نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احتمال تمدید طرح خرید اعتباری تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان (۲۵ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۷۴۲۲
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
احتمال تمدید طرح خرید اعتباری تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان (۲۵ اسفند ۱۴۰۲)
مدیر کل دفتر خدمات عمومی وزارت صمت گفت که در حال حاضر اعتبار طرح فروش فوق‌العاده «عید تا عید» برای هر فرد ۲۰ میلیون تومان است، اما با مذاکراتی که با دو بانک جدید انجام شده، احتمالاً بعد از عید اعتبار تا ۱۵۰ میلیون تومان با اقساط نهایتا تا شش ماهه اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین قمری ضمن بیان اینکه طرح عید تا عید به صورت پایلوت یا آزمایشی برای نوروز اجرا شده و احتمال تمدید این طرح وجود دارد، گفت: این طرح خرید اعتباری در قالب بیشتر از ۴۵ روز و اقساط بلند مدت با مبلغ بیشتر ادامه پیدا می‌کند. در حال حاضر اعتبار این طرح برای هر فرد ۲۰ میلیون تومان است، اما احتمالاً بعد از عید اعتبار تا ۱۵۰ میلیون تومان با یک سفته الکترونیک به عنوان ضامن و بدون سود پرداخت خواهد شد.

به گفته وی تاکنون ۵۰۰ هزار نفر وارد فرایند اعتبار گرفتن شدند و حدود ۳۴ تا ۳۵ هزار واحد صنفی به این طرح اضافه شدند تا محصولات خود را به صورت اعتباری به شهروندان عرضه کنند. چند پلتفرم فروش آنلاین هم در این طرح حضور دارند. واحد‌های صنفی بیشتر در حوزه کالا‌های تند مصرف، پوشاک، کیف و کفش، موبایل، لوازم الکترونیک، لوازم خانگی و سایر خدمات مانند خدمات دندانپزشکی و گردشگری هستند.

قمری با بیان اینکه دریافت اعتبار در طرح عید تا عید بدون ضامن و وثیقه و بدون سود است، تصریح کرد: تامین مالی این طرح از سوی اصناف انجام می‌شود و واحد صنفی می‌پذیرد که با تضمین دولت و بانک پرداخت پول به صورت اقساطی انجام شود و به همین دلیل هم وام بدون سود است و خلق نقدینگی هم انجام نمی‌شود.

گفتنی است پیش از این اتاق اصناف ایران اعلام کرد که با هدف تنظیم بازار در ایام پایانی سال جاری و همچنین افزایش قدرت خرید عموم مردم و اقشار مختلف کشور، طرح ملی فروش فوق‌العاده «عید تا عید» با محوریت اتاق‌های اصناف سراسر کشور برگزار می‌شود.

در این راستا و بر اساس تفاهمنامه منعقد شده میان اتاق اصناف ایران و یکی از بانک‌ها، مبلغ ۲۰ میلیون تومان خرید اعتباری در طرح فروش فوق‌العاده «عید تا عید» درنظر گرفته شده و عموم مردم می‌توانند بر اساس ارزیابی اولیه توسط بانک مذکور و بدون ارائه وثیقه و ضامن، از اعتبار درنظر گرفته شده در این طرح ملی برای خرید کالا‌های مورد نیاز خود در اسفندماه سال جاری استفاده کنند و پرداخت آن را در اردیبهشت ماه سال آینده انجام دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->