بررسی قیمت امروز دینار عراق و ریال سعودی در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی تأثیر حضور پررنگ چینی ها در وضعیت بازار سنگ خام فیروزه | نفوذ چینی‌ها در قلب معدن فیروزه تأثیر افزایش نرخ ارز بر قیمت بلیت هواپیما | گردشگری در مشهد رونق بیشتری می‌گیرد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۶ مهرماه ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از چشم افتاد؟ احتمال مسدودشدن دارایی کاربران ایرانی در تتر قوت گرفت (۶ مهر ۱۴۰۴) نرخ دلار امروز در مشهد با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی چه تغییری کرد؟ (۶ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در اولین روز فعال‌شدن اسنپ‌بک چقدر شد؟ (۶ مهر ۱۴۰۴) با فعالسازی مکانیسم ماشه آیا خودروسازان چینی، بازار ایران را ترک می‌کنند؟ سود سهام عدالت تا روز جمعه به حساب دارندگان واریز می‌شود پیش‌بینی جهش قیمت‌ خودرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ حراج شمش طلا امروز برگزار می‌شود (۶ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۴) | لبو و شلغم به بازار آمد استاندار خراسان رضوی: شرط افزایش تولید کاغذ در خراسان رضوی، رعایت منافع کلی این استان است پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده و اقساطی محصولات ایران‌خودرو از امروز آغاز می‌شود (۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نمی‌شود؟ مبلغ واریزی سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات از ناترازی انرژی تا تمرکز قدرت در تهران؛ چالش‌های بزرگ پیش‌روی صنایع و معادن خراسان رضوی صادرات خراسان رضوی از مرز ۱.۱۷ میلیارد دلار گذشت مدیران اجرایی باید باور کنند که کشور در جنگ اقتصادی است رئیس خانه صمت خراسان رضوی: ۷۰ درصد برنامه توسعه محقق نشده است پیش‌بینی بورس در روز یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ قیمت نقره آماده صعود به کانال ۱۹۰ هزار تومانی شد (۵ مهر ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های جدید بانک مرکزی برای تامین ارز و تسهیل تجارت خارجی ویدئو| وزیر اقتصاد زمان واریز سود سهام عدالت را اعلام کرد+جزئیات (۵ مهر ۱۴۰۴) ابزار جدید بانک مرکزی برای مسدود کردن‌ حساب‌های مازاد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم تشدید قیمت‌ها
سرخط خبرها

برای جهش تولید باید سه قوه و مردم در کنار یک‌دیگر قرار بگیرند

  • کد خبر: ۲۱۸۱۵
  • ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
برای جهش تولید باید سه قوه و مردم در کنار یک‌دیگر قرار بگیرند
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی گفت: در شعار امسال یک نگاه جمعی وجود دارد که حاکمیتی است، زیرا بهبود و جهش تولید را یک قوه به تنهایی نمی‌تواند پایه‌گذاری و دنبال کند و در واقع بدون دو قوه دیگر و مردم، بخش خصوصی نمی‌تواند جهشی را ایجاد کند؛ بنابراین لازمه حرکت و جهش تولید با هم بودن و در کنار هم بودن سه قوه و مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر لبافی، در خصوص ارزیابی خود از نام‌گذاری  سال ۹۹  به‌نام «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: مقام معظم رهبری چند سالی است که به بحث تولید، حمایت از تولید داخلی و بهبود شاخص‌های اقتصادی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، امسال نیز تاکید و فرمایشات ایشان این بود که جهش در حوزه تولید باید ایجاد شود یعنی نه تنها برای رسیدن به شاخص‌های اقتصادی روال عادی باید ادامه پیدا کند بلکه جهش در شاخص‌ها نیز باید ایجاد شود.

وی افزود: تکیه فرمایشات ایشان این بود که توجه به حوزه تولید باید توسط ارکان حاکمیت نظیر قوه مجریه، قوه قضاییه، قوه مقننه و آحاد مردم به صورت همه جانبه باشد تا  نگرش‌ها به تولید داخلی بهبود پیدا کند و تولید داخلی در سطحی قرار بگیرد که قابل رقابت در بازارهای داخلی و خارجی باشد که این موضوع نکته‌ای مهم و اساسی است.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی بیان کرد: برای رسیدن به این بخش باید وضعیت بهبود حمایت از سرمایه‌گذار در بازار مالی را دنبال کنیم،  پرداخت مالیات و بیمه‌های  اثر گذار به خصوص در حوزه شکل گیری کسب و کار خرد و متوسط بهبود پیدا کند  و از همه مهم‌تر اینکه قوانین و مقررات باید با نیازهای موجود منطبق‌سازی شود زیرا  با قوانین۴۰ سال گذشته که در آن  بخش خصوصی چندانی وجود نداشت و بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها دولتی بوده با امروز که تقریبا به سمت و سوی واگذاری و گسترش بخش خصوصی حرکت کرده نمی‌توان کار کرد و باید قوانین را  با نیاز روز جامعه تطبیق دهیم و قوه مقننه و دو قوه دیگر نیز در حوزه اجرا و نظارت قرار بگیرند.

لبافی در رابطه با وظیفه دولت و بخش خصوصی برای تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: در شعار امسال یک نگاه جمعی وجود دارد که حاکمیتی است زیرا بهبود و جهش تولید را یک قوه به تنهایی نمی‌تواند پایه‌گذاری و دنبال کند و در واقع بدون دو قوه دیگر و مردم، بخش خصوصی نمی‌تواند جهشی را ایجاد کند؛ بنابریان لازمه حرکت و جهش تولید با هم بودن و در کنار هم بودن سه قوه و مردم است، لذا قانون گذار باید اطلاعات، قوانین و مقررات و دستگاه قضا باید انعطاف لازم را داشته باشد و از پایداری مشاغل حفاظت و حمایت کند.

وی اضافه کرد: از طرفی دیگر مردم باید نگاه جدید و بنیادینی را نسبت به موضوع تولید پیدا کنند و خرید‌های داخلی حمایت و حفاظت شود و از طرف دیگر بخش خصوصی نیز در قالب بهبود اخلاق کسب و کار باید در جهت کاهش هزینه‌ها وافزایش کیفیت قدم‌های خوبی بردارد و منطبق با نیاز جامعه و برگرفته از نیاز سنجی جامعه، تولیدات خوبی را ارائه و زمینه‌ها و بسترهای فروش در داخل و خارج و رقابت متوازن را ایجاد کند.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی گفت: طببعتا لازمه این کار افزایش قدرت خرید مردم و تولید کالای باکیفیت است تا بدین شکل خرید داخل افزایش و جهش در تولید رخ دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->