زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور
سرخط خبرها

ویروس کرونا تا ۲۵ روز در بزاق بیماران باقی می‌ماند

  • کد خبر: ۲۱۹۷۰
  • ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
ویروس کرونا تا ۲۵ روز در بزاق بیماران باقی می‌ماند
یافته‌های جدید محققان نشان می‌دهد بیماران مبتلا به ویروس کرونا تا ۲۵ روز بعد از بروز علائم به صورت فعال بیماری را انتقال می‌دهند و باید به مراقبت از خود و خودداری از تماس با افراد خاص ادامه دهند.

مترجم: گوهر شقایق* 

 

یک مطالعه جدید در مورد بیماری کروناویروس یا کویید-19 که ۲۳مارس ۲۰۲۰ در ژورنال معتبر The Lancet Infectious Disease چاپ شده و اطلاعات ارزشمندی در خصوص این ویروس ارائه کرده‌ است. یکی از اهداف این مطالعه بررسی تیتر ویروس (مقدار ویروس در واحد حجم) عامل بیماری کویید-19 در بازه زمانی متفاوت است.


این مطالعه بر روی افراد مبتلا در دو بیمارستان در هنگ‌کنگ صورت گرفت. در این مطالعه ۲۳ فرد مبتلا به کرونا شامل ۱۳ مرد و ۱۰ زن با میانگین سنی ۶۳ سال (۳۷-۷۵) در محدوده زمانی مشخص بررسی شدند.

 

از این تعداد بیمار ۱۰ نفر به نوع شدید بیماری کرونا و ۱۳ نفر به نوع خفیف آن مبتلا بودند. ۱۱ نفر (۴۸درصد) از بیماران هم به یک نوع بیماری مزمن مبتلا بودند.

 

شایعترین بیماری مزمن در این افراد فشارخون بود که ۶ بیمار به آن مبتلا بودند و 4 نفر از آنان نیز دیابت داشتند. پنج بیمار در ICU پذیرش شدند، سه نفر از آن‌ها نیاز به قراردادن لوله در نای داشتند و دو نفر از بیماران هم فوت شدند.


یافته مهم این مطالعه نشان داده‌است که تیتر ویروس ( SARS-COV-2 ) در بزاق فرد بیمار در هفته اول بعد از شروع علائم بیماری در بیشترین مقدار است و به مرور زمان مقدار آن کمتر می‌شود.

 

یافته قابل توجه این مطالعه این است که در ۷ نفر از بیماران، ویروس برای مدت ۲۰ روز یا بیشتر بعد از شروع علائم بیماری، دربزاق فرد بیمار قابل شناسایی بود. این مدت زمان برای یک بیمار ۲۵ روز قابل شناسایی بود.

 

اهمیت این یافته علمی از آن جهت است که حضور طولانی مدت این ویروس در بزاق فرد بیمار یک چالش بزرگ برای سیستم بهداشت و درمان محسوب می‌شود. به ویژه زمانی که محدودیت دسترسی به امکانات قرنطینه بیمارستانی برای افراد مبتلا وجود دارد.

 

این تحقیق ثابت می‌کند که بیماران تا زمانی که تیتر ویروس در بزاق آن‌ها تشخیص داده می‌شود باید در قرنطینه بمانند. درصورتی که بیماران از مراکز درمانی مرخص شوند باید تا پایان این مدت از تماس با افراد دیگر به خصوص مبتلایان به بیماری‌های مزمن یا سالمندان خودداری کنند.

 


برای مطالعه کامل یافته‌های این مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30196-1/fulltext

 

 

 

*دانشجوی دکترای ایمیونولوژی دانشگاه آدلاید-استرالیا

منبع: نسخه آنلاین The Lancet Infectious Disease

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->