شروط ایجاد سابقه تحصیلی برای رشته‌های فنی‌ حرفه‌ای و کار دانش + جزئیات ابطال مصوبه بانک سپه | پرداخت مزایا به کارمندان مشروط به رضایت مدیر نیست نامه بازنشستگان درباره تغییرات مکرر در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری کودکستان‌ها برای دریافت ابلاغیه شهریه فقط تا ۲۰ شهریور مهلت دارند | صدور مجوز فعالیت تنها درصورت دریافت ابلاغیه انتقاد زهرا شمسایی، رتبه یک کنکور انسانی به پذیرش دانشگاه‌ها با امتحانات نهایی | زیرساخت‌ها آماده نیست پیمان نخبگان علمی دانشگاه‌ها با مقام معظم رهبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) فیزیوتراپی چگونه به بیماران‌ ام اس کمک می‌کند؟ دانش‌آموزان مدال‌آور ورزشی بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند نظارت بهداشتی بیش از ۳۰۰ بازرس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هفته سوم شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، امروز (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | ظرفیت حدودی دانشگاه‌ها چقدر است؟ آموزش و پرورش درپی اجرای طرح مدرسه‌محوری + جزئیات طرح توزیع کتب درسی ۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس | جاماندگان ثبت‌نام کتب درسی سریع‌تر اقدام کنند اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۵۷ هزار دانش‌آموز نیازمند در خراسان رضوی زیر چتر حمایت کمیته امداد هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) یک رژیم خاص برای پیشگیری از دیابت بلاتکلیفی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند
سرخط خبرها

کیت تشخیص کرونا در ایران تولید می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۹۷۲
  • ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
کیت تشخیص کرونا در ایران تولید می‌شود
یک شرکت‌ دانش‌بنیان با استفاده از دستورالعمل‌های جهانی، کیت‌های تشخیص مولکولی ویروس کرونا را تولید کرده که برای تایید در اختیار آزمایشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از شرکت‌های دانش بنیان به عنوان یکی از اولین شرکت‌های دانش‌بنیان ایران در حوزه‌ زیست فناوری، فعالیت خود را از سال ۱۳۷۷ آغاز کرد و با عرضه نخستین تولیدات خود توانست جایگاه مناسبی را از لحاظ کیفی میان مصرف‌کنندگان داخلی پیدا کند. این شرکت در حال حاضر به عنوان بزرگترین واحد تولید محصولات تشخیص آزمایشگاهی کشور، دارای ۴۰ محصول است که از آن جمله می‌توان به تولید انواع کیت‌های تشخیص مارکرهای سرطانی، بیماری‌های عفونی، هورمونی و بیش از پنج نوع کیت بیوشیمی اشاره کرد.

 

آلمان، ایتالیا، بلژیک، برزیل، کره جنوبی، ترکیه و ۲۰ کشور دیگر، مقاصد مهم صادرات این شرکت است.

 

ویروس کرونا از خانواده کروناویریده بوده که دارای ساختار ینومی RNA تک رشته‌ای است. ذره ویروس معمولا به شکل کروی با قطر ۸۰ تا ۱۲۰ نانو متر با میخک‌های تاجی روی سطح ویریون (شبیه تاج خورشید و علت نامگداری) دیده می‌شود. این خانواده بزرگ از ویروس‌ها به طور معمولی در بین مهره‌دارانی مانند خفاش، شتر و گربه گردش می‌کند.

 

ویروس SARS-COV-۲ به عنوان جدیدترین عامل بیماری‌زای کرونا ویروس شناسایی شده است که می‌تواند باعث ایجاد پنومونی (ذات‌الریه) ویروسی و تنگی نفس در انسان شود.

 

به منظور تشخیص این ویروس و شناسایی بیماران، محققان این شرکت دانش بنیان این کیت را برای تشخیص این ویروس با استفاده از روش Real-Time PCR به صورت تک مرحله‌ای طراحی کردند و نتایج حاصل از این کیت می‌تواند به عنوان یک عامل کمک کننده برای تشخیص بیماری کووید -۱۹ مورد استفاده قرار گیرد.

 

طراحی و ساخت این کیت پس از انتشار فراخوانی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دستور کار این شرکت قرار گرفت و این محققان بر اساس دستورالعمل‌ و تجربه جهانی برای تشخیص ویروس کرونا به ویژه در دو کشور امریکا و چین به عنوان دو کشور پیشرو در تولید کیت‌های تشخیص کرونا اقدام به طراحی این کیت کردند و در حال حاضر این کیت در مراحل تولید انبوه قرار دارد.

 

نتایج حاصل از این کیت باید تنها برای شواهد بالینی استفاده شود و نباید به عنوان تنها استاندارد تشخیصی بیماری مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد می شود که تشخیص بیماری ازترکیب نتایج آزمایشگاهی و معاینه فیزیکی بیماری به دست آید.

 

مکانیزم عملکردی این کیت به این صورت است که مخلوط پروب و پرایمر این کیت به روش Dual-Target gene طراحی شده که توالی‌های ژنومی محافظت شده ناحزه RdRp و نوکلئوکپسید پروتئین N را به صورت همزمان هدف قرار می‌دهد که با استفاده از محلول واکنش PCR ارائه شده در کیت، تکثیر این الگو می‌تواند به صورت کمی و از طریق افزایش سیگنال فلورسانس توسط دستگاه‌های Real-Time PCR اندازه گیری شود.

 

به گفته این محققان زمان انجام تست ۲ ساعت است و با عرضه و تداوم محصولات بومی و متناسب با امکانات آزمایشگاه های صلاحیت‌دار تحت پوشش وزارت بهداشت در زمان ارائه نتایج بهبود حاصل خواهد شد.

 

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->