انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تردد از محور چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد (۴ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۵۵۴
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱
تردد از محور چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد (۴ فروردین ۱۴۰۳)
مرکز مدیریت راه‌های کشور تردد از محور کرج –چالوس و آزادراه تهران – شمال (مسیر جنوب به شمال) را تا اطلاع بعدی ممنوع اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آخرین وضعیت جوی ترافیکی محور‌های شمالی نشان می‌دهد که در محور چالوس (مسیر شمال به جنوب) حدفاصل ماسال تا مجلار و حدفاصل مکارود تا انارک و حدفاصل ولی‌آباد تا پل زنگوله و محدوده تونل کندوان، در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) محدوده مشاء و حدفاصل لاسم تا گزنک و حدفاصل وانا تا بایجان و در محور قدیم رشت-قزوین حدفاصل پارک جنگلی سراوان تا امامزاده هاشم و محدوده ورودی شهر رودبار، ترافیک سنگین است.

تردد در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین-رشت و آزادراه شمال-تهران (شمال به جنوب) روان است. همچنین محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محور‌ها بیانگر آن است که ترافیک در آزادراه قزوین-کرج حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک و آزادراه تهران-قم حدفاصل پلائین تا بهشت زهرا سنگین است؛ بنابراین گزارش، وضعیت جوی نشان می‌دهد، برخی از محور‌های استان‌های گیلان، زنجان، کردستان و کرمانشاه دارای بارش باران و محور‌های غیرشریانی هشتگرد-طالقان مسدود است.

محور‌های سروآباد – پاوه، سی سخت – پادنا، گنجنامه – تویسرکان، وازک – بلده و پونل – خلخال دارای انسداد فصلی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->