طارمی به لیگ برتر نزدیک‌تر شد پرسپولیس به دنبال فروش بازیکن به استقلال و سپاهان هاشمیان روی ارونوف حساب نمی‌کند مخفی کاری عجیب پرسپولیس در قرارداد اوریه جلسه مهم هاشمیان و درویش پیشنهاد ۱۱۵ میلیارد تومانی استقلال به مهاجم اهل هایتی پیاتزا، ۲۰ بازیکن نهایی نخستین اردوی قهرمانی جهان را انتخاب کرد پیام احساسی حشمت مهاجرانی از درگذشت مصطفوی | داریوش در فوتبال ایران تکرار نخواهد شد وساطت قلعه‌نویی برای تداوم حضور جویباری در استقلال ستاره پاریسن‌ژرمن در خطر محکومیت ۱۵ سال زندان! ساپینتو به دنبال حذف سخنگوی باشگاه استقلال داریوش مصطفوی درگذشت + علت فوت (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) اشتباه بزرگ درویش در عقد قراردادها رضایت بازیکنان استقلال از بدنسازی ساپینتو درخشش پاراتکواندوکاران ایران در آسیا | ۱۲ مدال در سبد تیم ملی تردید در نیمکت استقلال | ساپینتو به سوپرجام می‌رسد؟ جویباری مدیرعامل است یا تاجرنیا؟! توافق استقلال و عیسی برای فسخ قرارداد انصاری فرد به دنبال خداحافظی با پیراهن استقلال|ساپینتو تایید می‌کند؟
سرخط خبرها

اوسمار: سعی می‌کنم در ۱۰ بازی آخر پرش خوبی داشته باشیم

  • کد خبر: ۲۱۷۵۸۰
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹
اوسمار: سعی می‌کنم در ۱۰ بازی آخر پرش خوبی داشته باشیم
اوسمار ویرا گفت: بازی با پیکان یکی از ۱۰ مسابقه آخر ما در لیگ است که برای ان برنامه ویژه‌ای داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، اوسمار ویه‌را، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری قبل از بازی با پیکان در هفته بیست و یکم لیگ برتر اظهار کرد: بازی خیلی مهمی در پیش داریم. وارد ۱۰ بازی آخر لیگ شده‌ایم. در فصل قبل در ۱۰ بازی آخر پرش خوبی داشتیم و سعی می‌کنیم امسال هم همین اتاق را رقم بزنیم.

او ادامه داد: پیکان برابر دو تیم خوب که در لیگ خوب بازی می‌کنند برنده شد و در نقل و انتقالات هم مهاجمی گرفته‌اند که داخل محوطه جریمه و در زدن ضربات سر خوب عمل می‌کند. کار‌های هجومی پیکان معمولا به این بازیکن ختم می‌شود. بعضی وقت‌ها مدل بازی‌شان عوض می‌شود گاهی ۵-۲-۱-۲ یا ۵-۳-۲ و باید تمرین‌های خود را بر اساس بازی آنها انجام دهیم.

اوسمار اضافه کرد: برای ما مهم است که بعد از داربی یک بازی خوب انجام دهیم و امتیازات لازم را به دست بیاوریم. این پنجمین بازی در جدول بازی‌های فشرده ماست و امیدوارم بازیکنان در ایده‌آل‌ترین حالت ممکن باشند.

او درباره «بزرگترین درسی که از داربی گرفت» گفت: بازی بدون گل برای همه تماشاگران ناراحت‌کننده است و خیلی در بازی وقت تلف شد و همین باعث شد کسل‌کننده باشد. ما هم از بازی بدون گل راضی نبودیم و می‌خواستیم بازی را ببریم. نتوانستیم از شانس‌های خودمان استفاده کنیم، زیرا می‌خواستیم بازی را ببریم. درس داربی این بود که باید از موقعیت‌هایمان در همان لحظه استفاده کنیم.

سرمربی پرسپولیس درباره مشورت با گل‌محمدی درباره داربی گفت: ما قرار بود یکدیگر را ببینیم و با هم صحبت کنیم. این صحبت برای دو نفری که دوست هستند، دوستانه بود و می‌خواستیم راجع به گذشته و آینده صحبت کنیم. این فقط یک دورهمی دوستانه بود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->