شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

قالیباف از قطعی شدن بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ تا چهارشنبه خبرداد

  • کد خبر: ۲۱۶۶۲۳
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۹
قالیباف از قطعی شدن بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ تا چهارشنبه خبرداد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که هنوز شورای نگهبان مصوبات مجلس در بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را نهایی نکرده که تا چهارشنبه هفته جاری قطعی خواهد شد لذا عملا جداول تفصیلی بعد از تعطیلات نوروز در مجلس بررسی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز در پاسخ به دو تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی و علیرضا سلیمی درباره تعیین تکلیف بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ماده ۱۸۲ آیین‌نامه روند رسیدگی به لایحه بودجه را تعیین کرده است ما در مرحله اول تمامی احکام به اضافه منابع و مصارف را براساس پیشنهاد دولت بررسی و تصویب می‌کنیم سپس مصوبات به شورای نگهبان ارائه می‌شود که این پروسه ۴۵ روز طول می‌کشد.

وی اضافه کرد: ما اکنون در مرحله بررسی شورای نگهبان هستیم که بعد از تایید شورا بخش اول لایحه بودجه به قانون تبدیل شده و آن را به دولت می‌دهیم سپس دولت جداول تفصیلی یعنی همان مرحله دوم لایحه بودجه را به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌کند آن وقت نوبت به بررسی بخش دوم یعنی بررسی در کمیسیون‌های تخصصی، کمیسیون تلفیق و صحن علنی می‌رسد که آن هم حدودا ۴۰ روز زمان لازم دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاحیه ما درباره ایراد شورای نگهبان و دادن مجوز به دولت برای برداشت از منابع به معنای بودجه دو دوازدهم نیست، چون ما بخش اول لایحه بودجه مربوط به منابع و مصارف را تصویب کردیم که این یعنی جدول یک تا چهار تصویب شده است، اما جداول مربوط به دستگاه‌های سیاست‌گذار و اجرای طرح‌ها تصویب نشده است.

قالیباف بیان کرد: هنوز در شورای نگهبان بودجه نهایی نشده است البته تا چهارشنبه هفته جاری براساس اصلاحات امروز مجلس شورای اسلامی بخش اول لایحه بودجه قطعی خواهد شد بعد از آن دولت ۱۰ روز وقت قانونی برای ارائه بخش دوم بودجه را دارد حتی با فرض این‌که دولت در مدت زمان یک روز هم جداول را به مجلس شورای اسلامی بفرستد امکان بررسی جداول در روز‌های باقی‌مانده تا پایان سال وجود ندارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: براین اساس با توجه به این‌که بخش اول لایحه بودجه به زودی تبدیل به قانون می‌شود و آن را به دولت ابلاغ می‌کنیم ما در اینجا مجوزی به دولت دادیم تا دولت معطل بخش دوم بودجه نماند دولت می‌تواند دریافتی‌ها و پرداختی‌ها را به صورت علی‌الحساب انجام دهد ما بعد از عید جداول تفصیلی را بررسی می‌کنیم. سال‌های قبل هم یعنی تا پیش از اصلاح آیین‌نامه داخلی (تغییر در شیوه بررسی بودجه) جداول تا اردیبهشت‌ماه به دولت ابلاغ می‌شد.

وی در پایان گفت که این موضوع به خاطر آن رخ داده که در ابتدا باید دولت بخش اول لایحه بودجه را در اول آبان‌ماه به مجلس شورای اسلامی می‌داد که این کار با تاخیر صورت گرفت همچنین مسیر رسیدگی به مصوبات مجلس شورای اسلامی در شورای نگهبان و هیات عالی نظارت هم زمان‌بر شد؛ در نهایت با توجه به جمیع این موارد جمع‌بندی بر این شد که دولت علی‌الحساب دریافتی‌ها و پرداختی‌ها را بتواند در سال جدید انجام دهد.

علی‌رضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۱۸۲ در تذکرش اظهار کرد: سوال این است که آیا این متن جایگزین برای رفع ایراد شورای نگهبان به معنای بودجه دو دوازدهم است یا این‌که پرداختی‌ها براساس بودجه سال ۱۴۰۳ انجام می‌شود؟

ادامه دارد...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->