حزب الله قادر است الجلیل را محو کند عربستان، اولین مقصد «بلینکن» رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض روسیه: تمام رزمایش‌های ناتو را از نزدیک زیر نظر داریم لاپید: همه مقامات مسوول در زمان عملیات طوفان الاقصی باید استعفا دهند تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو در تل‌آویو ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه به شهادت رسیدند رسانه عبری: ویدئوی حماس زنده بودن ۲ اسیر در غزه را ثابت کرد حمله ترکیبی حزب‌الله به مقر فرماندهی نظامی صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی وزیر کشور: عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد + فیلم پیام جدید گردان‌های قسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان تصاویر ارتش یمن از لحظه شکار شدن جنگنده آمریکایی + فیلم
سرخط خبرها

چین و روسیه از جامعه جهانی خواستند که تعامل سازنده و صبورانه با طالبان داشته باشند

  • کد خبر: ۲۱۶۰۰۷
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
چین و روسیه از جامعه جهانی خواستند که تعامل سازنده و صبورانه با طالبان داشته باشند
نمایندگان دایم چین و روسیه در سازمان ملل متحد از جامعه جهانی خواستند تا برای تغییر وضعیت در افغانستان، وارد تعامل «سازنده و صبورانه» با طالبان شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آنا اوستیگنیوا، معاون نماینده دایم روسیه در سازمان ملل روز چهارشنبه، ۱۶ اسفند در این نشست گفت که رسیدگی به چالش‌های موجود در افغانستان، بدون تعامل سازنده جامعه جهانی با طالبان ممکن نیست.

به‌رغم این‌که پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، چندین جبهه نظامی در برابر این گروه می‌جنگند، اما خانم اوستیگنیوا در این نشست افزود که برخلاف پیش‌بینی‌های کشور‌های غربی، افغانستان به یک جنگ داخلی روبه‌رو نشده است.

وی خاطرنشان کرد: «گروه‌های تروریستی، از جمله داعش، حضورشان را در زمان نیرو‌های خارجی در افغانستان تقویت کرده‌اند.»

این دیپلمات روسی دست‌رسی «گروه‌های تروریستی» به سلاح‌های باقی‌مانده امریکا در افغانستان را یک تهدید جدی به کشور‌های منطقه خواند.

نماینده روسیه همچنان خواستار رعایت حقوق بشر و ایجاد حکومت همه‌شمول از طالبان شد.

در همین حال، گنگ شوانگ، نماینده چین در سازمان ملل نیز در این نشست از جامعه جهانی خواست تا با برقرار کردن ارتباط به گفته وی صبورانه با طالبان، اعتماد این گروه را با جهان افزایش دهد.

شوانگ همچنان از شورای امنیت خواست تا به‌عنوان یک گام مهم به‌منظور اعتمادسازی، اصلاحات به‌موقع در تحریم‌ها علیه طالبان انجام دهد و معافیت از ممنوعیت سفر برای مقام‌های این گروه را بازگرداند.

وی با استناد به گزارش دبیر کل سازمان ملل تصریح کرد که «گروه‌های تروریستی» در افغانستان فعال هستند و امنیت این کشور و منطقه را تهدید می‌کنند.

نماینده چین مانند سایر اشتراک کننده‌گان این نشست خواستار تشکیل حکومت فراگیر، رعایت حقوق مردم و مبارزه با داعش از طالبان شد.

با آن‌که گزارش‌های پی‌هم نهاد‌های بین‌المللی افزایش فقر و بی‌کاری در میان مردم پس از تسلط دوباره بر افغانستان را نشان می‌دهد، اما این دیپلمات چین می‌گوید که اقتصاد افغان‌ها بهتر شده است.

چین و روسیه دو عضو دایم شورای امنیت سازمان ملل هستند که روابط نسبتاً خوبی با رژیم طالبان برقرار کرده‌اند.

گفتنی است که نمایندگان این دو کشور در گذشته هم در نشست‌های بین‌المللی «محتاطانه» از این گروه حمایت کرده‌اند.

این در حالی است که پیشتر نصیراحمد فایق، سرپرست نماینده‌گی افغانستان در سازمان ملل در این نشست گفته بود که مردم افغانستان نگران عادی‌سازی روابط یا تعامل کشور‌ها با طالبان بدون تغییر رفتار این گروه هستند.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->