جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید
سرخط خبرها

تشریح جزئیات طرح کاهش زنجیره انتقال برای کنترل کرونا/تشدید محدودیت‌های تردد و سفرها

  • کد خبر: ۲۲۰۲۰
  • ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
تشریح جزئیات طرح کاهش زنجیره انتقال برای کنترل کرونا/تشدید محدودیت‌های تردد و سفرها
رئیس کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا، جزئیات طرح جدید اعمال محدودیت‌ها را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور در تشریح جزئیات طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا گفت: ما اگر کمکی نتوانیم به حوزه بهداشت و درمان و قطع زنجیره بیماری کنیم، نمی‌توانیم شاهد کاهش شیوع بیماری باشیم. ما هنوز به قله نرسیده‌ایم و به سیر نزولی شیوع بیماری نرسیده‌ایم. ضرورت دارد همه مردم همکاری کنند و تلاش کنیم زنجیره را قطع کنیم که در غیر اینصورت امکانات کشور ممکن است جوابگوی تعداد بیماران نباشد.

 

 

وی ادامه داد: طرح‌های زیادی مطرح شده است؛ به خاطر مشکلاتی که ممکن بود به وجود آورد به اجماع نرسید تا اینکه طرح روز گذشته به تصویب رسید.

 

از همین امروز سفرهایتان را لغو کنید؛ مسافران به شهرهایشان برگردند

رئیس کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: این طرح شامل تشدید محدودیت‌ها خواهد بود؛ اول اینکه کسانی که قصد مسافرت دارند از همین الان باید سفر را لغو کنند. چون در این طرح اینطور دیده شده که فقط ساکنان شهر‌ها اجازه ورود به شهر‌ها خواهند داشت و غیرساکنان نهایتا اجازه عبور از کنارگذر شهر‌ها خواهند داشت. محور دوم درباره کسانی است که الان در مسافرت هستند؛ نمی‌خواهیم برای آن‌ها تعجیل داشته باشیم، اما می‌خواهیم که در اولین فرصت به محل سکونت خود برگردند و افرادی که در شهر‌های خود هستند برای سفر برنامه‌ریزی نکنند.

 

ذوالفقاری گفت: در برخی شهرها، کارمندان و کارگرانی هستند که خارج از شهر محل فعالیت هستند که شاید محل سکونت آن‌ها نیست. برای این‌ها هم تدابیر اتخاذ شده که استانداری‌ها با کارت‌های شناسایی یا کارت‌های جدید امکان جابجایی داشته باشند. اما به هرحال هر نوع محدودیتی بخواهیم ایجاد کنیم قطعا برای عده‌ای مشکل ایجاد خواهد کرد و عمده موفقیت با همکاری مردم خواهد بود.

 

وی گفت: سومین اقدام، محدودیت سفر‌های برو‌ن‌شهری خواهد بود که بنابر اعلام استانداران میزان لزوم سفر‌های ریلی، هوایی و زمینی صورت می‌گیرد و همه این موارد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد بود. تمام وسایل نقلیه باری، امدادی، انتظامی، درمانی، اورژانس و آتش‌نشانی مستثنی خواهند بود. محور چهارم، تعطیلی، بوستان‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و ورزشی خواهد بود که در اختیار استانداران قرار می‌گیرد. هر نقطه‌ای که به نوعی محل تجمع مردم باشد به استانداری‌ها ابلاغ شده تا تعطیل شوند.

 

رئیس کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اصنافی هستند که باید قطعا فعال باشند و به مردم خدمات ضروری دهند و حتی محدودیت فعالیت ندارند و استانداری‌ها باید در این زمینه همراهی و همکاری کنند. گروه دوم گروهی هستند که باید حتما تعطیل شوند که لیست آن‌ها تهیه شده و تا پایان طرح اجازه فعالیت ندارند. گروهی هم هستند که فعالیت آن‌ها در حد ضرورت برای خدمت‌رسانی به مردم به عهده استانداری‌ها گذاشته شده است.

 

لغو سفر و سخنرانی مقام معظم رهبری بزرگترین مصداق رعایت ممنوعیت‌های تجمع بود

ذوالفقاری گفت: محور پنجم طرح، ممنوعیت برگزاری هرگونه مراسم رسمی و غیررسمی است که مستلزم هرگونه تجمع افراد است و استانداری‌ها باید همه این برنامه‌ها را لغو کنند که بالاترین مصداق این امر لغو سفر مقام معظم رهبری به مشهد و سخنرانی ایشان در حرم مطهر امام رضا بود. فعالیت ادارات و دستگاه‌های دولتی براساس بخشنامه معاون اول ریاست جمهوری خواهد بود که برخی ابهامات ایجاد شده است. بخشی از ۲ میلیون کارمندان اداری دولت کاملا تعطیل هستند، بخشی هم مثل بهداشت و امداد و انتظامی و آتش‌نشانی، الزاما باید مستقر باشند. درصد کمی باقی می‌مانند که قرار است براساس دستورالعمل معاون رئیس‌جمهور با حداقل حضور، ادامه فعالیت بدهند.

 

توقیف خودرو، جریمه راننده و پلمب واحد‌های صنفی در صورت تخلف از قوانین

وی ادامه داد: ضمانت اجرای این طرح این است که اگر رانندگان خودرو‌ها که ورود آن‌ها به شهر‌های غیرمحل سکونت ممنوع شده است، به این شهر‌ها ورود کنند و مرتکب تخلف شوند، تا یک ماه خودرو‌های آن‌ها توقیف و ۵۰۰ هزار تومان نیز جریمه خواهند شد. اصنافی که از این مقررات تخلف کنند به مدت یک ماه محل کسب آن‌ها پلمب خواهد شد. قرار شد خودرو‌های متخلف پس از ثبت تخلف، به شهر محل سکونت برگردند و مراحل بعدی جریمه و توقیف در شهر محل سکونت انجام شود.

 

انتقاد مردم از عدم اتخاذ تصمیمات قاطع در کنترل کرونا

رئیس کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا: عزم راسخ برای اجرای طرح در تمام سطوح ایجاد شده است؛ اجرای این طرح یک مطالبه عمومی است و مردم منتقد هستند که چرا تصمیم قاطع برای کنترل شیوع بیماری گرفته نمی‌شود. هرچند اجرای هر طرحی با هر جزئیاتی منتقدان و موافقانی خواهد داشت. این طرح با لحاظ همه شرایط صورت گرفته است. همه دادستان‌های و مراجع انتظامی کشور پشت اجرای این طرح هستند تا با قاطعیت کامل و احترام لازم اجرا شود. امیدواریم با هماهنگی مردم این طرح اجرا شود. در حد ضرورت هم تأکید شده که با جدیت و کنترل لازم طرح اجرا شود. در قوانین جزایی ما برای کسانی که رعایت اصول بهداشتی را نکنند و در شیوع بیماری کشنده نقش داشته باشند هم مجازات سنگینی پیش‌بینی شده که امیدواریم استفاده از این مجازات سنگین لازم نباشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->