نمایشگاه نقاشی خط «حلقه عشاق» به یاد رضا مافی در مشهد پیام وزیر ارشاد به هنرمندان پیشکسوت شاعر پادشاه فصل‌ها، پاییز‌های مشهد را دیده بود درباره جمشید و نادر مشایخی، بازیگر و آهنگ‌ساز ایرانی به بهانه زادروز پدر و پسر هنرمند پرونده «توماج صالحی» مختومه اعلام شد رویکرد اصلی دکه مطبوعات، فروش نشریات و کتاب است انتشار «آتش نهان» آلبوم جدید پرواز همای بازیگران جایگزین سارا و نیکا در سریال پایتخت ۷ معرفی شدند + فیلم و عکس رقابت فیلم سینمایی «احمد» در جشنواره بین‌المللی فیلم مسلمانان کانادا ماجرای تغییر ناگهانی سالن اجرای نمایش «خماری» و حواشی آن چیست؟ بازگشت چهره‌ها به چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر درگذشت «سیداحمد مراتب»؛ نخستین ایرانی که بر بام خانه کعبه اذان گفت + فیلم مشهدی‌ها در کمین صید سیمرغ | نگاهی به مهم‌ترین آثاری که شانس حضور در جشنواره فیلم فجر را دارند برنده جایزه گنکور متهم شد | مسئله اقتباس بدون مجوز و نقض محرمانگی پزشکی جشنواره بین‌المللی شعر فجر فراخوان داد + جزئیات بزرگ تر‌ها چطور شاهنامه را به کودکان یاد بدهند؟ ۱۰۵ فیلم، متقاضی حضور در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر شدند
سرخط خبرها

دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس «سخنرانی پادشاه» درگذشت

  • کد خبر: ۲۱۷۸۹۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس «سخنرانی پادشاه» درگذشت
دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس «سخنرانی پادشاه» در ۸۶ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دیوید سیدلر، فیلمنامه‌نویس انگلیسی-آمریکایی برنده اسکار و بفتا برای «سخنرانی پادشاه»، شنبه در ۸۶ سالگی درگذشت.

جف آغاسی، مدیر قدیمی او در بیانیه‌ای گفت: دیوید در جایی بود که بیشتر از همه در جهان دوست داشت یعنی نیوزیلند و در حال کاری بود که بیشترین آرامش را به او می‌داد، یعنی ماهیگیری.

سیدلر برای فیلم «سخنرانی پادشاه» در سال ۲۰۱۰ به کارگردانی تام هوپر و با بازی کالین فرت، جفری راش و هلنا بونهام کارتر برنده جایزه اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی شد. این درام تاریخی همچنین برنده بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین بازیگر مرد نیز شده بود.

نسخه صحنه‌ای «سخنرانی پادشاه» به بیش از نیمی از زبان‌های دنیا ترجمه شده و در ۴ قاره اجرا شده است. این نمایش پس از اجرا در تئاتر ویندهام در وست اند لندن در سال ۲۰۱۲، قرار بود به برادوی برود، اما با پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۰ متوقف شد.

سیدلر نویسنده فیلمنامه چندین فیلم تلویزیونی هم بود که «اوناسیس: ثروتمندترین مرد جهان» (۱۹۸۸)، «تاکر: مرد و رویای او» (۱۹۸۸)، «رقص در تاریکی» (۱۹۹۵) «بیا، شاد باش: داستان خانواده پارتریج» (۱۹۹۹) از جمله آنهاست. وی همچنین نویسنده اپیزود‌هایی برای سریال‌هایی مانند «ماجرا‌های اسپری دریایی»، «روز‌های زندگی ما»، «دنیایی دیگر»، «بیمارستان عمومی»، «دنیای شگفت انگیز دیزنی» و «پسر اژدها» بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->