توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند
سرخط خبرها
جدیدترین آمار کرونا در خراسان رضوی؛

بستری ۳۹۷۱ بیمار مشکوک به کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۱۷۲۶
  • ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
بستری ۳۹۷۱ بیمار مشکوک به کرونا در خراسان رضوی
تاکنون سه هزار و ۹۷۱ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی متعلق به ۶ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی مستقر در این استان بستری شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسوول کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این تعداد از ۳۰ بهمن ماه سال گذشته تا یکم فروردین ماه در مراکز درمانی خراسان رضوی تحت معالجه قرار گرفته‌اند که تاکنون دو هزار و ۴۴۸ نفر از آنان بهبود یافته و به خانه بازگشته‌اند.

دکتر حمید رضا رحیمی افزود: دو هزار و ۳۴۸ نفر از کل مبتلایان به عفونت‌های حاد تنفسی متعلق به مشهد و ۱۲ شهرستان زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که تاکنون هزار و ۳۱۰ نفر از آنان بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی با بیان اینکه در خراسان رضوی نیشابور بیشترین بیماران مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی را پس از مشهد دارد ادامه داد: در این مدت ۷۱۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای دانشکده علوم پزشکی نیشابور که شهرستان فیروزه را نیز  زیر پوشش دارد بستری و از این تعداد تاکنون ۴۵۱ نفر از بیمارستان مرخص شده‌اند.
مسوول کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۳۶۱ نفر از بیماران حاد دستگاه تنفسی نیز در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه تحت معالجه قرار گرفتند که تاکنون ۲۹۰ نفر از آنان بهبود یافته و مرخص شده‌اند.


رحیمی افزود: طی این مدت ۲۲۲ بیمار حاد تنفسی در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بستری شده‌اند که ۱۳۵ نفر از آنان تاکنون درمان شده و از بیمارستان مرخص شده‌اند.
وی تعداد افراد بستری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی گناباد را ۱۶۰ نفر عنوان کرد که ۱۳۶ نفر از این بیماران تاکنون درمان شده‌اند.


مسوول کارگروه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این مدت ۱۶۳ نفر نیز در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت جام بستری شده‌اند که ۱۲۶ نفر از آنان تاکنون سلامتی خود را بازیافته‌اند.


حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه ساکنان این استان زیرپوشش خدمات دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌جام، تربت‌حیدریه و نیشابور هستند.


بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همه‌گیر است در استان خراسان رضوی  ۷۵۶ نفر گزارش شده است.
تعداد جانباختگان استان خراسان رضوی بر اثر بیماری کرونا که آزمایش آنها به طور قطعی مثبت شده است نیز ۷۶ تن است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->