بانک مرکزی: کارت‌های عضو شتاب کارگزاری‌های بورسی باید متوقف شود اطلاعیه مهم ایران خودرو برای کسانی که ثبت نام انجام داده اند | مهلت ۶ روزه برای انتخاب روش فروش خودرو نرخ بهره بین بانکی در آستانه ۲۴ درصد قرار گرفت مستاجران تا پول رهن را نگرفتند، خانه را تخلیه نکنند! کشف و ضبط محموله ۱۵ تنی گوشت احتکارشده در مشهد + عکس و جزئیات «نبود امنیت شغلی» دغدغه کارگر؛ «نبود کارگر ماهر» دغدغه کارفرما در شش‌ماهه دوم امسال، ۲ میلیون خانواده خراسانی به فیبر نوری متصل می‌شوند  ارز مسافری به مرکز مبادله می‌آید کم‌توجهی شورای عالی کار به انتظارات برحق کارگران نرخ خودرو در بازار آزاد شنبه (۳ شهریورماه ۱۴۰۳) نرخ واقعی گندم اعلام شد (۳ شهریور ۱۴۰۳) تاریخ قرعه‌کشی ایران خودرو در سال ۱۴۰۳ + زمان اعلام نتایج (خبر غیر رسمی) انتظار کارگران از وزیر جدید کار چیست؟ قیمت ارز‌های دیجیتال در بازار امروز شنبه (۳ شهریور ۱۴۰۳) | بیت‌کوین صعود کرد بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هوایی عازم عراق شده‌اند ۲۵ درصد صنایع تبدیلی کشور در خراسان‌رضوی فعالیت دارند دامنه نوسان «مثبت و منفی ۲ درصد» تا اطلاع ثانوی در معاملات سهام باقی می‌ماند قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (۳ شهریور ۱۴۰۳) قیمت گوشت قرمز در بازار امروز (۳ شهریور ۱۴۰۳) | کاهش مصرف سالیانه گوشت قرمز مهلت خرید ارز اربعین امروز (۳ شهریور ۱۴۰۳) تمام می‌شود هشدار به مالکان ۵۰۰ هزار خانه خالی، تنها یک هفته فرصت دارید! آخرین تورم دولت سیزدهم اعلام شد وزیر جهاد کشاورزی: پول گندمکاران تا پایان شهریور سال جاری تسویه می‌شود ترخیص ۱۵۵۰۴ دستگاه خودرو سواری از گمرکات در پنج ماهه نخست سال جاری تولید زعفران امسال به ۳۵۰ تن می‌رسد | زعفران تولیدی به ۶۰ کشور دنیا صادر می‌شود
سرخط خبرها

گرانفروشی کالاهایی که ارز ترجیحی می‌گیرند، تخلف است

  • کد خبر: ۲۲۰۸۱۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
گرانفروشی کالاهایی که ارز ترجیحی می‌گیرند، تخلف است
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی گفت: اصلاح نظام آزادسازی نرخ ارز  و افزایش یارانه مردم از ۴۵ هزار تومان به یارانه ۳۰۰ هزار تومانی که قسمتی از مردم هم یارانه ۲۲۰ هزارتومانی کالابرگ را نیز دارند از دل اصلاح کارامدسازی یارانه‌ها بوجود آمده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود امراللهی با بیان اینکه در حال حاضر نظارت بر خرده فروشی‌ها و بازار بر عهده اتاق اصناف، سازمان تعزیرات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: دفتر نظارت و بازرسی بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی علاوه بر همکاری با دستگاهای نظارتی وظیفه نظارت بر تامین و تولید کالاهای اساسی را دارد.

وی افزود: یک میلیون و ۸۰۰ هزار بازرسی در این ایام در سال گذشته صورت گرفت و ۲۰۰ هزار پرونده به سازمان تعزیراتی حکومتی ارجاع شده است.

مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی در پاسخ به این سوال که چرا مرغ با قیمت مصوب در همه مغازه‌های پیدا نمی‌شود؟ گفت: در حال حاضر مرغ با قیمت مصوب در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال در بهترین وضعیت تامین کالا بودیم، اظهار کرد: در ۱۰ سال گذشته در ایام نوروز مشکل جوجه‌ریزی و مرغ داشتیم؛ به طوری  که مرغ به صورت اسکورت از شهرستان‌ها می‌آوردیم و به بازار عرضه می کردیم، اما امسال اینگونه نبود.

امراللهی در ادامه گفت: با تمامی استان‌های مسافر پذیر نوروزی تماس گرفتیم که در حوزه آرد، گوشت و مرغ کمبودی نداشته باشند بنابراین در هیچ کجای کشور کمبودی در کالاهای اساسی وجود نداشت.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد در پاسخ به اینکه چقدر از کالاهای اساسی تولید داخل و چقدر وارداتی است؟ گفت: اصل تولید کالاهای اساسی کشور از محل تولید داخل تامین می شود، اما یک نیاز و ملزوم وجود دارد. مثلا در بخش دام و طیور بخشی از نهاده‌های این صنعت از واردات تامین می شود. به طور مثال در تولید جو خودکفا هستیم و مقداری از این محصول هم وارد می شود.

این مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی همچنین در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار گفت: اصلاح نظام آزادسازی نرخ ارز  و افزایش یارانه مردم از ۴۵ هزار تومان به یارانه ۳۰۰ هزار تومانی که قسمتی از مردم هم یارانه ۲۲۰ هزارتومانی کالابرگ را نیز دارند از دل اصلاح کارامدسازی یارانه‌ها بوجود آمده است. یعنی دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی را حذف و ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی را برای کالاهای اساسی جایگزین کرد. دولت مابه التفاوت را به جای اینکه مانند گذشته به کالاها بدهد به خود مردم می‌دهد.  اکنون ۱۱ قلم کالای اساسی در کالابرگ قرار دارد که مردم این کالاها را به قیمت های قبل از آزادسازی یارانه ها خریداری می‌کنند و مابه التفاوت را دولت می پردازد.

امراللهی در ادامه گفت: نهاده‌ها، شکر و قسمتی از برنج همه ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دریافت می‌کنند. این ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به شرایط ارزی کشور ارتباط ندارد. این یعنی هر شخصی بخواهد کالایی که با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی تامین  و وارد کرده را در سطح عرضه گران‌تر بفروشد، تخلف است. تغییر نرخ ارز در کشور ارتباطی به آنها ندارد زیرا ما ارز آنها را قبلا داده‌ایم و از دستگاه‌های نظارتی درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه گران فروشی کالاهای اساسی که ارز ترجیحی دریافت کرده‌اند، برخورد کنند.

مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی در ادامه گفت: ارز کالاهای اساسی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی است و کالاهایی که وارد شبکه توزیع شده حتما باید با قیمت های مصوب به فروش برسد.  بازرسان سازمان حمایت نیز باید به خرده فروشی ها ورود کنند تا از گران فروشی جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد: افراد و واحد صنفی در حوزه‌های بازرگانی و صنفی موظف به رعایت قیمت‌های مصوب در بخش کالاهای اساسی هستند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان از ابتدا زنجیره تولید تا انتها یعنی سردخانه دار، انباردار، تولیدکننده و توزیع کننده برخورد می‌شود. دولت نیز با متخلف برخورد خواهد کرد.

امراللهی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به گوشت قرمز و قیمت مصوب آن نیز اشاره کرد و گفت: قیمت لاشه گوشت گوسفندی بین ۴۶۰ تا ۵۵۰ هزار تومان است، ولی اگر تفکیکی باشد قیمت آن مبتنی بر عرضه و تقاضا است. همچنین در سازمان میادین میوه و تره بار  نیز هر کیلوگرم لاشه گوشت گرم گوسفندی ۲۸۲ هزار تومان به فروش می‌رسد و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای گوشت بسته بندی کیلویی ۳۱۵ هزار تومان عرضه می‌شود.

وی در پایان گفت: در بحث مرغ هم چون نهاده‌های بخش طیور با ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی تامین می شود، هیچ مشکلی در تامین و توزیع و قیمت نداریم.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->