مشهد، سومین قطب پیوند کبد در کشور است آرامگاه فردوسی برای ۱۰ شب میزبان بزرگداشت حکیم‌توس است دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید
سرخط خبرها

چه کنیم که ماهی قرمز زنده بماند؟

  • کد خبر: ۲۱۶۹۵۶
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
چه کنیم که ماهی قرمز زنده بماند؟
هر سال عید که ماهی می گیریم، زود می‌میرد، بعضی‌ به تحویل سال هم نمی‌رسند به علاوه وابستگی بین بچه‌ها و ماهی ایجاد می‌شود و مردن ماهی بچه‌ها را ناراحت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از مردم می‌خواهند ماهی که برای سفره عید می‌گیرند نمیرد، چون هم زیان اقتصادی برای کشور دارد و هم تبعات عاطفی برای کودکان ایجاد می‌کند.

سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرده که ۲۴ ساعت قبل از خرید ماهی آب را در یک ظرفی بریزید تا کلر آن کاملا از بین برود، پس از انتقال ماهی به منزل بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند.

بنابر توصیه سازمان دامپزشکی مردم باید از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر پوست بدن خودداری کنند، خرید از مراکز مجاز انجام شود و از خرید از دوره گرد‌ها و دست فروشان خودداری کنند.

پیش از این رییس گروه ماهیان زینتی و سایر آبزیان سازمان شیلات ایران از تولید و پرورش بیش از ۹۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی قرمز ویژه سفره هفت‌سین در کشور خبر داده بود. یعنی امسال برای هر خانوار ایرانی حدود ۴ قطعه ماهی قرمز تولید شده است.

سازمان دامپزشکی توصیه‌هایی را هم برای جلوگیری از سرایت احتمالی بیماری به افراد نیز داشته که مردم در هنگام خرید از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب خودداری کنند و از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده بشود.

همچنین به خاطر مشکلات زیست محیطی در پایان نوروز ماهی‌ها را در رودخانه‌ها یا نهر‌ها رها سازی نشود و در محل‌های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی صورت بگیرد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->