جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد ۶۹ بیمارستان در مشهد و خراسان رضوی در آماده‌باش کامل برای خدمات‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر نخستین گروه کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد از نجف اشرف بازگشتند (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از یک دستگاه سمی‌تریلر فشرده‌ساز زباله از سوی شهرداری مشهد برای نخستین‌بار در نجف اشرف فعالیت ۱۰۸۰ پاکبان مشهدی در پیرامون حرم امام‌رضا(ع) هم‌زمان با برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین ۱۴۰۴ سومین روز پیاپی آلودگی گردوغبار در کلانشهر مشهد ثبت شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل ناوگان تاکسیرانی برای خدمت‌رسانی در اربعین ۱۴۰۴ فضاسازی مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد مقدس (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۵۱ مرکز اسکان و ۴۵۰ ایستگاه صلواتی در خدمت زائران امام رضا (ع) در مشهد آغاز سرویس‌دهی مترو مشهد فردا از ساعت ۷صبح (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) خدمت امدادگران هلال احمر مشهد در  قلب نجف + عکس صدور ۱۹ هزار روادید برای زائران افغانستانی اربعین در مرز چذابه آماده‌سازی ۲ ایستگاه استقبال از زائر همزمان با ایام پایانی ماه صفر در منطقه ۱۰ مشهد سیاحان غربی از عزاداری برای امام‌حسین (ع) در مشهد قدیم چه نوشته‌اند؟ هوای کلانشهر مشهد برای گروه‌های حساس ناسالم شد | شاخص کیفیت هوا به عدد ۱۶۲ رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) خاموشی شبانه بوستان‌های مشهد | قطع برق، استفاده شبانه شهروندان را از فضای مفرح بوستان‌ها با چالش همراه کرده است
سرخط خبرها

تقدیر وزیر بهداشت از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۲۱۷۸۰
  • ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۱
تقدیر وزیر بهداشت از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ارسال نامه‌ای به رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تلاشهای این مجموعه دانشگاه در عرصه‌ بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر  سعید نمکی، در این نامه آورده است:

«گرچه تقدیر الهی برآن بود که سال گذشته بهارش با صعوبت ایام به دلیل سیلاب‌ها برای همکاران ارجمندم در اکثر استان‌ها و ستاد وزارتخانه آغاز و پایانش نیز گرفتاری نفس‌گیر در ابتلای هموطنان و تعدادی از همکاران ارجمند به ویروس کرونا بینجامد مع‌الوصف به رغم همه سختی‌ها و تلخی‌ها، شیرین‌ترین ثمره این ایام سخت علاوه بر همدلی و وفاق عزیزان در عرصه خدمت به مردم شریف کشورمان، اثبات حقانیت، کاردانی و اثر بخشی خدمتگزاران عرصه سلامت در کلیه سطوح و کسب جایگاه واقعی ایشان در اذهان عمومی و اعتقاد مدیران ارشد کشور بود».
وزیر بهداشت در ادامه این نامه آورده است: «ازقدردانی محبت آمیز مقام معظم رهبری، رییس جمهور محترم، اقشار مختلف مردم، سازمان‌های مردم نهاد، هنرمندان، اهل قلم، روحانیون، دانشگاهیان، اصناف و بازاریان و رسانه‌ها از خدمات ارزنده شبانه‌روزی عزیزان، پاداش گرانسنگی برای آن همه تلاش بی دریغ است که یقینا رضایت حق تعالی را در پی خواهد داشت».
وزیر بهداشت در بخش پایانی نامه خود اظهار امیدواری نموده است که با بهروزی و بهبودی مردم شریف کشورمان که حاصل مرحمت الهی و سخت کوشی همه همکاران گرانقدر در عرصه بهداشت، درمان، خدمات، آموزش و پژوهش است نشاط و شادمانی زینت لحظه‌های ارزشمند عمرشان باشد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن هفت معاونت و ۱۸ شبکه بهداشت و درمان، هشت دانشکده، ۲۸ بیمارستان و ۱۶ مرکز تحقیقاتی  از حیث گستره وسیع ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور به شمار می رود.

تاکنون چهار هزار و ۲۲۱ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری شده و تحت معالجه قرار گرفته اند که دو هزار و ۵۰۷ نفر از کل بیماران مشکوک به کرونا در خراسان رضوی مربوط به مشهد و ۱۲ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->