بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

آخرین آمار ورود و خروج مسافر به استان خراسان رضوی تا ۵ فروردین

  • کد خبر: ۲۱۹۳۹
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۵
آخرین آمار ورود و خروج مسافر به استان خراسان رضوی تا ۵ فروردین
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: کاهش ورود مسافر نوروزی به این استان نشان دهنده همکاری و هوشیاری مردم در مدیریت و کنترل بیماری کروناست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد صادق براتی افزود: از ۲۵ اسفند ماه پارسال تا صبح پنجم فروردین ماه جاری ۱۷ هزار و ۵۵۸ مسافر با ۱۵۷ پرواز وارد این استان شدند که این تعداد نسبت به مدت مشابه پارسال ۹۲ درصد کاهش داشته است.

 

وی ادامه داد: همچنین ۱۵ هزار و ۲۲۸ مسافر با ۱۵۶ پرواز طی این مدت از استان خارج شدند.

 

وی با بیان اینکه طی این مدت ۱۰ هزار و ۶۰۵ نفر با ۶۲ رام قطار وارد این استان شده و ۶ هزار و ۸۱۱ نفر نیز با همین تعداد قطار از این استان خارج شده‌اند گفت: ورود مسافر به این استان در حوزه ریلی نسبت به مدت مشابه پارسال ۹۵ درصد کاهش دارد.

 

براتی افزود: طی ۱۰ روز گذشته ۲۶ هزار و ۹۴۹ مسافر با سه هزار و ۲۳۰ اتوبوس وارد استان شده و ۱۱۱ هزار و ۸۷۶ مسافر با هفت هزار و ۹۰۳ دستگاه اتوبوس از استان خارج شده‌اند که هر دو بخش ورودی و خروجی نسبت به مدت مشابه پارسال ۹۲ درصد کاهش داشته است.

 

وی ادامه داد: از این تعداد ۱۹ هزار و ۷۱۹ مسافر با هزار و ۴۰۸ دستگاه اتوبوس وارد مشهد شده‌اند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۹۱ درصد کاهش داشته و ۵۴ هزار و ۶۵۴ نفر با سه هزار و ۳۴۹ دستگاه اتوبوس از مشهد خارج شده‌اند که نسبت به مدت یاد شده ۸۹ درصد کاهش دارد.

 

وی گفت: در این مدت ۴۵۰ هزار و ۱۸۰ نفر با ۱۸۰ هزار و ۷۲ خودرو شخصی وارد استان شده و ۴۸۳ هزار و ۹۱۵ نفر با ۱۹۳ هزار و ۵۶۶ خودرو از این استان خارج شده‌اند.

 

براتی افزود: در مدت یاد شده یک میلیون و ۱۱۰ هزار و ۵۰۹ نفر از داخل و خارج استان با ۴۴۴ هزار و ۲۰۴ خودرو سواری وارد مشهد شده و یک میلیون و ۲۰۲ هزار و ۲۲۹ نفر نیز با ۴۸۰ هزار و ۸۹۲ خودرو از مشهد خارج شدند.

 

وی ادامه داد: آمار ارائه شده در بخش ورود و خروج خودرو‌های شخصی به مشهد و استان شامل خودرو‌های دارای پلاک مشهد و استان هم می‌باشد و این خودرو‌ها از پلاک‌های غیر استانی تفکیک نشده است.

 

بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان قطعی به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همه‌گیر است در استان خراسان رضوی هزار و ۱۱۴ نفر گزارش شده است.


تعداد جانباختگان در خراسان رضوی بر اثر بیماری کرونا نیز که آزمایش آن‌ها بطور قطعی مثبت شده ۱۱۳ نفر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->