ویدئو| مادر یعنی ... ویدئو| نامه‌هایی برای شهری که دوستش داریم اینفوگرافی| خواص و مضرات خرمالو ویدئو| بارش برف در کوهرنگ ویدئو| حال و هوای نجف در آستانه ولادت حضرت زهرا (س) ویدئو | جراحی زیبایی پرتقال‌ها لو رفت؛ رنگ‌های تقلبی زیر پوست بازار شمال ویدئو | سیل در جاده دهلران - اندیمشک (۱۹ آذر ۱۴۰۴) ویدئو| هوای خاکستری و سنگین مشهد در آخرین نفس‌های پاییز (چهارشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای کوچک روی خودرو در فلوریدا آمریکا + فیلم کارتون | آلودگی هوا یکی از مهم ترین عوامل آسیب رسان به ریه است اینفوگرافی| ۸ به ۲ به نفع خانواده ویدئو| آمادگی خادمان کربلا و نجف برای برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) کارتون | تورم ماهانه آموزش در مهر ۱۴۰۴ بالاتر از کالا‌های اساسی ویدئو | اهدای نشان مادری به مادر شهید رئیسی در اجتماع بزرگ مشهدی‌ها، جشن «در پناه مادر» ویدئو | سرماخوردگی هم یک مشکل اقتصادی شد! ویدئو| بارش باران در بین‌الحرمین در کربلای معلی اینفوگرافی| ۱۰ راهکار طبیعی برای خلاصی از سردرد ویدئو| جزئیات حذف سهمیه بنزین چندخودرویی‌ها
سرخط خبرها

پادکست گشت‌وگذار | گذار ششم: سد طرق

سد طرق یکی ازجاذبه‌های گردشگری مشهد تبدیل شده است. نزدیک ۳ دهه از افتتاح این سد می‌گذرد؛ اما پیش از این نیز در این مکان، آب‌بند زیبایی برای ذخیره آب وجود داشت.
  • کد خبر: ۲۱۸۶۳۴
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰

به گزارش شهرآرانیوز، سد طرق یکی ازجاذبه‌های گردشگری مشهد تبدیل شده است. نزدیک ۳ دهه از افتتاح این سد می‌گذرد؛ اما پیش از این نیز در این مکان، آب‌بند زیبایی برای ذخیره آب وجود داشت.این شرایط طرق را به منطقه‌ای خوش آب‌و‌هوا تبدیل کرده که گردشگران را به خود فرا می‌خواند. در قسمت پایین سد، بند تاریخی طرق قرار گرفته است. بازدید از این بند تاریخی، فرصتی فراهم می‌کند تا گردشگران در کنار طبیعت‌گردی، یکی از قدیمی‌ترین آب‌بند‌های ایران را از نزدیک ببینند.

 این بند از آن زمان تا چند دهه پیش آب مشهد و نواحی اطراف را ذخیره می‌کرد. به‌دنبال گسترش شهر و آبادی‌های اطراف، مسئولان به فکر احداث سدی در این منطقه افتادند. مراحل اولیه ساخت سد در سال ۱۳۵۷ آغاز شد. جنگ تحمیلی ساخت سد را به آینده موکول کرد تا اینکه در نهایت مراحل تکمیل سد در سال ۱۳۶۷ به پایان رسید.

بند قدیمی که در آن منطقه قرار داشت با ساخت سد جدید بلااستفاده ماند. خوشبختانه این بند زیر آب نرفته و گردشگران علاقه‌مند به سازه‌های قدیمی می‌توانند از نزدیک هنر سدسازان ایران قدیم را نظاره کنند.

در قسمت ششم پادکست گشت‌وگذار سری به سد طرق زدیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->