب دوره ای ندیده و آموزش علمی در این زمینه ندیده اند از طب جایگزین صحبت می کنند و می گویند طب رایج پزشکی و دانشگاهی کنار گذاشته شود، کتاب آن را هم می سوزانند و با مالیدن این پماد یا خوردن دمنوش یا معجون می خواهند همه مشکلات و بیماری ها را درمان کنند.

رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی افزود: در این ماجراها سودجویان و تاجرانی هستند که پشت این حرف های غیر علمی سودهای کلان می برند، مثلا تاجرانی که خرید و فروش زنجبیل، لیموترش یا سیر را در بحران کرونا رواج دادند و با مافیایی که راه انداختند سودهای کلانی بردند مثلا  قیمت زنجبیل به کیلویی ۱۳۷ هزار تومان رسید در حالی که در شرایط عادی کیلویی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان هم نیست.

میرزای رزاز گفت: یا معجونی هایی به اسم ائمه درست می کنند و رواج می دهند و اخیرا هم یکی از این آقایان معجونی درست کرده به نام معجون امام هادی(ع) که ادعا کرده به صورت تضمینی هر کس بخورد کرونا نمی گیرد یا درمان قطعی می شود و برای این معجون هم از هر نفر پنج میلیون تومان می گیرند.

وی ادامه داد: به این شخص می گویم که بیمارستان مسیح دانشوری مملو از بیماران کرونایی است شما این معجون را بیار در این بیمارستان اگر پنج نفر از بیماران این معجون را خوردند و خوب شدند وزارت بهداشت خود همه معجون های شما را می خرد.

رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: این افراد از اینکه مردم در این شرایط گرفتار هستند سوءاستفاده می کنند شاید خود ما هم در شرایطی که گرفتار و ناامید می شویم هر کس ادعایی کند به سمت آن برویم و وارد بازی او بشویم اما این عین خوی غیر انسانی است که از ناراحتی و گرفتاری مردم بیمار و نگران سوء استفاده کنیم و جیب های خودمان را با اعتقادات مردم پر کنیم.

وی افزود: این معجون ها گاهی حاوی کورتن است که برای افراد مبتلا به کرونا خطرناک است بقیه آن هم آرد و پودر سیر و این چیزهاست که در درمان بیماری هیچ تاثیری ندارد.

میررزای رزاز از تدوین دستورالعمل تغذیه برای بیماران مبتلا به کرونا و بستری شده در بیمارستان و آی سی یو ها خبر داد و گفت: یکی از مسائل مهم در درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا تغذیه مناسب است. در شرایط عادی حداقل ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستانها دچار سوء تغذیه هستند و معلوم است که در این شرایط بحرانی وضعیت بدتر است و باید کاری کنیم که با یک راهنمای علمی به تغذیه و سلامت بیماران کمک شود.


بیشتر بخوانید:عدم تاثیر و مبنای علمی برای داروی موسوم به «امام کاظم»


وی افزود: در دستورالعملی که با همکاری متخصصان تغذیه کشور تدوین و به سازمان بهداشت جهانی هم ارائه شد. اصول علمی برای تغذیه مناسب و تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران مبتلا به کرونا معرفی شده از جمله اینکه برای تغذیه بیمارانی که در بخش آی سی یو بستری و به دستگاه ونتیلاتور وصل هستند که باید با محلول های حاوی ریزمغزی ها و درشت مغذی ها تغذیه شوند.

رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: این بیماران بعد از دوران نقاهت که از دستگاه جدا می شوند نیز باید با رژیم های غذایی خاصی که میزان پروتئین، کربوهیدرات و چربی حساب شده دارد، تغذیه شوند و با غذاهای نیمه جامد شروع کنند تا دوران سخت نقاهت را طی کنند.

میرزای رزاز افزود: اکنون هم با توجه به پویش «در خانه می مانیم»، باید دستورالعمل هایی برای زندگی در خانه در این شرایط داشته باشیم، دستورالعمل هایی که بتواند به مسائل روانی، اجتماعی و همین طور تغذیه مردم کمک کند. در مورد تغذیه و برای اینکه مردم در این شرایط دچار سوء تغذیه یا چاقی نشوند، دستورالعمل تغذیه ای بر مبنای تنوع و تعادل تدوین کرده ایم که روزهای آینده منتشر می شود، ضمن اینکه مردم باید در این شرایط ورزش های آپارتمانی را هم بیاموزند.

وی گفت: همه این اصول در یک اپلیکشن به نام «تاک» آورده شده که روزهای آینده تا اوایل فروردین رونمایی می شود. اپلیکشن تاک ( تغذیه، ایمنی و کرونا) قابل نصب روی تلفن های همراه است، زیرساخت آن آماده شده و با رونمایی آن امکان ارتباط مستقیم مردم با متخصصان تغذیه فراهم می شود. حدود ۹ هزار فارغ التحصیل تغذیه در کشور داریم که از این تعداد حداقل ۵۰۰ متخصص تغذیه به صورت رایگان به سوالات مردم در مورد تغذیه سالم و استفاده از مکمل ها پاسخ می دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->